MartinPV Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Ahoj mám v autě odvětrávaná sedadla hned když jsem si ho dovezl loni na podzim tak se mě zdálo že větrání sedaček nefunguje když jsem s tím byl v servisu tak mě řekli že je vše v pořádku byla zima tak jsem to neřešil no ale ted me to nedalo tak jsem v tom začal šťourat a zjisti jsem že asi ve výrobě už zapoměli dát pojistku do pojistkové skříňky z boku co je v plaubce :-) takže jsem tam dal pojistku a už to funguje jen nevíte někdo jaká tam má být oficiálně hodnota pojistky? v návodě jsem to nenašel dal jsem tam 15A tak nevím nemohl by se nekdo kdo to má z vás mrknout kolikátka tam je děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 dla elsy 30 poistka vetranie sedadiel má byť 5A 30 - SC30 větrání sedadel 5 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinPV Vloženo 18. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 děkuji za info hnedka to jdu přehodit za 5A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.