jindrous Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ferdo25 co je tam nového, jak dlouho se mi to bude cca aktualizovat a už to máš zkouknutý jestli to stojí za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Aktualizace cca. 2 hodiny. Zda se vyplatí musíš vědět sám, jestli pří tvých cestách často neodpovídá situace na mapě realitě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 vdaka za echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlueRS Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Sťahovanie nových máp cca 6h, dlhšie bolo tuším rozpakovanie, inštalácia v aute cca 1,5h. Sú tam ozaj aktuálne podklady...oplatí sa. A šlape to jak hodinky, dikes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) Tak já už mám aktualizováno a mapy fungují dobře..... Jinak info pro Brňáky (a okolí).... velkej kruháč na Žlutém kopci tam pořád není a kruháč před Lipůvkou (odbočka na Blansko) tam pořád je...... takže soudruzi mají trošku zpoždění.... Editováno: 25. Květen 2015, autor: Napalm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 to se dalo čekat, Královopolský tunel byl otevřen v roce 2012 a na mapách se objevil tuším až při update na podzim 2013 nebo na jaře 2014 mapy pro vestavné navigace nebyly nikdy nejnovější, spíš naopak, ale některé jiné značky jsou na tom ještě hůř Já stejně moc nechápu, jak to u nich funguje. V here.com (nebo jak bylo to URL) můžeš dokonce chyby nahlásit a nějaké ulice v Žabovřeskách jsou tam už minimálně rok správně, ale i v aktuálních mapách jsou pořád ještě otočené jednosměrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 mapy.JPG Můžeš tohle nějak rozvést? Úplně nechápu, co si z toho mám odnést :-) (anglicky umím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 akurat asi, ze ta aktualizacia, co tu daval ferdo direct link, tak uz je zverejnena na webe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jo tak, jasně. Mimochodem, cvičně jsem si stáhnul aktualizaci do Discover Pro, co je v Golfu (tj. ekvivalent Columbuse) a co myslíte? Ta data jsou úplně stejná, takže pokud si příště budete chtít ušetřit trochu dat při stahování, můžete asi sosat rovnou data pro Golf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Principielně k tomu důvod samozřejmě není, ale např. kvůli rozdílné politice updatů (nevím, jaká je u VW) tam můžou být drobné změny v pomocných souborech (tj. ne ve vlastních datech map) nebo tam třeba budou jiné POI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 mapy.JPG Tak mi tenhle mail dneska přišel pro jistotu třikrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubpf Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) Já stejně moc nechápu, jak to u nich funguje. V here.com (nebo jak bylo to URL) můžeš dokonce chyby nahlásit a nějaké ulice v Žabovřeskách jsou tam už minimálně rok správně, ale i v aktuálních mapách jsou pořád ještě otočené jednosměrky. Ahoj nevíte od koho pochází mapy pro Škodu? Navteq (dnes HERE) nebo jiná společnost(TeleAtlas, ...)? Možná se zobrazuje při zapnutí a náběhu map. Pokud jde o HERE, mohl bych třeba pomoci. I když i tak půjde řádově o měsíce. Editováno: 4. Červen 2015, autor: lubpf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Here Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 No mně by docela zajímalo, kdo tam má to rozesilání mailů na starosti. Jako proč to nepošlou v momentě, kdy je to opravdu k dispozici a ne email s textem „je listopad, tak děláme rollout“… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Prostě tam maj bordel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2015 Oni mají bordel i v databázích co rozhodují o tom zda Vaše auto je legální nebo není a zda projde na online nebo ne. Tak co byste čekali u map. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 4. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2015 Pokud ten adresář není povolen k vylistování, tak jsi v podstatě bez šance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 6. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2015 Zdá se, že stále nic, chtěl jsem stahovat, ale soubor je podle všeho pořád ten starý. A když jsem koukal na mapy pro VW Golf (jsou to fyzicky tytéž soubory), tak taky mají ještě květen. Hergot, v dnešní době by neměl být problém dělat ty aktualizace měsíčně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 9. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2015 Já jsem už včera zaktualizoval navigaci novým souborem map. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 10. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2015 To by mě taky zajímalo, já ještě pořád vidím ECE 2015/2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petoru Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 (editace) Stáhnul jsem je z těchto stránek: http://updateportal.skoda-auto.com/cs-cz/ Vypíšete VIN kód, stránka Vám nalezne případné aktualizace na Váš vůz. Hned na prvním místě bude aktualizace map. Je tam verze ECE 2016, tedy poslední, která je nejaktuálnější. Editováno: 11. Listopad 2015, autor: Petoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 To bude tím, že Amundsen má jiné číslování než Columbus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Samozřejmě, že není...je to Q1/2015 Dle VINka prodávaného vozu přes internet lze dohledat: http://updateportal.skoda-auto.com/cs-CZ/Updates/TMBAJ7NEXE0222678 Tj. to samé co zde: http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/en_GB/-/GBP/View-Promo?&cwt=application/ApplicationFrame_campaign_light&Page=VW_Europe_Media_MIB1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 (editace) Tak pro GOLF už jsou nové mapy k dispozici. Updateportál u škodovky mi ale zatím ještě nabízí staré mapy. Vím, že ty mapové podklady jsou fyzicky stejné soubory, ale neporovnával jsem celou adresářovou strukturu. Mimochodem, u VW je možné stáhnout jednotlivé regiony zvlášť, tj. nemusíte tahat celých 21 giga, pokud nechcete. Editováno: 19. Listopad 2015, autor: ELXEL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Tak jestli se koukám dobře, tak u posledního updatu z května jsou ty zdrojové soubory pro VW a pro Škodu naprosto totožné (tj. včetně kompletní adresářové struktury). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.