memory2 Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 U mě stačí nastoupit do auta zapnout zapalování-hned ho vypnout (bez natočení motoru a v motoru něco pár minut hučí (zřejmě větrák) Opravdu stačí jen sepnout elekriku a hned vypnout a hučení v motoru pár minut vždy. Neřeším to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 ? To je nějaká divočina,vždyť ty máš 1.8 TSI... To ses ani nepodíval pod kapotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Pawouk > nee nepodíval Ale asi to teda udělám ....a zítra dám vědět (jestli teda poznám co to tam vždycky hučí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) Jo mrkni na to. Editováno: 11. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 U mě stačí nastoupit do auta zapnout zapalování-hned ho vypnout (bez natočení motoru a v motoru něco pár minut hučí (zřejmě větrák) Opravdu stačí jen sepnout elekriku a hned vypnout a hučení v motoru pár minut vždy. Neřeším to .. A není to benzínové čerpadlo, které předčerpává palivo? I když je pravda, že to u OII 1.6 MPI dělalo jen pár vteřin, ale zase to už dělalo při otevření dveří. U FI 1.4 16V to trvá cca 10s po zapnutí zapalování, než předčerpání skončí. U nafty v SII to nedělá vůbec, tam není slyšet žádné čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 U OII TSI ti zabzučí čerpadlo také při otevření dveří, ale to skutečně pár vteřin. Nehledě k tomu, že to je čerpadlo v nádrži a ne v motorovém prostoru. A memory píše o minutách. Na rozřešení jsem tedy zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 8. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2013 Tak větrák to není. Když otevřu kapotu neslyším nic. Je to hučení v palubovce takovej zvuk jako kdyby trafem procházel proud ale tišší. o to je to víc divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Červen 2013 Sdílet Vloženo 9. Červen 2013 OK, takže to odsud později přesunu, nejspíš do interiéru. A to ti to fakt "hučí" několik minut? A v kterých místech palubky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 To je elektrická vodní pumpa co honí teplou vodu do topení když máš studenej motor nebo při doběhu turba. Každé sepnutí systému vozu jí aktivuje. Přestane to jak ti zhasnou budíky. Jak auto usne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Zajímavé, ale to je oproti OII změna ve způsobu provozu? Tam by měla běžet jen při dochlazování. Nikdy jindy jsem si něčeho nevšimnul.EDIT: Přeusunuto do samostaného vlákna, protože se to netýká motoru TDI a DPF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
memory2 Vloženo 11. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Dnes jsem to poslouchal a já to fakt nepoznám. Ale to co píše Mates_XIV zní dost pravděpodobně. Mohl bych to nahrát ale to by bylo asi slyšet kulový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 A souhlasí ta informace, že to přestane hlučet po zhasnutí budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Není v rádiu z důvodu chlazení větráček? Ale i u Rapida by to mohlo být to el.čerpadlo chladícího okruhu, jak již zde padlo, neb to mají TSI shodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 ta pumpa na 1,8 má v tom složitém thermomanagmentu více funkcí. Když funguje jako doběh po jízdě běží i když ti zhasnou budíky. Když ne jen než usne celé auto. Tak se rozběhne a chvilku i když třeba jen otevřeš dveře a probudí se CAN. Je to složité a asi ji bude řídit jak topení tak motor tak centální elektronika. Jak to maj malé TSi netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Není v rádiu z důvodu chlazení větráček? mechanika Columbuse větrák pouští, obzvláště při aktualizaci map hodně hločné, úplně jsem se toho lekl a myslel jsem že se zapnulo nezávislé topení, jaký to byl hukot... (neměl jsem nastartováno) otevřel jsem okno, z venku nic, otevřel schránku před spolujezdcem a bylo jasno odkud to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Tak větrák to není. Když otevřu kapotu neslyším nic. Je to hučení v palubovce takovej zvuk jako kdyby trafem procházel proud ale tišší. o to je to víc divný. Takže jsem to taky vysledoval, po vypnutí zapalování je slyšet někde u budíků takové vysoké tenoučké jakoby pískání ale opravdu hodně slabě, pokud jsem nevěděl na co se přesně zaměřit tak bych si ani nevšiml, něco jako trafo u staré televize, jak popisuje memory2 ale stačí jinak pootočit hlavu a už nic neslyším jak je to slabé. Poznatek je ale takový že když zavřu dveře a zamknu (sedím uvnitř abych to slyšel) tak v okamžiku kdy zhasnou budíky cvakne nějaké relátko a je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 8. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2013 Mně to u rapida dělá to samé. Ale myslím si, že je to to vodní čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 11. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2013 Tak jsem to ještě poslouchal a asi to opravdu bude nějaké to čerpadýlko, uvnitř se to jeví jako to tenounké pískání ale když poslechnu zvenku, (ucho tak někam ke stěračům), tak se to jeví jako nějaký motůrek, každopádně po chvilce zhasnou budíky, cvakne relátko a je ticho.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Mám to samé v interiéru v palubovce a nebo u stěračů zvenku...ale auto jsem dneska přivezl a jen vypnul zapalování. Budu testovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.