FrolikCZ Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Zdravím borci, stala se mě velmi nemilé věc. Pravděpodobně jsem ztratil nebo prostě někam založil pojistnou matku na šrouby. Nevím jak to přesně vysvětlit. Prostě je to ten byt který se strčí do klíče a do bezpečnostního šroubu. Chtěl bych se zeptat jaká varianta by byla nejlepší. Sehnat nový..? Ale nevim jak když nevim číslo matky. Jít do special. servisu a zkusit to tam..? Nebo se to dá prostě nějak poznat..? Děkuji mockrát za jakou koliv radu. Mám FABIA II r.v. 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Jestli jsou to originální škodovácké šrouby,zajeď do autorizovaného servisu a oni ten adaptér (ořech) objednají. Řeší se to třeba tady: http://forum.skodahome.cz/topic/9623-bezpecnostni-srouby-na-kolech/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 26. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Jo jo mám orig. ALU kola. Díky zítra tam hned zajedu. A náhodou cenově..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 (editace) Těžko říct,celá sada 4 šroubů a jednoho adaptéru stojí necelých 600 Kč (v Etce 576 Kč). http://www.skoda-dily.cz/eshop/cfa071004-sada-bezpecnostnich-sroubu-kola-s-adapterem.htmlTak ten adaptér bych si tipnul cca 200 - 300 Kč. Editováno: 26. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 adaptér je okolo 300ky , ideál je asi nechať to vyskrutkovať a nahradiť novou sadou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrolikCZ Vloženo 28. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2013 Koupeno ve Škodovce za 247,- teď koukám na aukro že ho mají za 50,-kč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.