xpeter88 Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Caute. Mam najazdene 135000 a obcas sa mi stava ze prinzaradenej rychlosti 2/3/4/5 ak pridam z lahka plyn auto okamzite straca vykon, obcas prida, proste to trsku skace. Stava sa to uplne nahodne cca raz tyzdenne, ziadne kontrolky nesvietia, olej menim pravidelne a aj servis podla knizky. Zasiel by som s tym do servisu ale cacsinou casu auto ide normalne. Vcrra sa mi stalo ze mi to zdochlo na cervenej v krizovatke, nastartoval som a auto ide v pohode. Viete nieco poradit? Ma vyznam ist do servisu? Teraz mam pocit ze sa na auto vobec nemozem spolahnut... Taktiez rano ak nastartujem motor vydava pisklavy zvuknako keby bolo treba nieco namazat....ale to do 15s prejde. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 me to taky po ranu dela takovej kovovej zvuk nekdo tu psal ze to dela tlak oleje v napinaku na rozvodu nez se natlakuje:-).....me to cuka obcas jen na dvojku kolem 2400ot. vag nic neukazal takze to neresim......ale bejt tebou tak do servisu zajedu at se mrknou na vag do pameti poruch nebo jak se to jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 Tohle řeším už dva roky,vag nic nepíše v servisu na nic nepřišli,zkrátka po přidání plynu se to začne dusit stači povolit a přidat a jede to normálně,taky mě to dělá nepravidelně a bohužel taky nevím co stím.rv.2004/128tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 nechal bych zmerit tlaky ve valcich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wranic Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 (editace) dotaz pro ty zkusenejsi:-D nemuze bejt nejaka pricina mezi skrtici klapkou a egr ventilem(popripade RJ)???....zkus odpojit baterku a RJ nekde sem cetl ze si RJ obnovi zakladni hodnoty Editováno: 30. Červen 2013, autor: Wranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 30. Červen 2013 Sdílet Vloženo 30. Červen 2013 40kW AWY zadnej EGR nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 1. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2013 Ok dakujem zbehnem s tym do servisu, teraz uz tyzden v pohode tak uvidim co mi povedia. Co sa tyka toho piskania a tlaku v napinaku to treba nejako riesit? Nemoze to sposobit nejaky problem? Som zvedavy ci mi zistia nejaku zavadu ohladom toho skakania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Takze VAG nic neukazal. Bol som tam preto lebo mi zacala svietit kontrolka motora - ked som dotankoval tak zhasla. Neskor pridam vypis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Diagnostika v prilohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 vymeniť čidlo teploty,vymazať pamäť závad a jazdiť 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Ma vyznam to riesit aj ked sa to teraz tvari ze je vsetko ok? Servisak rozpraval cosi o lambda sonde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veliz Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 (editace) Já bych poslechnul mistra fóra, tj. vyměnil čidlo teploty, vymazal paměť závad a jezdil. Editováno: 20. Srpen 2013, autor: veliz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 20. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 Ok dakujem. Dam to spravit pocitam ze to cidlo bude za par drobnych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2013 (editace) cca okolo 5€,ale v škodovke asi viac Editováno: 20. Srpen 2013, autor: libero 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Čidlo teploty jsem měnil loni a žádná změna,teda pokud myslíte čidlo co ovládá teploměr,jiné tam asi nebude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Tak nakoniec pocitam ze to sposobili podpalene ventily. Repas hlavy, vymena ventilov, sedla, vsetky drobnosti, tesnenia atd. Jazdim uz tyzden a bez problemov problem sa neprejavil. Jazdi o dost lepsie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 7. leden 2014 Sdílet Vloženo 7. leden 2014 Cakal by som ze podpalene ventily by spsobili trvale znizenie vykonu, nie takto narazovo a kratkodobo... Ja ked som mal nieco podobne tak to bola cievka, ale to skakalo skoro pri kazdom vyraznom pridani plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 10. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Takze, po podpalenych ventiloch sa chyba s obcasnym skakanim opakovala. Nedavno som menil snimach teploty chladiacej kvapaliny pri 150.000km najazdenych, ziadne skakanie za posledny mesiac sa nestalo, ani naznak. V 9. prispevu je moja priloha aku chybu to vyhadzovalo, tuto chybu som nasiel pri kazdej diagnostike, akurat ze na vymenu samotneho snimaca sa vzdy zabudlo. Posledny krat v servise som si na to dal pozor. Dolezite je ze chyba sa neopakuje, ani po dlhsom case, ak by sa to nahodou zmenilo dam vediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gourney Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Nebolo to skakanie len kvoli zanesenej skrtiacej klapke? Mne sa to obcas stavalo uz davno, hlavne po nejakom preparkovani za studena a na nizkych otackach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 21. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Nemyslim si. Stavalo sa mi to az ked bol motor teply nikdy za studena. Vzdy sa to stavalo nahodne. Podla mna dostavala RJ zle udaje z toho snimaca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 31. Květen 2014 Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Já jsem též úspěšně odstranil poškubávání,byl to brzdový spínač,který sice fungoval a světla rozsvítil,ale zkrátka zpusoboval ruzne škuby motoru,teď už je měsíc klid a motůrek vrčí pravidelně.Za celeou dobu cca 1,5roku co škubal se do závad jako sporadická chyba zapsal pouze jednou a to někdy loni,jinak se tvářil O.K. Editováno: 31. Květen 2014, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.