Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 37 minutami, misocko napsal:

ondikTDI , tu mas sviznejsiu jazdu. K pocitacu v mojom pripade pripocitaj 0,5l/100km

to jes trasne,ale:D jak lidi jezdite ja jezdim nekolika auty a dokazu jet pod 5 litru s naftou jakehokoliv objemu a benzinem   at atmosfera tak turbo. Podle toho co jsme udella za spotrebu dnesak  s 5 valcem musim dokazat jet i se suberbem 1,6 TDi za papirobych 3,4 l

• o 2 týdny později...
Vloženo

natankuj, zajazdi, natankuj , prepocitaj a poreferuj , daj sem potom aj rychlost a pribliznu trasu. ale ked pri tejto spotrebe (3,4l/100km) povazujes svoju jazdu za sviznejsiu , tak ja lietam "proklate nizko" :-)

Vloženo

605 km , z toho 280km dialnica ; priemerka 75kmh; 6,1l/100km podla PC ; realita 6,77 podla tankovania. Tri osoby , cca 100kg v kufri.

na dialnici vecsinou tempomat 160 , obcas 150 , mimo obce do 120 , cesty prazdne , ziadne prestoje.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak 2 x mi to tady na foru už smazali tak se zeptám tady.

mohu se zeptat jaký aditivum přidávat do nafty u tohoto motoru 1,6 TDI 85 kw ???

Mohu ho dávat i do lepší nafty např. Verva

díky

Vloženo (editace)

@ryzen já osobně nedávám žádné aditivum. Tankuji Vervu, která již tyto aditiva obsahuje, takže je to asi jako s tím nošením dřiví do lesa, ale když ho tam dáš, nepokazíš nic. 

Se dvěmi 1.6TDi mám najeto dohromady cca 180tis.km a obě šlapou bez problémů. 

Jinak se ptáš v sekci "Spotřeba", což je opět špatně. Téma o aditivech zde již určitě je. 

Editováno: , autor: LukášCBR
Vloženo (editace)

díky za odpověd, jen jsem myslel, který přesně typ aditiva pro tento škodovácký motor použít.

Nevím dám nádrž Verva, pak nádrž aditivum atd. Chci vyjet třeba 4 - 5 nádrží, aby se ten motor po 155 000 km třeba krapet pročistil a měnit pravidelně olej po 15 000 km, aby mi motor třeba vydržel do 300 000 km jako jsem měl firemní O3 - 1,6 TDI 77 kw a kolega s ní dál jezdí.

Jinak koukám do tvého podpisu - máš stejné auto jak já - jen výbava Style plus - já ambiete plus.

Jak vnímáš hlučnost motoru ???

Jinak OK tak budu tankovat také premiové palivo a aditiva do nafty přidávat nebudu ???

Ok téma aditiva jsem nenašel a toto je podobné tak jsem se zeptal omlouvám se tedy.

díky

Editováno: , autor: ryzen
  • o 6 měsíců později...
  • o 9 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

ti urobím fotku s 3,60 L v zime....realne 5 v lete a 5,5 - 6 v zime (podľa toho ako mrzne).....softwér pre palubné počítače vyrábajú bulhari, programujú Gruzínci v spolupráci s Kazachstancami !!! .... veď ja ti tiež urobím fotku že v priemere 3,8....ale na pumpe 5 až 5,50 tankujem...može si tam ten bulharský patch pípať blikať aj 3,0 písať.....tankuješ 5, v zime 6.....nie ???

• o 4 týdny později...
Vloženo (editace)

Šlo o běžnou jízdy nejprve 100 km okresky, pak dálnice ČR - Olomouc - přes Rakousko, dále Slovinsko do Chorvatska. Dodržování rychlostních limitů tak, abych neplatil. Obsazení  - dvě osoby + naložený kufr.

Editováno: , autor: Jarda237
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdar,vlastníte někdo O3 1.6 tdi green line ? zajímá mě spotřeba,jelikož na nádrž ujedu 600-650 max a kamarád z 2.0 tdi 900+ :D což mi přijde divný :D

cesty jsou 50/50 město mimo město trasy okolo 40km

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...