Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 pawouku bez toho bazmeku bych to nechtěl to auto!!! ten bezmek udělá s TDI či TFSI atmošku Kokto a to i spotrebou? Ze by to pak zralo o 3 litry vice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 tak jo Fast and Furious v telce, když nato tak koukám jsme hrozný žabaři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 dokud ti neslehaji modry plameny z vyfuku tak jo. Ovsem staci natankovat na Tank Ono a budou i plameny :'> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 naopak my jsme frajeri, pac nemame tolik znicenejch aut na ucte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Kdybys měl v autě tolik kvaltú co oni, tak jsi taky frajer:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 A proto mame s Ozim kombajny aby se nam do kufru vesly poradny lahve s Nitrem..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 presne tak, uz se na to chysta dvojita podlaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Podlaha dvojitá je k ničemu akorát zabírá místo, teda je dobra jako podložka, když lezim pod auty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Já dvojitou podlahu mam a je to super, jenom se nedá vozit těžkej náklad, ale jinak dobrý. Mračítka ozi dej, navíc můžeš dát ty celo-zakrývací když máš LEDky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 jj, na ty komplet jsem prave myslel, ale nevim jestli do toho jit nebo ne, budu to jeste muset hodit do VT nebo najit nejake fotecky jinak dvojita podlaha je paradni, aspon ma clovek v kufru poradek a bordel se schova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 Ta plná mračítka vypadají dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 on nema poradek, jen ten bordel neni videt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 (editace) aha. takže máte kombi na prostor a pak si tam dáte dvojitou podlahu, aby vám to sežralo prostor? tak já sem z toho jelen už se pak nedivím, že vám liftback nestačí... než dávat mračítka, plast za x tisíc a lak, tak radši tam dej honeycomb do masky a bude to vypadat sakra lépe! jelikož dole už honeycomb máš, tak to není taková investice. http://www.autobest-tuning.cz/exterier-52/mrizky-215/skoda-753/skoda-octavia-ii-facelift-09-11-vypln-masky-rs-honeycomb-8917.html a nebo udělej čip a kup kola či brzdy ,lepší než kus plastu taky sem plastoval, nemá to moc smysl asi... Editováno: 20. Únor 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Únor 2014 Sdílet Vloženo 20. Únor 2014 mam vetsinou zkusenost, ze cim vetsi kufr tim vic nesmyslu clovek sebou vozi at uz na dov. nebo stale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 no to si nemyslim, jsou veci, ktere porad vozis, treba ja vozim porad vetsi kriz na kola, ale ten se nevejde k rezerve a pak je druha podlaha super. ve stare okte jsem ji mel a byl jsem nauceny, ze tam patri, odtahova tyc, nabijecka, autokosmetika, klic na kola a spacak, tedko mi to lita po kufru a nebo je to proste jen videt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Dneska jdu zjistit na pojišťovnu ty okna No když tak nechám vyměnit alespoň to čelní, stejně je vosekaný od šutrů. Akorát musim zjistit, kde si to mohu nechat vyměnit, doufám, že v autorizáku, nenechám to dělat nějaké šmudly, co nám předloni zkurvili výměnu okna na manželčině Polu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 myslím si, že ano. smluvním servisem snad většinou autorizáky jsou ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Já pod podlahou taky vozím věci. Jen musím ještě vymyslet nějaký organizer, nebo zarážky, aby mi to nelítalo. Mám tam igelit, když vezu něco špinavého, věci pro prcka (taková taška s plenkama, ubrousky, atd.) potom lehkou bundu, kdybych někde náhodou nuceně musel zastavit a měnit kolo, velkej deštník a spoustu dalších "praktických" věcí, co sem měl nacpané v síti a bylo to vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Bundu mám v kufru taky, výstražnou žlutou s reflexními pruhy, ještě z letiště starou, může se hodit, vypadám v ní jako policajt Dneska jsem protáhnul ráno autíčko dvě kilečka po dálnici, nebyl skoro provoz. Zase jsem se utvrdil, jak dobrej motor to vlastně je, ve stopade má furt dost tendencí akcelerovat, nádhera Editováno: 21. Únor 2014, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Jo taky mám vše postrkané pod podlahou, kolem rezervy, v rezervě, v přihrádce u rezervy (kompresor, rukavice žárovky, stahovací pásky, hadry, igelit, starý poth na sedačku apod. abych měl kufr vždy čistý , když tam pak chci něco dát ( např. kočárek atd.) abych nemusel se přehrabovat. V postranních schránkách za nadběhy mám max. lékárničku, deku, autokosmetku, škrabku. Samotná ložná plocha vždy čistá a nikde mi nic nelítá ( síťovej program good když vezu něco menšího). A výstražnou vestu mám pod sedačkou v kapse, jooo, hold simply clever. Editováno: 21. Únor 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Tak si strýc k tomu SUPU pořídil pro manželku ještě Yetiho včera 2,0tdi, 81 kw 4x4 skladovku MD 2014 (protiúčtem dal fábku 1,6tdi 3 roky starou s 70tiskm). Koukal jsem na spritmonitor co to bude žrát a kolem té 6ky by se měl vejít ne? Tak budu mít zase co srovnávat až se svezu. Zrychlení sice 12,2 (to můj rapid je formule oproti tomu 10,3), ale uvidíme. Editováno: 21. Únor 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 (editace) Vy taky resite strasny veci, priplacite za kraviny a pak nadavate jak mate malo mista v kufru a kupujete dvojite podlahy a jiny nesmysly (kombajny). Ja mam vse misto rezervy a vozim tam i lopatu na snih - to je simply clever! A navic v cene vozu, zadny priplatek. ps: za nejakych 10 let jsem zatim nepichnul, takze rezerva byla uzitecna jako klimatizace v zime - s tou se da ale aspon odvlhcovat. Editováno: 21. Únor 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 no jo Radiusi kdy nejezdis nemuzes pichnout, ja bych bez rezervy jezdit nechtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Já taky x let nepíchnul myslím 6 a pak jsem v jednom roce píchnul 3x. Nikdy nevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 presne tak, ja nepichnul 7 let a pak jsem behem mesice prorazil 3 gumu v praze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky