Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Teda borci, mlha, že není vidět na krok a vy to mažete... :kol-28: 
Kokto, dík za druhou mlhovku, ale objevil jsem jeden mnou nevyžádáný efekt - při denním svícení mě vzadu svítí koncová světla a osvětlení RZ. To byl záměr, nebo je to chybka v matrixu?  :kol-28:  Lze to odstranit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pawouku, pujdem do toho?

Já ti nevím, já ty tlumiče určitě nebudu vyndávat, tak jestli to tam náhodou nějak zarezne ať se s tím trápí někdo povolaný. :kol-28:

A hoši, zkontrolujte si motory - nejenom Radius měl nezvanou návštěvu. Mám tam stopy od bláta. Podezřívám tu bílou kočku, jak tam pobíhala kolem parkoviště. :kol-29:

Ozi, a co ty moje světla, půjde to zrušit?

Odkaz ke komentáři

pawouku, clintovi to nesvítilo, ani ozimu. u tebe to taky nesvítilo, ještě jsem na to koukal. opravdu chyba v matrixu, zkus to zítra na pozici nula znova a dyžtak předěláme no... já takhle jezdím furt, takže ti to snad nevadí :(   odstranit to určitě půjde

no navigace mě ukazovala dojez v 0.44 dojel sem přímo před vjezd v 0.08.. spotřeba krásných 8,9l. mlha byla jenom u klintova rodiště, celá D11 čistá i praha... potkal jsem jižní spojce nějakou zelenou oktu s novym logem a nápis octaviaclub, krásně jsme na sebe koukali :D

Odkaz ke komentáři

No to já právě taky dolíval a vím to jistě, že to bylo v Krušovicích, protože před odjezdem jsem zase kontroloval olej.

Kokto OK - zítra vyzkouším. Já na to přišel až v garáži, jak jsem dorazil, vypnu potkávačky a jdu otevřít vrata a jak se od nich otočím, tak koukám, že mě svítí koncový světla. Tak si říkám, že to je nějaký divný. :kol-32:  Zrušit to budu chtít. Nemusí mě ve dne svítit zadek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...