Publikováno Květen 27, 201312 r Nazdar chlapi mám taký problém že keď prejdem po každej malej nerovnosti na ceste sa z prednej nápravy ozýva taký nepríjemný buchotajúci zvuk, mám podozrenie že to môžu byť silentbloky ale nie som si istý nestretol sa stým už niekto ?
Květen 27, 201312 r hoj a nebo skotroluj pružiny,,,, často praskaj,,, ja mam praskle zadni ....... take jsem měl divne zvuky jen na nerovnostech,,,,,
Květen 27, 201312 r Autor No pružiny som pozrel tie prasknuté niesu, a stým stabilizátorom kde môže byť problém žeby boli tie gumy opotrebované ? EDIT: No je to jasné sú to tie silentbloky, len sa chcem ešte spýtať že aký typ by tam mal byt koľko milimetrový. Mám Octaviu 1.9 Tdi 66kW 12/2004. Ďakujem za rady zatiaľ... Upraveno Květen 28, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!!
Září 23, 201311 r Ahoj, já mám jiný problém. Při jízdě a větším zatočením doprava mi jakoby klepne od levého kola. Jindy ne. Nvm co by to mohlo být, nemá s tím někdo zkušenost? Připomíná mi to spíš jakoby přeskočil šroub či něco takového. Díky za odpovědi
Září 26, 201311 r Mám stejný problém. Taky bouchá levé přední kolo. Je to od doby, co jsem musel udělat nový vnitřní závit pro uchycení "trnů" brzdy. Viz obrázek. Když přejíždím nerovnosti a nebrzdím, tak to bouchá ale když brzdím tak ne. Nevíte někdo, zda by to mohlo být tohle a když tak co by s tím šlo udělat?
Září 27, 201311 r když jsem potřeboval vyměnit brzdové destičky, při vyšroubování oněch trnů, jsem zjistil, že při vyšroubování je na nich vnitřní závit (strhnutý). V práci mi půjčily sadu co mají na opravu. vyvrtá se větší díra a vloží vložka a potom je to jako originál.
Září 27, 201311 r Ahoj, to bouchani zpusobuji ty pruziny co zajistuji trmen s destickama. Bud je ve sveraku trochu prihnete zpet nebo nove. Taky jsem to resil, kupoval nove cepy a gumy k nim a nakonec koupil ty pera a je klid.
Září 27, 201311 r myslíš toto http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4a0615269-pruzina-brzdy-pridrzna-de-4197.html ?? ...pochybujem,že on tam má také brzdy
Září 27, 201311 r Já tam žádné pružiny neměl. Jde o octavii 1,9tdi 66kw rv. 1997 jo a jde o brzdový třmen FS-III Upraveno Září 27, 201311 r od jwb
Říjen 6, 201311 r Napadlo mě jestli to nemůžou dělat tohle http://www.skoda-dily.cz/eshop/443698647-sada-vodicich-pouzder.html jestli to už není moc opotřebované a ty trny v tom nelítají. Poradí někdo prosím?
Říjen 13, 201311 r Při tom zatočeni mi to taky občas bouchlo a byla to praská pružina. Ani to nebylo videt, praskla v prvnim zavitu u dolni misky, takze si do ní zase sedla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.