vormen Vloženo 3. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2014 super, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol2014 Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Zdravím, čekám na Rapida 63kW, snad do dvou měsíců. Snažil jsem se tady všechno pročíst, pochopil jsem rozměr pneu, objednal 185/60 R15 84T, už je mám doma. Mám k tomu disky 15´´ s ET 38, KFZ 8380, ale všude se zobrazuje KFZ 7760. Všiml jsem si, že je zřejmě někdo asi použil, pasují na Rapida? Uvedené rozměry jsou totožné, ale nikde jsem nenašel, jestli se dají použít, naopak na nějakých stránkách prodejce je napsáno, že 8380 ne, pro rapida 7760 (rozdílu v hmoznosti jsem si tu také všiml, ale na to kašlu) . Volal jsem i do autorizovaného servisu, kde mi řekli, že z O1 nejdou disky na Rapida. Nejde mi o to, že bych nechtěl za žádnou cenu koupit nové disky, jen pochopit proč by tam nešly - nebo jestli tam pasují a kolik lidí to tak asi má? Děkuji za případné reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 já jsem psal do ŠA jak to teda je, jestli se dají použít disky z O1 a nikdo neodpověděl, zatím, už je to týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Já ráfky z OI na Rapidu mám, normálně tam pasují. Možná že ŠA na Rapida doporučuje jen ty nové lehčí kvůli nižší neodpružené hmotě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol2014 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 já jsem psal do ŠA jak to teda je, jestli se dají použít disky z O1 a nikdo neodpověděl, zatím, už je to týden. Super, tak až se ozvou, šlo by odpověď dát sem? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokol2014 Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Já ráfky z OI na Rapidu mám, normálně tam pasují. Možná že ŠA na Rapida doporučuje jen ty nové lehčí kvůli nižší neodpružené hmotě. Díky, takže i kdyby to zakazovali, můžu je tam dát. Je mi jich líto, jsou úplně nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 6. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 (editace) Hoši, taky mám na Toledu disky z O1 a neřeším. Díry jsou stejný, středová díra je stejná ET-čko je stejný, tak co....nebudu furt kupovat nový cajky EDIT: pardóóón, myslel jsem ET a psal H, omluva Editováno: 6. Srpen 2014, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2014 nevím co to je H-čko, ale pokud všechny rozměry disku sedí dle velkého TP je to cajk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Zdravím pánové. Potřeboval bych informaci, jaké pneumatiky R 15 se dodávají na rapida spacebacka při předání nového vozu. Volal jsem totiž prodejci a ten mi řekl, že pneumatiky značky Nexen.....je to možné že je to takový výrobce... Nějak se mi to nezdá. Mohli by jste tedy napsat jakou značku pneumatik jste dostali u nového vozu co se týče R15 letních. Díky za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 NEXEN = Korea, možná se budou taky dělat v Žatci, má to být prý největší investice za posledních 20 let. ŠA je teď začala montovat místo Continentalů, Dunlopů, Bridgestonů.... Kvalita, těžko říct, zkus si najít nějaké testy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 14. Únor 2015 Sdílet Vloženo 14. Únor 2015 Potřeboval bych poradit, delší dobu zvažuji o koupi litých kol pro letní kola, vím že v techničáku jsou vypsany všechny alternativní/povolené rozměry kol a disků jenže mám jen oskenovanou verzi velkého TP a tu jsem někde založil a nemůžu jí najítproto bych se chtěl zeptat jestli by tam mohli být tyto disky 7Jx17, ET35 s roztečí děr pro šrouby 5x100 co jsem našel na netu tak tam jsou jen z ET 46 předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 15. Únor 2015 Sdílet Vloženo 15. Únor 2015 už sem ho našel tak už to vím ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Rapid Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 Zdravim,muze tady prosim nekdo kdo ma rapid liftback s taznym zarizenim a motorem 1.2 tsi 81kw napsat jake ma zapsane rozmery pneu vcetne indexu v TP,diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Ahoj lidi , pomalu začínám vybírat zimní pneu + plechy ,mám Toledo r.v. 2017 s motorem 1,2TSI 81kW a ve velkém TP jsou zapsány rozměry : 185/60 R15 84H 185/60 R15 88H m+s 215/45 R16 86H 215/40 R17 87V Při výběru rozměru 185/60 R15 88H , jsem dost omezen hmotnostním a rychlostním indexem 88H. Pneu jsou drahé a je malý výběr. Když bych tam dal s indexem 88T , bude to problém ? Myslím třeba na STK nebo kdyby se stala nehoda a třeba by po tom pojištovna šla , aby se mě nevysmála s tím , že mám špatný rychlostní index a potom by neplnila pojistné. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Co se tyce hmotnostnihi indexu tak ten musi odpovidat podle toho co je v TP. Ale rychlostni index muze byt mensí, nevim jak u seatu ale unas v maxidotu je moznost zimni pneu kde se da nastavit omezeni rychlosti prave k vuli pneu takze pokud se tam nastavi rychlost podle pneu tak by problem nemel byt .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Nebude protože jdeš směrem nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pospa Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 hardb díky za info cosby jdu směrem dolů v TP mám H (210km) a chtěl bych tam dát T (190km) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2017 Tak ano.Dodržet hmotnostní musíš a rychlostní můžeš i dolů.Pokud nemáš možnost nastavení v maxidotu,musíš mít dle platné vyhlášky v rorném poli nálepku s informací o snížení rychlosti.Některé auta v DE to mívaly co jsem koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Když mám v TP toto: 185/60 R15 84H 185/60 R15 88H m+s znamená to, že zimní nemůžu mít s hmotnostním indexem 84? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 Co je psáno to je dáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 6. Září 2017 Sdílet Vloženo 6. Září 2017 před 6 hodinami, nufacek napsal: Když mám v TP toto: 185/60 R15 84H 185/60 R15 88H m+s znamená to, že zimní nemůžu mít s hmotnostním indexem 84? Díky No a není to tak, že v 84H je možné jak letní tak zimní a v 88H jenom zimní? V TP žádné m+s nemám a je to lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 JayBee1 to pěkně rozepsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 (editace) čau, kámoš mi nabízí 185/61R15 T XL Barum Polaris 3.Podle vzhledu je to jako na golf a O1, za 2000,- to beru, že....Prej je měl na fabii. cena supr najeto maj 7000, stáří rok.To nejdůležitější→ Na rapida mi to vleze, ne? Editováno: 28. Září 2017, autor: elvis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 S tím rozměrem ses asi uťukl, ne? 185/61..... Zkontroluj rozměr ráfku, pro Rapida má být 6Jx15 ET38. Fabie měla myslím jiné ET. Pokud je to z OI nebo Golfa, pak to bude sedět. Taky jsem je měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis78 Vloženo 30. Září 2017 Sdílet Vloženo 30. Září 2017 jo uťuk.podivám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.