timmynovak Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ahojky, jsem novym majitelem noveho vozu fabie combi 1.4 / 59 kW 16V. Po prvnich cca 150 km mohu hovorit o spokojenosti, vyjma jedne veci, se kterou si zatim nevim rady. V rychlostech cca 80 az 120 km vibruje volant (cca plus minus 5 mm) a to dost neprijemne. Nevysledoval jsem zavislost na povrchu ci tahu motoru, domnivam se, ze vice se to projevuje pri jizde do kopce. Je toto na servis ci se to po delsi ujete vzdalenosti usadi? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 To auto je nové? Pokud ne, řekl bych, že to nejspíš budou nevyvážený kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
timmynovak Vloženo 23. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Ano, je nove ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Neusadi se nic. Nechat prevazit kola, kdyz to nepomuze, tak geometrii. Mam pocit, ze do 3t km mas moznost nechat provest na zaruku, tzn. zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2006 Tak skus vyvážit kola někde jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Vyvážení+geometrie, u nového auta jsem to měl taky, dokonce mi to táhlo i doprava. Zřejmě se prodejce totálně vy.sral na předprodejní prohlídku, páč mi nevynuloval ani servisní intervaly a cca po 9 tis. a půl roce mi to hlásilo, že mám jít na insp. prohlídku. Vše bylo naštěstí vyřešeno dotčeným servisem, ovšem ztracená důvěra ve mě zůstala dodnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Ahojky, jsem novym majitelem noveho vozu fabie combi 1.4 / 59 kW 16V. Po prvnich cca 150 km mohu hovorit o spokojenosti, vyjma jedne veci, se kterou si zatim nevim rady. V rychlostech cca 80 az 120 km vibruje volant (cca plus minus 5 mm) a to dost neprijemne. Nevysledoval jsem zavislost na povrchu ci tahu motoru, domnivam se, ze vice se to projevuje pri jizde do kopce. Je toto na servis ci se to po delsi ujete vzdalenosti usadi? Dik. Měl jsem to samé, problém byl v pneumatikách, byly šišaté. Jednoduše řečeno stály dlouho někde ve skladě, zřejmě už obuté na disku. Vyvážit to nejde, reklamaci neuznali, trápil jsem se s tím dva roky, potom ještě dobré gumy vyhodil a koupil nové. Poradím, nenech se odbýt, reklamuj, držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 ked to zabehnes tak napis svoje skusenosti s motorom 1,4 16V 59kW. zaujimalo by ma to a myslim ze viacerych. nech jazdi spolahlivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 Ahoj, ja mam ten problem tiež.Bolo to tu už spomenute-vyvaženie a geometria.to všetko som spravil a stale.Mam kamoša čo robí geoš a chyba je v zadnej naprave.Na ľavej strane je trochu nahnute koleso.Keďžze zadna naprava je pevna a samotne kolesa sa nedaju napraviť, tak to trochu berie z pneu, no a pri prehodeni to na prednej naprave citiť.Ma to skoro každa fabia i golfy-je to zle zvarene vo výrobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laser Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ahoj, ja mam ten problem tiež.Bolo to tu už spomenute-vyvaženie a geometria.to všetko som spravil a stale.Mam kamoša čo robí geoš a chyba je v zadnej naprave.Na ľavej strane je trochu nahnute koleso.Keďžze zadna naprava je pevna a samotne kolesa sa nedaju napraviť, tak to trochu berie z pneu, no a pri prehodeni to na prednej naprave citiť.Ma to skoro každa fabia i golfy-je to zle zvarene vo výrobe. zatím bez problému, to máte auta na které jste čekali nebo ze skladových zásob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 Ahoj, ja mam ten problem tiež.Bolo to tu už spomenute-vyvaženie a geometria.to všetko som spravil a stale.Mam kamoša čo robí geoš a chyba je v zadnej naprave.Na ľavej strane je trochu nahnute koleso.Keďžze zadna naprava je pevna a samotne kolesa sa nedaju napraviť, tak to trochu berie z pneu, no a pri prehodeni to na prednej naprave citiť.Ma to skoro každa fabia i golfy-je to zle zvarene vo výrobe. zatím bez problému, to máte auta na které jste čekali nebo ze skladových zásob to na to nema vplyv ... BTW: ja som mal problemy s tahanim do strany, nepomohla ani laserova geoska, ani nastavenie na target, ani prevazenie, ale pomohlo jedine prehodenie dvoch pneu na diskoch.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 to stani na to ma vliv,delam u pneu,staci,kdyz nenasazena pneu stoji na miste,tak se po 3 mesicich zacina mirne deformovat kord,pak se musi pootocit a ted si predstavte pneu na aute,jak stoji tri mesice v Ml.Bolce a pak dalsi tri mesice ne-li vic na dvore v autosalonu..a nedej boze,kdyz je podhustena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 Ahoj, ja mam ten problem tiež.Bolo to tu už spomenute-vyvaženie a geometria.to všetko som spravil a stale.Mam kamoša čo robí geoš a chyba je v zadnej naprave.Na ľavej strane je trochu nahnute koleso.Keďžze zadna naprava je pevna a samotne kolesa sa nedaju napraviť, tak to trochu berie z pneu, no a pri prehodeni to na prednej naprave citiť.Ma to skoro každa fabia i golfy-je to zle zvarene vo výrobe. zatím bez problému, to máte auta na které jste čekali nebo ze skladových zásob To auto mám zo skladových zásob.Mám tiež problem že ma ťahá do jednej strany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 to stani na to ma vliv,delam u pneu,staci,kdyz nenasazena pneu stoji na miste,tak se po 3 mesicich zacina mirne deformovat kord,pak se musi pootocit a ted si predstavte pneu na aute,jak stoji tri mesice v Ml.Bolce a pak dalsi tri mesice ne-li vic na dvore v autosalonu..a nedej boze,kdyz je podhustena plne suhlasim s deformaciou pneu pri nespravnom skladovani, staci sa pozriet do Matadoru, ako skladuju nove pneu a budete sokovani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Me takhle prijely DHL-kem 2 sisate pneu na novych hlinach... Kdyby nebyli z druhyho konce republiky omlatil bych jim to o hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.