panJindra Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 zdravím všechny koupil jsem roomstera r.v. 2007 s Columbusem a má tradiční vady. Navi nemluví, vypíná se za jízdy, nefunguje maxidot atd. Je už v současné době vyřešen tento problém? Prolezl jsem spousty fór, ale většinou jsou odpovědi staré. Moc díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 20. Květen 2013 Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 To vypada ze tam chybi prevodnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panJindra Vloženo 20. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2013 je mi jasný, že jsem za pitomce, ale nevim, jaký převodník použít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 ano, mám převodník který 100% funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panJindra Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 a na kolik takový převodník přijde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panJindra Vloženo 28. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 (editace) tak jsem nakonec odmontoval columbuse a zjistil jsem, že tam nějaký převodník je. Jenže je úplně jedno jestli je rádio zapojeno přímo do kabeláže z auta nebo do toho převodníku. Dokonce jsem zjistil, že navi naběhne po zapojení rádia, ale do minuty zase nefunguje a ukazuje mi jen kudy jedu. Nereaguje, když se vychýlím z trasy. Takže nevim, jestli je převodník vadný nebo kde je chyba. Dokáže někdo poradit? Editováno: 28. Květen 2013, autor: panJindra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 A máš tam vůbec anténu na GPS? Ten Columbus to je dodělávka a nebo z výroby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 špatný převodník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panJindra Vloženo 29. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 špatný převodník dobře, vycházím z toho, že je tam namontovaný špatný převodník. ale v tom případě si říkám, proč by ho tam firma montovala, když nefunguje. Buďto firma okradla původního majitele auta nebo důvod montáže špatného převodníku nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeCZman Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 Skutečně to bude špatným převodníkem. Columbus bude mít verzi komunikace 2 a auto starší 1.6.. vyměnit a bude to OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. Květen 2013 Sdílet Vloženo 31. Květen 2013 každý převodník je z 1.6 na 2.0. tak nechápu co jsi tím měl na mysli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 Zdravim odborníky :-) Mam radio z číny, ale poblemy stejné. Radio jsem zkoušel v Oct2 a tam komunikace funguje. V mojí fabii před Fcl ale nefunguje..... usuzuju tedy že potřebuju převodnik CANu 2,0 1,6.... Nemá někdo možnost ho výhodně prodat? Vím že občas a lidi co to dělají, mají lepší ceny jako origo servis :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 25. Červen 2013 Sdílet Vloženo 25. Červen 2013 Tak prevodnik jsem nakonec koupil novej... Ale ejhle, pořad se nic neděje.... Jen pro kontrolu, mam ho zapojen spravně? Dal jsem z auta oranžovohnědý na CAN1L z auta druhej oranžovo zelenej na can1H na 30 jsem dal napájení na 31 kostru No a do radia jsem zapojil svorky CAN2L a Can2H z převodníku. Je to správně, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slzic Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Jediný funkční je tento: http://www.canshack.de/skoda/roomster/can-adapter-rns-510-t5-touareg-polo-9n3-golf-4-bora.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Zda se mi divny, proc by original prevodnik od skodovky měl byt nefunkční??? A tenhle teda, i kdyby funkční byl, tak za tu cenu si ho mohou nechat :-) to se bez maxidotu raději obejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 zahod tu čínu a dej tam originál radio! to ti s převodníkem pojede pokud bude can2.0... nebo dance a nepotřebuješ převodník.. originál převodník škoda funguje bez problémů včetně maxidotu na radiích Nexus, Cruise, Amundsen.. s Bolerem funguje také, ale maxidot tam nejde korektně.. s Columbusem nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Dance jsem tam měl, ale pravě mi prestalo chodit CD, tak sem se poohlidnul už po něčem lepším..... No kašlu na to, nastesti jde jen o maxidot, a za ten mesic co sem to řešil, tak jsem si na to uplně zvykl že mi neukazuje nazvy stanic :-) Ale kazdopadně díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Ahoj, mam tu na prodej svůj převodník z De, kdyby jste někdo potřeboval.. http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/6233-p%C5%99evodn%C3%ADk-can-16-na-20-n%C4%9Bmecko/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Mám ve svém roomstru rádio dance a chci si pořídit barevné Nexus, Cruise, Amundsen, Bolero, Columbus, jaké mi doporučíte vím že columbus je špička, jaké doporučíte líbí se mi nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 14. Září 2013 Sdílet Vloženo 14. Září 2013 Jestli se nepletu, tak přece Cruise není barevný ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Takže jsem se rozhodl pro Bolero, je možné pouze vyměnit kus za kus nebo vzniknou nějaké komplikace ?? V autě mám MaxiDOT, Climatronik, zadní parkováky, ovládní radia pod volantem , a CD čenžr ... mělo by vše fungovat jak má nebo budou komplikace.... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 nutný převodník.. s originál převodníkem ti nepůjde maxidot, ovládání radia myslím že půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 Jasan a o jaký předvodník by se mělo jednat a přibližná cena ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.