frankie.xx Vloženo 27. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2017 Jak zjistíme či mám columbus či Amundsen?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 Když vyndáš všechny SD karty a mapa bude stále funkční, tak máš 100% Columbuse. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flope63 Vloženo 28. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2017 tak jsem zase ujel nějaký ten tisíc km s navigací po Rakousku a zjsitil jsem, že aby mi Columbus ukazoval na mapě moje POI (radary a Asfinag odpočívadla), musím mít nastaveno měřítko 750 m, jinak nesjou na mapě vidět... nejsem si úplně jist, ale mám pocit, že to tak dříve nebylo... Mne to ukazuje radary i na auto kdyz to je oddalene Enviado desde mi E6653 mediante Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reeprich Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 (editace) Tak se taky pokouším o aktualizaci map - O III, koupená v AAA - pochopitelně bez SD karty, ale navi funguje - po zadání VIN na Skoda auto mi to nabídlo aktualizaci ECE2018 - bohužel při použití běžné SD karty 8GB ji to při spuštění update na rádiu vůbec nenabídne... vše je "zašedlé" - CD disk, externí USB i SD karta.. soubor DBInfo.txt u staženého update obsahuje: Citovat PartNumber2="5G0919866AG" PartNumber3="5E0051236 " PartNumber4="5F0060884BB" PartNumber1="8V0060866G " PartNumber="8V0060866G " ApplicationSoftwareVersionNumber="0072" SystemName=" ECE 2018 foto navi: Budu vděčný za každou radu Editováno: 2. Prosinec 2017, autor: reeprich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 11. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Já to asi nechápu. Amundsen má mapy na SD kartě, tj. jestli tam nemáš SD kartu, tak nerozumím tomu, jak by ti mohla navigace fungovat. A mapy se pro Amundsena aktualizují na té originální SD kartě s mapami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Pro návštěvníky z řad Seatu od německých přátel - Seat navigace s SD kartou, někdo mi o to před nedávnem psal: Update der SD-Karte: - Neue Navidaten herunterladen - kpl. originalen \maps Ordner von der alten SD-Karte sichern! (ca 14GB) - Schreibschutz der SD-Karte deaktivieren - den \maps Ordner auf der SD-Karte kpl löschen - mit 7Zip den \maps Ordner aus dem Download auf die SD-Karte entpacken - aus der Sicherung, mit der Datei OVERALL.NDS aus dem Ordner \maps\EEC\EEC_WLD\ , die gleichnamige neue Datei auf der SD-Karte ersetzen - den Schreibschutzschieber wieder aktivieren - auf zum Auto Překlad by google: Aktualizujte kartu SD:- Stáhněte nové Navidaten- kompletní uložte původní složku \ maps ze staré SD karty! (přibližně 14 GB)- Zakázat ochranu proti zápisu karty SD- odstraňte složku \ maps na SD kartě- rozbalte složku \ maps ze staženého souboru na SD kartu pomocí 7Zip- ze zálohy nahraďte soubor OVERALL.NDS ze složky \ maps \ EEC \ EEC_WLD \ pomocí nového souboru se stejným názvem na kartě SD- znovu aktivujte přepínač ochrany proti zápisu- vložte ve voze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 (editace) viz. předposlední příspěvek: http://seat-forum.cz/viewtopic.php?f=180&t=51411&sid=2bd4feee5846ecf04c5d9361a1d089f5 a funguje to jen a pouze na MIB2 standard. Editováno: 18. Prosinec 2017, autor: petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 2. Březen 2018 Sdílet Vloženo 2. Březen 2018 Dnes aktualizované mapy OIII Columbus a vše bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 Neslo by mu to rict i bez tech invektiv..? 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 (editace) M_ike: To si si na Aleska jeste nezvykl? ... Musis brat s nadhledem jeho "invektiva" Editováno: 3. Březen 2018, autor: Jojo91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 3. Březen 2018 Sdílet Vloženo 3. Březen 2018 kde najdem aktualizaciu na amundsen na software nie mapy, na http://updateportal.skoda-auto.com neponuka nic mam verziu/software 0435 kde si som nasiel foto ze je aj verzia 0490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekN70 Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 Měl jsem verzi 2015, takze bylo co aktualizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmaster Vloženo 4. Březen 2018 Sdílet Vloženo 4. Březen 2018 asi sa neorzumieme chcem tam nahrat novy software, chcem vediet neaky postup a zdroj dat kde to stiahnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Aktualizoval jsem mapu na ECE 2018 a teď se mi navigace úzkostlivě vyhýbá pražskému tunelu Blanka i když je to nejkratší a nejrychlejší trasa. Dvakrát jsem tam v pohodě projel a žádná komplikace tam nebyla, ale na každém exitu se mě snažila vyhnat z tunelu ven. Nestalo se někomu něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 5. Březen 2018 Sdílet Vloženo 5. Březen 2018 Podivej se jak mas nastavene planovani trasy. Nastaveni -> Parametry trasy. Je mozne ze mas vypnute tunely 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parkis Vloženo 6. Březen 2018 Sdílet Vloženo 6. Březen 2018 No asi budu za blbce, protože tohle jsem si po koupení auta nastavoval a tunely určitě zapínal. Ale po aktualizaci mapy se ty nastavení zřejmě smazaly a to už jsem nekontroloval. Takže díky, nastavil jsem znova a teď už se zdá že naviguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Máte už mapy 2018/19 verze 1030 na Amundsen MIB2std? http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU1_2718_1030.7z 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Nemám. Díky za link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Update proběhl 3.4.2018. Nevím tedy z jakého důvodu není update i na portálu Škoda update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tattoomaen Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 Zvláštní je, že do mé škodovky to update na stránkách nenachází, ale ve služebním passatu tu aktualizaci mám normálně online. Myslel jsem, že alespoň mapové podklady budou vycházet společně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Úspěšně aktualizováno na verzi 1030. Vše bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Červen 2018 Sdílet Vloženo 27. Červen 2018 Tiez uplne vpohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petous22 Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Všechny linky na updaty: MIB1 Amundsen: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P75_N60S3MIBS2_EU.7z MIB2 Amundsen: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/DiscoverMedia2_EU1_2718_1030.7z MIB1/MIB2 Columbus: http://vw-mapscdn.tdd.adacorcdn.com/P169_N60S5MIBH3_EU.7z 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Ulipek Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Hlavně že update Columba Škodovka hlásí na listopad :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 28. Červen 2018 Sdílet Vloženo 28. Červen 2018 Přesně tak. Rád bych tedy věděl, z jakého důvodu to má VW teď, tedy už prakticky od dubna, a Škoda až v listopadu. Každopádně, kdo má zájem, může stahovat z VW portálu. Ještě jednou díky za linky@petous22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.