Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tak jsem zase ujel nějaký ten tisíc km s navigací po Rakousku a zjsitil jsem, že aby mi Columbus ukazoval na mapě moje POI (radary a Asfinag odpočívadla), musím mít nastaveno měřítko 750 m, jinak nesjou na mapě vidět... nejsem si úplně jist, ale mám pocit, že to tak dříve nebylo...
Mne to ukazuje radary i na auto kdyz to je oddalene

Enviado desde mi E6653 mediante Tapatalk

Vloženo (editace)

Tak se taky pokouším o aktualizaci map - O III, koupená v AAA :( - pochopitelně bez SD karty, ale navi funguje - po zadání VIN na Skoda auto mi to nabídlo aktualizaci ECE2018 - bohužel při použití běžné SD karty 8GB ji to při spuštění update na rádiu vůbec nenabídne... vše je "zašedlé" - CD disk, externí USB i SD karta..

soubor DBInfo.txt u staženého update obsahuje:

Citovat

PartNumber2="5G0919866AG"
PartNumber3="5E0051236  "
PartNumber4="5F0060884BB"
PartNumber1="8V0060866G "
PartNumber="8V0060866G "
ApplicationSoftwareVersionNumber="0072"
SystemName=" ECE 2018    

foto navi:

IMG_20171202_141110.thumb.jpg.422d0af55698c6f6ceabc5a1b91c36f7.jpg

Budu vděčný za každou radu

Editováno: , autor: reeprich
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Já to asi nechápu. Amundsen má mapy na SD kartě, tj. jestli tam nemáš SD kartu, tak nerozumím tomu, jak by ti mohla navigace fungovat. A mapy se pro Amundsena aktualizují na té originální SD kartě s mapami.

Vloženo

Pro návštěvníky z řad Seatu od německých přátel - Seat navigace s SD kartou, někdo mi o to před nedávnem psal:

Update der SD-Karte:
- Neue Navidaten herunterladen
- kpl. originalen \maps Ordner von der alten SD-Karte sichern! (ca 14GB)
- Schreibschutz der SD-Karte deaktivieren
- den \maps Ordner auf der SD-Karte kpl löschen
- mit 7Zip den \maps Ordner aus dem Download auf die SD-Karte entpacken
- aus der Sicherung, mit der Datei OVERALL.NDS aus dem Ordner \maps\EEC\EEC_WLD\ , die gleichnamige neue Datei auf der SD-Karte ersetzen
- den Schreibschutzschieber wieder aktivieren
- auf zum Auto

Překlad by google:

Aktualizujte kartu SD:
- Stáhněte nové Navidaten
- kompletní uložte původní složku \ maps ze staré SD karty! (přibližně 14 GB)
- Zakázat ochranu proti zápisu karty SD
- odstraňte složku \ maps na SD kartě
- rozbalte složku \ maps ze staženého souboru na SD kartu pomocí 7Zip
- ze zálohy nahraďte soubor OVERALL.NDS ze složky \ maps \ EEC \ EEC_WLD \ pomocí nového souboru se stejným názvem na kartě SD
- znovu aktivujte přepínač ochrany proti zápisu
- vložte ve voze

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Aktualizoval jsem mapu na ECE 2018 a teď se mi navigace úzkostlivě vyhýbá pražskému tunelu Blanka i když je to nejkratší a nejrychlejší trasa. Dvakrát jsem tam v pohodě projel a žádná komplikace tam nebyla, ale na každém exitu se mě snažila vyhnat z tunelu ven. Nestalo se někomu něco podobného?

Vloženo

No asi budu za blbce, protože tohle jsem si po koupení auta nastavoval a tunely určitě zapínal. Ale po aktualizaci mapy se ty nastavení zřejmě smazaly a to už jsem nekontroloval.

Takže díky, nastavil jsem znova a teď už se zdá že naviguje jak má. 

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zvláštní je, že do mé škodovky to update na stránkách nenachází, ale ve služebním passatu tu aktualizaci mám normálně online.

Myslel jsem, že alespoň mapové podklady budou vycházet společně.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...