HonzikMatyasek Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Chtěl jsem se zeptat, zdali už někdo měl venku rádio? chtěl bych do budoucna nainstalovat do "kufru" menší subwoofer a nevím jestli se to dá vůbec do origo rádia zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 snad ti to pomůže http://www.upownersclub.co.uk/forum/diy-sound-upgrade-to-take-up_topic438.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni s rádiem v Citigu? Já chytím jem pár FM stanic a to ještě každá šustí. Kupoval jsem novou anténu, ale rozdíl jen nepatrný. Když jsem měl půjčeného Rapida, chytil jsem mnohem víc stanic, které ani na Citigu nechytím a rozhodně nešustili. Lze nějak domontovat do Citigo zesilovač na rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HWSpeedy Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Já s příjmem nemám žádný problém. Je to lepší jak ve Fabii III. kde to rádio lehce zeslabuje/zesiluje samo během jízdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 Radio ve FIII "zeslabuje/zesiluje" samo behem jizdy, protoze v nastaveni radia je moznost "zmena hlasitosti v zavislosti na rychlosti vozidla" (neco takoveho, neni to presna citace). Muzes si to deaktivovat nebo nastavit jak hodne citlive to ma byt. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2016 před 6 hodinami, lubomir.kozak napsal: Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni s rádiem v Citigu? .................. Pro příště dodržuj pravidla fora a respektuj členění fora na sekce. Svoje téma jsi umístil do Elektriky, ač patří do sekce Autohifi, navíc téma se stejným názvem už tam bylo. Témata jsem tedy sloučil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.