HonzikMatyasek Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 Chtěl jsem se zeptat, zdali už někdo měl venku rádio? chtěl bych do budoucna nainstalovat do "kufru" menší subwoofer a nevím jestli se to dá vůbec do origo rádia zapojit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoNG Posted May 21, 2013 Share Posted May 21, 2013 snad ti to pomůže http://www.upownersclub.co.uk/forum/diy-sound-upgrade-to-take-up_topic438.html 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubomir.kozak Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni s rádiem v Citigu? Já chytím jem pár FM stanic a to ještě každá šustí. Kupoval jsem novou anténu, ale rozdíl jen nepatrný. Když jsem měl půjčeného Rapida, chytil jsem mnohem víc stanic, které ani na Citigu nechytím a rozhodně nešustili. Lze nějak domontovat do Citigo zesilovač na rádio? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HWSpeedy Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Já s příjmem nemám žádný problém. Je to lepší jak ve Fabii III. kde to rádio lehce zeslabuje/zesiluje samo během jízdy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba26 Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Radio ve FIII "zeslabuje/zesiluje" samo behem jizdy, protoze v nastaveni radia je moznost "zmena hlasitosti v zavislosti na rychlosti vozidla" (neco takoveho, neni to presna citace). Muzes si to deaktivovat nebo nastavit jak hodne citlive to ma byt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 před 6 hodinami, lubomir.kozak napsal: Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak jste spokojeni s rádiem v Citigu? .................. Pro příště dodržuj pravidla fora a respektuj členění fora na sekce. Svoje téma jsi umístil do Elektriky, ač patří do sekce Autohifi, navíc téma se stejným názvem už tam bylo. Témata jsem tedy sloučil. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts