Přejít na obsah

Slzic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Slzic

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Pokud jsem to dobře pochopil a v TP mám 185/60 R15 84H a 185/60 R15 88H M+S. Mohu jako zimní použít Nokian W4 D4 185/60 R15 84T s úpravou v Maxidotu? Nechápu proč cpou do TP rychlostní index H k pneu, když auto má v TP nejvyšší rychlost 186km/h.
  2. Ahoj objevil se mi obdobný problém. Když chci zamknout, tak čudlík pravých zadních dveří se lehce pohne, ale nedomáčkne se a dveře zůstanou otevřené. Když ho chci zamáčknout ručně, tak to nejde. Ostatní dveře zamáčknout ručně jdou.
  3. Objednáno 21.srpna a už je hotový, jsem zvědavý za jak dlouho dorazí do autosalonu :-)
  4. Tohle vypadá zajímavě. Jen takové decentní :-)
  5. Slzic

    CHIP Tuning

    Právě se mi vyrábí 66 KW verze, asi budu mít cukání, když to tady čtu :-))
  6. Zdravím, nemá někdo nějaké konkrétní info o této navigaci montované do modelu 2016? Konkrétně by mne zajímalo, jestli mu bude fungovat handsfree bez nějakého dalšího přídavného modulu, Auto se mi teprve vyrábí, tak ještě nevím :-)
  7. Jediný funkční je tento: http://www.canshack.de/skoda/roomster/can-adapter-rns-510-t5-touareg-polo-9n3-golf-4-bora.html
  8. Nj mapy mám verzi cd_7334, takže jestli to je verze map7, tak je to možné.
  9. Bylo mi řečeno, že mám v navigaci nejnovější firmware a díky tomu dochází špatné spolupráci se staršími mapami. Něco na tom asi bude, protože kamarád má ten samý problém pokud vloží dvd s mapama do navigace.
  10. Ahoj potřeboval bych poradit s poi body. Sehnal jsem si DVD s mapamy východní evropy. Vložil jsem ho do navigace a nainstaloval. V tu chvíli mi zmizela záložka se zvláštními cíly, která doposud byla funkční. Poi body na DVD jsou. Pokusil jsem se vytvořit nové DVD s poibody v příspěvku výše a poibody stále nikde. Pokud zadám na navi město a hledání zvláštních cílů v něm, tak se zobrazí hláška o vyhledávání a tím to končí. Sehnal jsem i jiné DVD a soubory jsou stejné. Nechápu proč se tedy nezobrazují ani základní poibody. obrázek1 obrázek2 obrázek3
  11. Tohle je převodník, který používají v německu jak jsem vyčetl na německém foru http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1384.html Uživatelé uvádějí také problémy s časy na maxidotu a navi.
×
×
  • Vytvořit nový...