Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Povifam tady o Bugatti celou dobo, jakou mela barvu. Kombinaci modre s bilou resp. stribrnou? Pak tu jezdi jeste jedno myslim cerno oranzovy.

Bylo to tohle Bugatti : post-33271-0-99109400-1399216504_thumb.j

Kdo s tím jezdí nevím,to druhé co je u nás , má (nebo měl) R.Passer.

Vloženo

Stanmare::jasne tohonjsem mel na mysli uz jsem ho taky jednou potkal. Potkal jsem i toho druhyho. Co vim tak vic jich tu neni, resp. majitelu.

Vloženo

Clinte to ses musel hodne obetovat jit kvuli netu k tchyni, ale pravda nebyt na skodahome foru alespon 5x do hodiny tak to uz mas abstak co? :D

Vloženo (editace)

Píšu to raději i sem, náš sraz se nezadržitelně blíží, nezapomeňte, že již tuto sobotu chlapci! :kol-28: 

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

To vis Clint se uz ve svych 25ti citi stare :D. Jinak Tapa je fakt good, z donuceni jsem si ho nainstaloval a je to fajne pro praci v mobilu. Datlovat bohuzel clovek musi stejne. Co me jedine vadi ze se nezobrazuji statusy a podpisy.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Psal mi Kokta, že jsou domluveni s Arlem, že budou závodit do krušovického kopce, cíl Řevničov. Tak jsem říkal, že na chvíli stopneme provoz, každej z nich bude mít jeden pruh ;) a odmávneme jim to :)

Sázky na vítěze už můžete dávat teď :)

Dávám 50 na Arla :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Davam 500 na Arla:) 

Ale ne proto ze je to myslivec:)  ale proto ze sem mel moznost se s jeho autem svezt:)  

Editováno: , autor: PANCHO
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...