Clint Vloženo 5. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 On to stihne Kokta ještě do soboty dočipovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 + nitro, vezmě babičce s chalupy 50l lahev PB a nechá naplnit nitrákem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Tak zase my dva vítáme novej den Všichni ještě zařezávaj (Koktovi se zdaj ještě erotické sny o čipování) a my už v plné polní co Petřřře? Já po noční a jdu si schrupnout.... Editováno: 6. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ja uz od 6 vzhuru, ale jsou jine starosti nez tady kempit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Zrovna přemýšlím do jakého autosaloonu pojedu odpoledne, co dneska otestuju.....pravděpodobně tu papírovou Mazdu 6 a na závěr si nechám lahůdkové RS v benzínu Editováno: 6. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Cece dotaz, kdyz si pujcujes predvadecku, musi tam clovek dolivat benzin ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tak to se jim to RS musi fakt vyplatit. To byl jeden z duvodu proc ho muj prodejce na salonu nemel. Rikal ze by tam stala fronta mladochu ze si ho chcou odzkouset. A pak se na me podival a dodal ze ja jsem samozrejme vyjimka, ze me by ho klidne i pujcil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Bohužel u mého prodejce RS není...jinak bych ho měl na víkend určitě pujčený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 já promáháněl rs s 10km, pořádně sem to zajel krásně zahřáto až do červeného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 A pojem "zajetí motoru" ti nic neříká? i přesto, že dnes auta sjedou z linky a motory mají již z výroby vůle dostatečné, pořád má auto pár tisíc km jet v klidovém režimu (ne pomalu, ale všeho s mírou)... to že jsi ho točil v 10km do červenýho není zajetí, ale hloupost a je vidět, že to není tvoje auto... taky to potom vypadá na těch služebákach, každej tomu nakládá a ve svém autě by nedělal ani polovinu věcí co ve služebáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Já svými autu taky nakladam, ale zahřejí to jako tohle puceny. Predvadecky v diselu ujedou 3km a zpátky a kazdej da nohu na plyn, i plno majitelů svých aut...myslis ze někdo dnes dochlazuje jízdy nikdo skoro Editováno: 6. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tak dochlazováním šetříš turbo, ale ty jsi psal o "zajetí" auta a to je hodně náchylná věc, kterou můžeš autu hodně ublížit hned po tom, co sjede z linky. Když už je auto zajeté, tak snese hodně špatného zacházení, ale u nového auta bych nechtěl riskovat zapálení pístních kroužků, nebo hůř - zadření motoru. Ačkoli jak jsem psal nemělo by se to ani při tomhle režimu jízdy stát, ale všechno je to syrové a potřebuje to čas, aby si všechno sedlo a "dopasovalo" jak má, s tím nikdo nic neudělá ani sebemenší pečlivost výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Na druhou stranu by předváděčka měla být zajetá. To Ti pak můžou pustit video a přitom ukazovat na auto a dělat brm brm. Nebo pustit z repráků ten generátor zvuku výfuku. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tak Kokta neměl půjčené auto z autorizáku, ty mají zpravidla najeto kolem 1000km a více (neříkám že vždycky). Kokta podle mě jel ve služebáku že jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 však jasně že to bylo v autosalonu, ve firmách se moc tsi neobjevuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Tak to jsou střelci, půjčovat RS na které se přijdou svést z 99% "závodníci" s najetými 10km....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Vsak to jsou pak ty rocni auta z 890 000 slevnene na 550 000 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Jak jsem pravil, tak jsem udělal.... Nejdříve navštívil Mazdu ve Stodůlkách a vypůjčil si na hodinu Mazdu 6 s 2,2 turbodieslem (díky Mazdě za zapůjčení) a 170 koníky v plné palbě. Potom zajel do Škodovky a krásně se projel benzínovým RS v manuálu Krásné to odpoledne No po pravdě, ta Mazda nešahá RS-u co se týče jízdních vlastností ani po kotníky (RS je o sto procent zábavnější a dravější). A zrovna tak interiérem, Mazda ho má s podivných a některých i laciných materiálů a celá palubka na mě působila trochu korejsky a neuspořádaně. To oktávka je jiná liga, už aby byla doma Jo a všiml jsem si u papírové mazdy jedné maličkosti, nad 160km/h se už klepe a chvěje ve větru celá kapota Editováno: 6. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Pěkná Mazdička. Mně se u ní daleko víc líbí tapecy dveří, ty má OIII dost ubohé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) Porovnavas TDI s benzinem omfg O3 je taky hola... Editováno: 6. Květen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 (editace) To je ale tak asi všechno Na druhou stranu mě v mazdě tlačilo koleno o levé madlo.... Kokta: a co mám tedy porovnávat? Snad ne ten jejich línej atmosférickej benzín? Porovnával jsem alspoň obdobné přeplňované motory (nejvýkonější od Mazdy) Ale názory Kokty mě nepřekvapují, divím se, že dosud oktávku neprodal....když je tak špatná. Editováno: 6. Květen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 No třeba u Klokočky si to při předváděčkách hlidali aby se to honilo až po zahřátí.... Záleží na prodejci jak se k autům zákazníci můžou chovat. Pokud teda ovšem sedí vedle zkoušejícího.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 no koukám klinte, že tam nemají žádný motorový výběr... peugeot, citron a renault mají pěknej ten přeplnovanej benzín 1.6 147kw, konečně něco mají kde sem psal že je špatná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky