Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Já jsem z Hradce Králové a zajedu pro něj k Alesiovi do Prahy.To mám hodinku po dálnici.Ty 16 Siriusy k mé upravě auta do RS se fakt nehodi.

Jo to je rozumny!!! :palec2:

• o 4 týdny později...
Vloženo
Já mám pocit že má 17 ale nebudu spěchat i když za "chvilku" budeme přezouvat na zimáky!...

Jo, ted jsem se koukal na fotky a asi mas pravdu, ze jsou to 17"!!

kluci, nechci vám kazit radost, ale oko není píča, oko vidí a i z fotek je poznat, že na mojí kočičce žádný malinkatý 17ky nejsou, ale jsou to echt 18"

a jestli je to tvrdý? tak nějak normálně

Vloženo
Já mám pocit že má 17 ale nebudu spěchat i když za "chvilku" budeme přezouvat na zimáky!...

Jo, ted jsem se koukal na fotky a asi mas pravdu, ze jsou to 17"!!

kluci, nechci vám kazit radost, ale oko není píča, oko vidí a i z fotek je poznat, že na mojí kočičce žádný malinkatý 17ky nejsou, ale jsou to echt 18"

a jestli je to tvrdý? tak nějak normálně

Nech toho...mezi RS 17 a RS 18 neni žádný optický rozdil...vypadaji na chlup stejně i když ten jeden palec tam je navic...

Vloženo

????vem si fotku RS oktávky na 18kách(mischicky nebo Doliho) nebo i ty mojí a srovnej to s fotkou třeba Mariosovo OII na 17kách RS kolech nebo Diamantovo RS na 17kách a jestli nepoznáš rozdíl, tak máš buď oční vadu nebo je pro tebe auto naprosto běžná spotřební přepravní věc, že to nepoznáš.

Vloženo
Já jsem z Hradce Králové a zajedu pro něj k Alesiovi do Prahy.To mám hodinku po dálnici.Ty 16 Siriusy k mé upravě auta do RS se fakt nehodi.

ty Romario a za kolik bys nechal ty 16tky? I když pokud budu měnit svoje 15tky tak už za 17tky.. přeci jen sedmnáct je sedmnáct :prc:lol

Vloženo

asi jak pro koho, jsou i jedinci, pro který je 17 nebo 18 jako prašť nebo uhoď. by me zajímalo, proč by lidi zbytečně dávali peníze za 18ky, když efekt je stejnej a rozměr gum taky, takze jízdní vlastnosti by byly jiný jenom nepatrně

Vloženo

A to jsou AL ráfky..co teprve plechový, vzhledem k tomu, že 13" vypadá podobně jako 16", tak to je taky jedno..a není žádný rozdíl poznat ;) U AL RS to tak vypadá, že ta kola jsou stejná, jen na jedněch je napsáno 17 a na druhých 18..a že jsou vlastně stejná ;)

Vloženo (editace)

akorát uvažuju, že bych prozatím zkusil sehnat na jeden den 17tky, bo pojedu naší Oskařicí jako ženich, tak ať to nevypadá tak obyčejně..

a ještě jsem chtěl říct že na té Romariově "RSce" je NEJvtipnější to tažný.. :-D

Editováno: , autor: superfatty
  • o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)
Caute, chlapci ake RS kridlo by ste zvolili pri kupe na OII?

Plastové asi za 4500 Kč (šruby + lep)

Laminatove asi za 1900 Kč (iba sa lepi)

ceny su bez laku

znám tolik lidí,kterým to ulétlo,že si kup to se šrouby,nebo si šrouby dodělej..jestli plast,nebo laminát je myslím jedno.. ;)

Editováno: , autor: Deny.Kr
Vloženo (editace)

taky jen origo, už ho mám koupené,jen přivrtat a přilepit. na O I jsem měl laminát a musím říct,že mi na něm barva nedržela zrovna nejlíp,za 7 let pobytu v létě na sluníčku a v zimě na mrazu nic moc,jednou jsem ho musel nechat přestříkávat. :(

tak už jedině origo :) ( kde koupit za rozumnou cenu jsem ti poslal SZ)

Black

Editováno: , autor: black007

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...