Přejít na obsah

1.2 HTP 40kW 2003 Obcasne skakanie motora

xpeter88

Doporučené příspěvky

Caute. Mam najazdene 135000 a obcas sa mi stava ze prinzaradenej rychlosti 2/3/4/5 ak pridam z lahka plyn auto okamzite straca vykon, obcas prida, proste to trsku skace. Stava sa to uplne nahodne cca raz tyzdenne, ziadne kontrolky nesvietia, olej menim pravidelne a aj servis podla knizky. Zasiel by som s tym do servisu ale cacsinou casu auto ide normalne. Vcrra sa mi stalo ze mi to zdochlo na cervenej v krizovatke, nastartoval som a auto ide v pohode. Viete nieco poradit? Ma vyznam ist do servisu? Teraz mam pocit ze sa na auto vobec nemozem spolahnut...

Taktiez rano ak nastartujem motor vydava pisklavy zvuknako keby bolo treba nieco namazat....ale to do 15s prejde.

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me to taky po ranu dela takovej kovovej zvuk nekdo tu psal ze to dela tlak oleje v napinaku na rozvodu nez se natlakuje:-).....me to cuka obcas jen na dvojku kolem 2400ot. vag nic neukazal takze to neresim......ale bejt tebou tak do servisu zajedu at se mrknou na vag do pameti poruch nebo jak se to jmenuje

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Takze, po podpalenych ventiloch sa chyba s obcasnym skakanim opakovala. Nedavno som menil snimach teploty chladiacej kvapaliny pri 150.000km najazdenych, ziadne skakanie za posledny mesiac sa nestalo, ani naznak.

V 9. prispevu je moja priloha aku chybu to vyhadzovalo, tuto chybu som nasiel pri kazdej diagnostike, akurat ze na vymenu samotneho snimaca sa vzdy zabudlo. Posledny krat v servise som si na to dal pozor.

Dolezite je ze chyba sa neopakuje, ani po dlhsom case, ak by sa to nahodou zmenilo dam vediet. 

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Já jsem též úspěšně odstranil poškubávání,byl to brzdový spínač,který sice fungoval a světla rozsvítil,ale zkrátka zpusoboval ruzne škuby motoru,teď už je měsíc klid a motůrek vrčí pravidelně.Za celeou dobu cca 1,5roku co škubal se do závad jako sporadická chyba zapsal pouze jednou a to někdy loni,jinak se tvářil O.K. :kol-28:

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...