Publikováno Červen 26, 201312 r Čaute všetci: Nemáte niekdo v PDF : Škoda Octavia II- Jak na to ? odkaz: http://www.automotoknihy.cz/skoda-octavia-ii.html Ďakujem za odpoveď!!!
Srpen 11, 20169 r Ano, já ji mám, jenže to má oskenované cca 200MB. Jedine mi pošli flešku a já Ti to natáhnu..., nebo přijeď Velká Bíteš tel. 777 133960 čau
Duben 25, 20178 r Klidně to pošlu, ale jak??? má to cca 200MB. Nevím jak . copak vím, co je shareserver? Pokud to chceš, zavolej na 777 133960 a domluvíme se...
Květen 8, 20178 r Psal jsem alesijanovi ale nic, ani ten telefon nefunguje... Upnul bych to potom všem, ale nemůžu ho kontaktovat...
Květen 8, 20178 r Ještě mě napadla jedna věc. Koupil bych to za své, uložil to na net a na dotaz bych poslal za úplatu (třeba za 50kč) odkaz ke stažení. Aby se mi něco z té investice vrátilo... Byl by o tento způsob zájem? Bylo by to k mání možná už do konce týdne... Je to jen návrh, nikde se to nedá sehnat...
Květen 8, 20178 r Tedy otázka zní, zda to půjde nějak kopírovat (jestli nebude .PDF chráněné) a zda to nebude proti pravidlům fóra...
Červen 22, 20178 r Tak jsem si to nakonec koupil tu knihu za cca 300kč a nemusím čekat než to někdo nahraje někam
Březen 9, 20187 r Aka je ta kniha? Oplati sa kupit pre kutila O2 Fl?Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
Březen 9, 20187 r Ahoj na ulož to je dílenská příručka na oktávku podle toho dělám zatím vše. Jinak mám knihu na FII ale takové obecné návody no nevim.
Březen 12, 20187 r Co jsem tu knihu videl, tak je to spis takove seznameni s pouzitymi technologiemi a vysvetleni jak co funguje pro laiky. Pokud te zajima jak co funguje, tak ti ta kniha asi pomuze. Pokud si chces doma delat nejake opravy, tak ti staci dilenska prirucka, ve ktere je vse co potrebujes.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.