KubaSnouw Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Dobrej mam prozbu mam O1 1,9 tdi 4x4 a potrebuji vymenit vlnovec muzete mě poradit jaka tam je delka jestli 230 nebo 250 ?? dik za radu Kubánec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Mám problém též s vlnovcem - fouká všude a nevím jaký rozměr mám objednat na Octu I. 1,9 TDI, 66kW - konec r. 1997. Prosím o pomoc, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 no asi ti veľa nepomôžem,ale jednoducho vliezť pod auto,zmerať dĺžku a priemer rúry..potom kúpiť patričný diel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubin Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Sice moc nepotěšil, ale vřelé díky, alespoň vím, že to musí takto. Už jsem se domluvil se sousedem, který má velký zvedák a snad mi to i udělá. Díky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 tak ten zdvihák bude ideálny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.