Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

v každé mapě jsou změny...

A některé zmněny již po několikáté zase nejsou :)

To je tím, že nikdo neví zda Blanka skutečně existuje... :)

Tak Blanku jsem zrovna nemyslel :)

Zkoušel jsem nainstalovat mapy V12 8196 východní Evropa, ale DVD smazalo staré mapy V10, ale nové nenahrálo (zkoušel jsem 2x). Jdou pouze spustit přímo z DVD. Nevíte co může být za problém?

Nahrál jsem znovu V10 a ty jsou v pohodě. :kol-32:

nahrávám z SD karty a za 20min hotovo bez problémů

Ahoj,

mám dotaz mám v autě (opsáno z columbusu) 

HW-Version H27

SW-Version 6276

Map version HDD 8117

Existuje nějaký update pro můj columbus? Máte někdo objednací číslo map? Chtěl bych koupit orig dvd.

Diky

Upraveno od PetrSY

kupovat origo mapy je nesmysl, není problém nahrát origo z SD karty

post-23687-0-28579500-1429599411_thumb.jpost-23687-0-61694500-1429599424_thumb.jpost-23687-0-31876100-1429599436_thumb.jpost-23687-0-55644400-1429599451_thumb.j

Tak jsem zkoušel mapy V12 8196 instalovat z SD karty dle návodu od Ferdy a bohužel se to nepodařilo.

Psalo mně to viz. fotky.

Ja umim z SD karty i bez toho CD a funguje vzdy

Milhausek: Tak to jsi fakt dobrej. Pomůžeš mně s tím? Už na to nemám nervy..:-)

:kol-47:

Ja umim z SD karty i bez toho CD a funguje vzdy

tiež by ma to zaujímalo, ak môžem poprosiť.

Jen zapomněl napsat, že k tomu musí být servisní kabel....

ja som updatoval z DL DVD a za 35-40 minut asi max. bolo hotovo. ak by niekto chcel, tak v KE sa vieme dohodnut...

Tak to buď rád, že tvá mechanika to zvládla. Rozhodně bych to nebral jako, že to půjde i jinde takhle bez problémů. Můj postup funguje. Jen se nesmí používat jako náhradní plán až když už navigace neví ani jaké má zobrazovat logo. DVD mechaniky už budou jen stárnout a tohle bude jediná cesta jak to nahrát. V tom stavu co to má Martingeff už nepomůže ani cesta nahrání map pomocí servisního kabele. Celá navigace se musí přehrát, aby zase začala dělat vše co má a nemusel člověk přemýšlet kdy se začne točit a přestane fungovat.

Díky Milhauskovi, vše funguje jak má. :kol-47: Nainstaloval poslední FW i nové mapy V12 8196. Díky Martin. :kol-142:

A je poznat nějaký rozdíl oproti staré verze? :kol-24:

ahoj, opravdu tu nikdo neví objednací kod aktualizace V12 8196? Já se živím vývojem sw a opravdu nechci nic nelegálního...

Je v těch posledních mapách už cesta v olomouci k šantovce? (z velkomoravské na švýcarské nábřeží?)

Upraveno od PetrSY

• 3 týdny později...

Zdravicko , ako je to s tym FW ? ktora je posledna ? nasiel som 6276 .

Daji se mapy spojit do jedne a nahrat do columbuse?? OST a WEST v12  že bych tam mel obě?

VirusNo5:nasiel si spravne posledna je 6276

BiGGy:nie nedasa,mozes mat iba jednu mapu

Ano to vim ze muzu mit jen jednu mapu ale myslim si ze by nejak v počitači mohly jit spojit dve mapy v jednu a pak nahrat do navigace no ne ?

Když už máš obě mapy,tak proč tu co používáš nejčastěji tak si nahraješ do navi a když budeš zrovna potřebovat tu druhou tak si ji dáš do mechaniky a pojedeš mapu z mechaniky.

Jirka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.