cuk Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 zkus třeba "Rns 510 v15" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 Pod něčím podobným jsem našel jen ale WEST ale EAST nikde nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuk Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 "rns 510 v13", east je myslim v13 nejnovější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 7. Únor 2018 Sdílet Vloženo 7. Únor 2018 To EAST nemá novější podobu? Tak to asi ani nebudu pokoušet přehrávat a nechám stávající 12...... Ale i tak dík za nasměřování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 10. Únor 2018 Sdílet Vloženo 10. Únor 2018 Bohužel VW nevydal tolik očekávaný East ani pro Amundsena :-( Jinak, kdyby někdo potřeboval nejnovější východ, tak je možnost použít mapy BMW 2017/2018 zkonvertované pro Columbuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukdo Vloženo 13. Únor 2018 Sdílet Vloženo 13. Únor 2018 Zdravím, měl bych dotaz na to, jakou verzi map zvolit, aby byla pokrytá hlavně ČR. U nejnovější verze west v15 jsem četl, že Čr je pokryto jen částečně. V čem to spočívá, pokud je to pravda a jaký mapový podklad tedy zvolit jiný. Jezdím hlavně ČR, případně Slovensko, Rakousko, Chorvatsko. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kropin Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 ludko pokud jezdíš i Chorvatsko tak určitě East Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Zdravím. Tak jsem aktualizoval na verzi 8515 ale neprijde ze by se neco zmenilo. Napríklad kruhac který je u nás rok a pul tak v navigaci porád neni. Cím to je? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Je to tím ze není v mapě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobino007 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Dobrý den dělal jsem aktualizaci map přes DVD ve 3/4 se to zapnuto zase od začátku takhle to trvalo třeba 3 hodiny pořad se to opakovalo tak jsem to chtěl zkusit před SD kartu tak všechno proběhlo v pořádku vše jsem potvrdil ale navigace mi hlásí vložte DVD nevíte kde jsem udělal chybu? Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edob Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Niečo tam chýba, spravidla sa to po vložení DVD spraví samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobino007 Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 No právě že ne e zkoušel jsem to na druhem voze a tam to šlo bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondys Vloženo 17. Květen 2018 Sdílet Vloženo 17. Květen 2018 Bobino007 mě se stalo úplně to samé. Pomohlo až přehrání starým FW 3984 který znovu naformátoval HDD pak už vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 18. Květen 2018 Sdílet Vloženo 18. Květen 2018 (editace) ahojte. skusal som vo svojom columbuse update pomocou map tool a SD karty, ale ostalo to visiet na tych 31% a viac ako hodinu sa nic nedialo. tak som vysunul cd a ostalo to visiet na logu skoda a vlozte SWL-CD. co dalej? staci nanovo prehrat FW s povodnym CD? edit: odpoviem si sam, ano staci nanovo nahodit CD s povodnym FW, zbehlo to a Columbus funguje, akurat stratil vsetky nastavenia. Editováno: 18. Květen 2018, autor: matelkoxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 neviem preco im tak dlho trva vydat novu vychodnu europu...skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 20. Květen 2018 Sdílet Vloženo 20. Květen 2018 este by som sa chcel opytat tych, co maju tu East Europe mapu v13 a boli s tym napr. na dovolenku v Bulharsku, alebo Chorvatsku, staci to na cestu, alebo za ten cas uz nie je aktualna? ja len ci sa podla nej da riadit skoro na 100%, alebo uz ani nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 21. Květen 2018 Sdílet Vloženo 21. Květen 2018 isiel som minuly rok a v pohode, jeden kratky usek pri krku tam nebol ale stacilo ist po hlavnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek123 Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) Ahoj, nevedel by nekdo o nejake mape west europe na single layer dvd (4.7gb) ? Necte mi to double layer a zkousel jsem to pres sd kartu, sice se to tvarilo, ze je vsechno ok, lec pak se navigace neustale jen restartovala, preinstaloval jsem firmware na 5269 a chodi normalne, ale nemam zadny mapy. Cim novejsi tim lepe. ty co jsem nasel jsou zamcene a nejdou stahnout. Diky. Radek Tak jsem sehnal 8524, stazeno, vypaleno.. Nu, ale je to nejaka bejkarna, takze nic a zase znovu.. Editováno: 16. Srpen 2018, autor: Radek123 doplneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedrosCZ Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Jestli ti špatně čte laiser, tak jedině přes SD, jde to, ale evidentně to děláš špatně...já si to tu pročetl 3x něž jsem se do toho pustil. Sám jsem 2x používal CD s obnovou, protože jsem to dělal špatně. Buď si to pořádně načti, nebo to dej někomu kdo tomu rozumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek123 Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 (editace) V 15. 8. 2018 na 16:50, Radek123 napsal: Ahoj, nevedel by nekdo o nejake mape west europe na single layer dvd (4.7gb) ? Necte mi to double layer a zkousel jsem to pres sd kartu, sice se to tvarilo, ze je vsechno ok, lec pak se navigace neustale jen restartovala, preinstaloval jsem firmware na 5269 a chodi normalne, ale nemam zadny mapy. Cim novejsi tim lepe. ty co jsem nasel jsou zamcene a nejdou stahnout. Diky. Radek Tak evidentne asi jo, lec to je mi rada na dve veci. Na kazdy pad je u map tools podrobny navod, podle ktereho jsem jel, vse probehlo jak ma, zelenej success, ale pak se navigace jen restartovala porad do kolecka, doufal jsem v radu, od nekoho, kdo mel podobnou zkusenost.. Tak uz udelano pres sd.... Editováno: 18. Srpen 2018, autor: Radek123 zmena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmichal Vloženo 18. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2018 Ahojte mam vo svojom superB taketo mapy 8117 a HW -H27 SW- 6276 je potrebne aktualizovat aj firmware alebo len staci aktualizovat mapy popripade je tu niekto vychod SK kto by mi to vedel urobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drobec12 Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 (editace) V 18. 8. 2018 na 10:16, mmmichal napsal: Ahojte mam vo svojom superB taketo mapy 8117 a HW -H27 SW- 6276 je potrebne aktualizovat aj firmware alebo len staci aktualizovat mapy popripade je tu niekto vychod SK kto by mi to vedel urobit? Firmware 6276 je najnovsi pokial viem mam ho aj ja takze Staci mapy ja som SP Editováno: 19. Srpen 2018, autor: drobec12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmichal Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 Diky ....skusim aktualizovat mapy ci mi to pojde ...ja som z MI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmichal Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 (editace) Tak aktualizujem mapy ale zaseklo sa to 31% a uz to stoji 50 min. Ak nie viac co s tym? tak po hodine a nieco to zaktualizovalo ide to. :) Editováno: 20. Srpen 2018, autor: mmmichal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MigelAntonio Vloženo 28. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2018 (editace) EDIT: Vyřešeno, navigaci jsem aktualizoval Editováno: 28. Říjen 2018, autor: MigelAntonio Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.