Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den, měl bych zájem slyšet vaše zkušenosti, pokud někdo máte tento systém například v octávii 1.8, Sharan apod. Hrál jsem si s tím docela dlouho, abych to seřídil. Všechno funguje naštěstí jak má,  takže mě spíš zajímá spotřeba vaše. Přepínání mám nastaveno na 20 stupňů a pohybuji se na 9,3 litru mimo město, dálnice a ve městě 10 v létě. 1.8 Agn bez turba 92 kw.

A jseš si jist že máš v autě BRC Just??? tento systém byl v dobách kdy se montoval jeden z nejlepších, moře funkcí na seřizování, v dobách, kdy nebylo vstřikování plynu....

Just neměl žádné přepínání pomocí teploty(?)je to vlastně jenom regulace mezi reduktorem(starým elektronickým) a mixem před klapkou,přepínalo to podle sondy a časové konstanty v závislosti na otáčkácch....na tento systém fungovaly např. první Felicie atd.,spotřeba přiměřená systému, dnes je to historie, přestali jsme to montovat v roce 2000...

Je to systém BRC Just Heavy a má to přepínání dle otáček a teploty. Vstřikování to má přímo do válců, nemá to žádnou vstřikovací lištu, jako má třeba STAG 300.

to není vstřikování, je to systém, který je řízen a dávkován od lambda sondy,je to takový zdokonalený podtlakový systém s tím rozdílem, že dávka plynu nejde do mixu před klapku, ale je zaveden přímo k jednotlivým válcům, kde se otevře sací ventil, tam se nasaje dávka plynu, množství se reguluje sondou, to se montovalo před rokem 2000, byl to takový ůlet od BRC, moc dokonalé to nebylo, bylo to v začátcích, kdy se objevily první plastová sání na motorech....moc se jim zrovna tento systém nepovedl, hodně tam odcházely ty dávkovací motorky....

Ano motorek a zavedeno přímo do válců, je vidět, že se dost vyznáte. Špatně jsem formuloval vstřikování. Prostě 4 hadice, dávkovací motorek. Seřizoval jsem to dlouho. Jen prostě sice řeším spotřebu, ale už jsem to vzdal. Když se Vagem dá základní nastavení, vyčištěná klapka a auto se naučí, pokud to tak mohu formulovat na benzín, táhne slušně a spotřeba se dostane i pod 7 litrů, 6,5 mám nejmenší, ale plyn nedostanu pod 9 :(. Při seřizování jsem ji snižil,  cirka o 0,5 litru a zlepšilo se to i po městě, jen prostě nějak nesedí tvrzení, plyn bere o litr víc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.