Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím Roomsteráky , mám menši problém s otevíráním pravých zadních dveří. Když Roomíka ( stáří 3 roky, najeto 53000 ) zamknu, myslím tedy "dálkáčem" ( + alarm ), tak mi nebliknou blinkry, což značí nějaký problém. No ten problém spočívá v tom, že když znovu odemknu, nejdou zvenčí otevřít pravé zadní dveře. Nedělá to ovšem pokaždé. Byl jsem v servisu a řekli mi, že nikde žádnej problém nenašli, ani co se týče elektroniky ani mechaniky. Prý se budou dotazovat přímo ve Škodovce a dají vědět. Tak nevím. Díky za rady !

A ty dvere jsou poradne zabouchnuty? Dival ses, jestli ti nesviti kontrolka otevrenych dveri na pristrojovce? Zda se, ze by mohl zlobit motor centralu. A to but, protoze on sam je poskozenej, nebo nejak blbne zamek dveri.

• Autor

Jojo , to mam zmáknutý , dveře jsou zavřený pořádně a kontrolka na maxidotu nesvítí. Když potom dveře ze vnitřku otevřu a několikrát zavřu a otevřu , pak to třeba zase chvíli maká. Fakt nevim. je divný, že ani v servisu na to nepřišli ? :-(

Fakt tezko rict. Pokud je to fluktujici porucha, tak se to jim proste neprojevilo. Co detska pojistka, neni nejak v mezi poloze?

• Autor

vim, je to těžký určit, co by to mohlo bejt. Já jen , jestli se to někomu taky nestalo. Dětskou pojistku jsme taky zkoušeli , vše ok !

• 3 roky později...

Nevíte někdo jak otevřít zadní dveře za spolujezdcem u Roomstera,nejdou otevřít ani zevnitř ani z venku a zámek cvaká  :kol-29:

• 4 měsíce později...

Tak jsem dnes po více než třech letech potřeboval stáhnout zadní okémka u Roomsteru, mechanicky. A ejhle jedno jde stahovat nic moc a druhé téměř vůbec, zcela jasně to vypadá, že se to okno ve vodítkách kříží. Takže nakonec přece jenom asi využiju tu 4-letou záruku  :kol-27:

Má někdo podobnou zkušenost, teda pokud vůbec někdo ty okénka potřeboval někdy stáhnout? Protože já jen čirou náhodou a dlouho už to asi nebudu potřebovat.

Upraveno od dick

• 1 měsíc později...

Taky čekám věčnost, než zadní okna sjedou a vyjedou....

Dá se to nějak promazat nebo tak něco?

Upraveno od crazyduke

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.