tommusil Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Nazdárek, zřejmě budu pokárán za opakovaný dotaz, ale nenašel jsem ve Fóru obdobný problém, ač pečlivě hledaje - jsem majitelem Octavie I 1,9 TDi. Bezprostředně po nastartování , když uvolním klíč zapalování - ozve se z motoru krátký ječivý zvuk, jakoby pastorek zůstal po roztočení setrvačníku v ozubení. Nestává se to pokaždé. Dále mám dotaz - opět budu pokárán editorem - napadá mne zařadit do el. vedení magnetické cívky stratéru pomocí níž se zasouvá pastorek - ukrytý vypínač a tak zvýšit možnost obrany před odcizením. Díky za odpověď. Tadeáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Ten zvuk vydává startér a je to způsobeno tím, že se po nastartování nestihne vrátit pastorek a protočí se s motorem. Řešení je vymontovat startér, vyčistit ho a promazat ložiska, pak budeš mít klid. Jinak u Octavek je tento problém častý, co tak poslouchám u ostatních majitelů co startují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 A já přidám k tomu vypínači - zbytečná snaha. Motor, i když se ro nemá, se dá natočit roztažením. To už lépe je vypínat přívod pro ventil paliva. "Zájemce" o auto, tak nic netuše, to po pár pokusech vzdá. Jinak co? Nějak zapne zapalování a...... nic, vidí zapalování jede, zkusím do toho šťouchnout a hle, jede to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco gti Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 jj vypinac na privod paliva na cerpadle co je ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loksik.lubos Vloženo 24. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2013 Zdravim mam ten isty podobny problem len ak by si nahral zvuk ako sa to tebe prejavuje pri starte ci sa jedna aj o moj problem ked nastartujem tak ako keby som pridal plyn pri starte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jantarvočuch Vloženo 13. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2013 (editace) klucí,co vás nemá,když bude někdo krást octávku tak si jí prostě veme i kdyby jí měl na laně táhnout jinak je to starter,vyndat,rozebrat a namazat Editováno: 13. Srpen 2013, autor: Jantarvočuch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.