kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) jak to třebas měli silničáři v praze? to tam jako seděli, nebo drželi pohotovost doma? Editováno: 31. Březen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Kokta: mam dojem, ze nejakych 17 gramu. Nevim, mozna lzu. S Ozim sme konstatovali, ze je to oka a ja to hodnotu hned vypustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Jo tak to je k Climatronicu... Akorát nějak nechápu, proč je to čidlo svitu... myslel jsem, že Climatronic funguje přes to čidlo tepla co je na panelu ovládání Climatronicu... Těch teplotních čidel by tam mělo být víc - v prostoru nohou atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 No to nesnasim na klimatroniku, je teplo a on me začne foukat studený vzduch na nožičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Zlatej Climatic. Tam se toto stát nemůže. Bohužel ho koncern zrušil... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Uz mely stary BMW, ze sli volit studenejsi vzduch na nohy a hlavu :-) perfektni vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Já tedy nemohu nadávat na Climatronic jediným slovem, dělá to naprosto všechno tak jak má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Tak já nevim, ale v Supu jde pěkně zato v octávce je nějakej zdechlej. Příjde mi, že větrák málo fouká a taky mám nastaveny nižší teploty než v Supu a je tam teplo. Editováno: 31. Březen 2014, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 U Supa je výkonější, takže se ti to nezdá Ale i tak mě bohatě stačí a vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 V supu me vyhovuje solární kolektor, krásné to fouká když mas zamkly auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To není kolektor, to máš netěsné střešní okno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Ale houby, jak svítí slunko tak furt jede ventilátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 (editace) Zejtra zajedu asi přezout na moje letní slicky Budu muset v dešti zase padesát v zatáčkách Je mi je ještě líto vyhodit, dojedu je do mrtě, až dráty budou vidět Editováno: 31. Březen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 To myslíš až takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Hehe, to budou lítat jiskry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 A abych nezapoměl,ve čtvrtek mi vyšla dobře směna,takže na čaj o páté v Krušovicích též dorazím !! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 super. Já též dorazím; jen kdyby ségra náhodou byla v porodnici či se tam přesouvala, tak bych nejel, resp. odjel bych dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Zamluvil sem 6 židlí, kolik nás tedy bude? Většinou to trefím dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 hodně no wtf? http://news.autoroad.cz/zajimavosti/37328-umeni-nabourat-bmw-335i/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Tak ja kluci tentokrat neprijedu. Auto bude v servisu. Vymena kvalitniho silentbloku prevodovky uz po druhe. Skoda, mohl jsem si popovidat s Honzou o tom vysoce kvalitnim testovani novych aut. :D:D:D Navic ty vase dny v tydnu nebyt good pro nas z daleka. Patek by sel, to nemusim druhej den vstavat do prace vetsinou, jako minule. Ale v tydnu to byt naprd. Tak snad dorazim na kvetanek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Píšu si černej puntík do třídní knihy ... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Napis Skode auto do MB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 v pátek se mě to zase nelíbí, to musím zrestartovat mozek. minule ten pátek já měl černej puntík v hospodě. no jo, tak ti zase dají stejnou a dopadneš jak já s potahy, banda nýmandů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Zamluvil sem 6 židlí, kolik nás tedy bude? Většinou to trefím dobře no ja bych mel na 90procent dorazit.sice mam nocni ale kolega snad misto mne na tech par hodin vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Dobrá Sancho, to je správnej přístup a vlastenectví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky