Rypicong Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 (editace) odendá se taková gumová šprcka - což je celkem fajn vynález a pak se konektor se žárovku musí vykejvat - což už fajn není, jde to blbě a drncáš špičkou žárovky do toho stínění nebo co to je v reflektoru... Editováno: 27. Prosinec 2014, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 27. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2014 To aj ide bez toho aby som vybral reflektor von?mam 1.6 tdi a tam toho miesta volaako niejeani v ľavo ani v pravo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Samozrejme se nevyndava. Pro tento pripad to muzes menit pres podbeh kde je proto dira v podbehu zacvakla zaslepkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Fezoj ale ty máš xenony tam to bude úplne inak ako klasická H7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No vidím to na servis v prípade výmeny myslel som ze v tom nebude rozdiel.Petrrr zaslepka v podbehu?nie skôr v podblatniku?Dik za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ne v Podbehu. Kdyz se vohnes a podivas nad kolo a mirne dopredu tak tam uvidis zaslepku. Je videt i v motorovem prostoru pokud clovek vi kde ji hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tady je to krásně vidět: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 No vidím to na servis v prípade výmeny myslel som ze v tom nebude rozdiel.Petrrr zaslepka v podbehu?nie skôr v podblatniku?Dik za info. no rozdiel bude asi v tom,ako to v ktorej krajine nazývajú ...tiež to mám za podblatník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Tiež som si myslel že podbeh je medzi predným a zadným kolesom.:-) Pawouk dik za foto no toto by som fakt nečakal v zime to musí byť paráda meniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 V Etce to nazývají "Podběh holý - umělá hmota". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fezoj07 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Zas som o niečo múdrejší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 V Etce to nazývají "Podběh holý - umělá hmota". ETKA toho "nakecá" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Nokya začala robiť H15 vo verzii arctic white a hyper yellow, ovšem nie pre EU homologáciu samozrejme..tie modré sú na mňa až moc modré a žlté hadie oči ako denné svietenie - neviem, ale rád by som to videl, no diaľkové by boli asi v háji. Zatiaľ teda najnormálnejšie vypadajú tie od Osramu, ale zase 3700K tiež nie je výhra - ja mám H7 white vision od philips 4300K a nie je to super biela aká býva nad 5000K...a u Osramu je aj tá cena zase v háji Už by mohol prísť Philips s H15 white vision Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Tie modré na diaľkové asi nebudú moc dobré, síce je to Nokya ale bude to dosť podobné s tými čínskymi modrými keďže je celá banka modrá... Myslím že aj Philips bude cenovo v háji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 kdybych věděl jak budu laborovat se žárovkama, tak si objednám xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Prvá fotka Philips white vision + hmlovky Nokya, druhá len hmlovky, tretia detto + obrysovky Sorry za kvalitu foto - mobil :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Diky Ti nikde jsem nemohl najit jak sviti Philipsky White wision Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 No neni zač, keď tak viac foto na tie žiarovky mám vo svojom vlákne.. http://forum.skodahome.cz/topic/128439-n%C3%A1%C5%A1-biely-rufik-spaceback/page-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 ja tie žlté Nokye dám snáď zajtra.. a v stretávačkách mám Osram NB Unlimited.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Rypicong já tito psal jak jsi objednával auto že je máš přiobjednat xenony nedal jsi na mě tak teď máš smůlu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Joooo, komu neni rady, tomu neni pomoci. Take jsem deklaroval navzdory jinym ze je Rapid bludicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zemlik Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ještě je možnost nechat si dodatečně xenony přehodit, jak jsem to udělal já , i když u mně to bylo s menšími problémy, které už jsou naštěstí vyřešeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) ja tie žlté Nokye dám snáď zajtra.. a v stretávačkách mám Osram NB Unlimited.. Potom hoď foto, inak ten háčik na stiahnutie krytov kolies som nakoniec našiel v náradí vozidla, pichnutý v rezerve a s ním tie kryty idú vypáčiť asi najlepšie.. Philipsy H15 white vision by boli určite tiež drahé, ale pokiaľ by mali rovnakú farebnú teplotu 4300K ako majú H7 a neboli by extrémne modré, asi by som do nich šiel..postupne samozrejme..jelikož som detailista a nemám rád keď by som mal každú žiarovku inej značky (i keď navonok to samozrejme nevidieť, ale ide o ten vnútorný pocit) Interiér som nakoniec tiež všetko vymenil za Philips Led sufitky 6000K - teraz to má vpredu i vzadu rovnaký odtieň a hlavne to nepreblikáva ako po čase tie čínske ledky.. Inak premýšľam ako by vypadali v zadných lampách led blinkre a spiatočka - tieto od Nokye vypadajú obstojne a hlavne majú tvar žiarovky a nie nejakého hyperboloidu ako to väčšinou v prípade lediek býva. Včera som videl led spiatočku na Superbe a vypadá to super. Len škoda že sú samozrejme bez EU homolog - čo by možno páni policajti i prehliadli, no na stk asi nie.. Editováno: 10. leden 2015, autor: LeMo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 Ta vypada velmi zajmave kam na to chodis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 (editace) http://www.nokyausa.com/ Editováno: 10. leden 2015, autor: LeMo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.