Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Rádius nemůže, sice to svolal, ale prej jeho tetička peče v předstihu vánoční cukroví a on se tam už do Vánoc pro něj nedostane....;)

• Pozitivní 1
Vloženo

Treo: ty to mit delsi ale ja to mit kratsi. Sice jsou Lany moje srdcova zalezitost, byl jsem tam na vojne a rad bych se mrknul ale Krusovice pro nas ze zapadu lepsi volba i kdyz jsem asi sam. :-)

Vloženo

Treo: ty to mit delsi ale ja to mit kratsi. Sice jsou Lany moje srdcova zalezitost, byl jsem tam na vojne a rad bych se mrknul ale Krusovice pro nas ze zapadu lepsi volba i kdyz jsem asi sam. :-)

Hraďák?

Vloženo (editace)

já ještě uvidím čím přijedu, možná přijedu firemním.

já ti toho zase budu muset vysvětlit hodně okolo elektriky Jirko!

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo (editace)

Jojo, Hravec ti dal profi školení jo?

jsem zvědavej, jak se pochlapíte, od pondělka má bejt arctic weather ;) and snow showers

....

Hlavně Pawouk, po zkušenostech z loňského roku, aby parkoval raději venku :)

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Jizda v driftu predokolkou no problemo. Kokto tak to teda ne. Firemnim umi prijed kazdej.Koukej dovalit svym. Jako by nestacilo ze tahas z firemnich do kandaku :-)

Vloženo

Pawouku: Jak to vis ? :-):-):-)

Co jinýho v Lánech,že? :kol-28:

Hlavně Pawouk, po zkušenostech z loňského roku, aby parkoval raději venku :)

Sněžit může. :kol-28:

Předpověď na úterý (00-24):Proměnlivá oblačnost, místy sněhové přeháňky, četnější na horách. Nejnižší noční teploty -2 až -6 °C. Nejvyšší denní teploty -2 až +2 °C. Mírnýseverozápadní vítr 3 až 7 m/s.
Vloženo

pokud bude jak pise Pawouk, tak to na letnich doklouzu konecne do penuservisu a vymenim, do Krusovic uz to pak bude OK

ja mam pneu v servise, ale nemam totalne cas tam dojet a vymenit, tedko toho mam hodne... :(

Vloženo

odraz od tabletu :-), to se jen zrcadlí otočený obraz, tuto funkci má Torque pro android, docela sranda, tablet stál 2 690 Kč a program 88,70 Kč- jsem poctivej a podporuji programátory, v ůterý budeme ladit až se z auta bude kouřit

Vloženo

Treo, to vypadá fakt parádně. Zkraje to umí, jen bych musel dořešit fixaci na palubce...

A torque mám už taky koupené, ve výprodeji za 50 :-)

Stringo, to má třeba ford v palubnim pc ale je to neštěstí, nutí te to strašne podtacet motor...

Vloženo

Problem je, ze odraz pravdepodobne pres den neuvidis.. Rikal jsem si, jak to bude super (ted nemyslim odraz, ale celkove Torque), ale je to celkem opruz. Neustale vytahovat telefon, davat ho do drzaku, zapojovat nabijecku, cekat az se Torque pripoji... Nemyslim si, ze by to bylo na kazdodenni pouzivani. Jedine si poridit nejaky starsi telefon, ktery by byl za hubicku a na Torque by stacil a mit ho v aute porad...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...