martinko_u Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 jj z druhe, respektivne z uz z tretej ruky. sused co to mal 4 roky to nebural ten tipek predtym nevieme. v serviske nie je zaznam, a vlastne ani neviem ci sa tam zaznam dava ked je buracka. podla tejto diskusie neviem ci mam teraz vymenit na FSII alebo na FSIII...nemam ABS a chechtakov nie je nazvys. BTW auto brzdi dost dobre. rovnako ako tatov R megane00, december- menene dosticky aj kotuce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 ja ja mel jsem na kazde strane jiny druh i prumer kotouce ta moje byla bourana a proto jsem vse napravil a dal si na predni napravu FS III taky by byla neprakticka vymena kotoucu kupovat 2x jiny prumer kotoucu na kazdou stranu jiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.