Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 U mě 5.1 a déšť mně těsně minul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Pawouku vsak ty jezdis jak kdyby si mel na palubovce sklenici plne vody. Obcas na to taky musis slapnout aby jsi ty svoje bratricky z motoru vyklepal. Nevim jak to delas. Jestli ta tvoje 1,4 neni nahodou diesel. Do Rakouska jsi jel za kolik ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jsem vás chtěl jenom trochu podráždit - podle tankování to vyšlo za 5,23 při průměrné rychlosti 75 km/h (platí pro oba směry). Trasa Ruzyně - Jižní spojka - Kolín - Tři věžičky a zpět, bez AC, obce tachometrových 55 km/h, mimo 100 km/h (při předjíždění i o něco víc). Rakousko vyšlo komplet podle tankování za 6,08. Jízda s AC (kromě těch 74 km na GG), tři osoby, mimo obce zase asi 10 km/h nad limitem, nějaká ta ranní dopravní zácpa. A poslední úsek z Austrie (tankováno před Salzburgem) do Prahy, byl při průměrné rychlosti 95 km/h za 5,59. Myslím, že to je výborný výsledek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Zdravím , nevíte jaká je lhůta na vystěhování nájemníka z garáže? Týden, 14 dní nebo měsíc? Teta s ním měla před lety jen ústní dohodu a nyní chci garáž využívat já. Co dělat, když by se náhodou kroutil že garáž neopustí? Údajně si na ní dost zvykl a něco na ní udělal atd atd To mě ale může být docela u zadele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 ...v písemné smlouvě je výpovědní lhůta , při ústní dohodě platí právo vlastníka vypovědět smlouvu okamžitě, pokud provedl úpravy bez písemného souhlasu vlastníka, tak je to jeho problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) Jestli byla dohoda jen ústní, tak potom není prakticky žádná, tedy jako by ta garáž byla prázdná....Musí ji uvolnit ihned na požádání, příp. dle dohody. To, že tam něco udělal je jeho problém a záleží čistě na tetě, jestli mu něco dá. Pokud by ji nechtěl uvolnit, zavolat policajty, prakticky je neprávoplatně obydlená. Editováno: 15. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Ok díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jen dopřesním zákon 440/2005 o pronájmu nebytových prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 A platí ještě vůbec? Mám pocit, že toto je v současnosti zahrnuto v novém Občanském zákoníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Mělo by. Smlouvy uzavřené před účinností NOZ jsou dle původních zákonů. Nicméně je to jedno. Smlouva musí/měla být písemně. Takže buď se ústně domluví, nebo mu doporučeně s dodejkou pošle výpověď k nějakému datu. Lhůta běží od převzetí dopisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Ale výpověď z čeho? Vždyť žádná písemná dohoda neexistuje. Takže žádná výpověď, jen ústní dohoda. Prostě teta řekne: uvolněte mi prosím do týdne garáž, přijdu si ji a klíče převzít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jasně. To jen, kdyby se cukal. Je to jedno, ale udělá vše co mohl. A on se nemůže vymlouvat, že něco nevěděl, nebo se dohodl jinak atd. Samozřejmě by ji měl opustit ihned. Ale chápu, že chce čas na hledání nové garáže a asi se i dobře znali, když nemají na to papír. Nejlepší je se v klidu dohodnout. Nepříjemností okolo toho může být hodně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Přesně tak, měl na to mít papír, to je jeho chyba. Teď si může sbalit fidlátka a jít o dům dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Spis o garaz dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Kokto, to ses nepochlubil, jakou jsi měl EX http://www.super.cz/253837-kokto-mackej-slzu-tohle-je-10-nejhanbatejsich-fotek-tve-exmanzelky-gabiny-ktera-uz-ma-jineho.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 kdyby se pochlubil, už bychom mu jí votestovali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Chlapci, ještě se otřu o včerejší sraz... Jak jsme se bavili s motosmanem .....ten čas do konce "vycházky" jsem stihnul a ještě jsem si zalítal na labutích a zařídil a zařádil na autodromu.... V Železném Brodě jsem byl přesně po 2 hodinách jízdy tj. v 18:00 hod při průměrné rychlosti 88km/h a spotřebě dle PP 6,8 lit. Dodám že vzdálenost byla 175 km ( hele Clinte kolik že jsi to měl z domova ?? ) Kromě R10 MB - Turnov vše silnice I. třídy (v obci povolená rychlost dodržována,mimo obec ehm ... úplně ne..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 My s Panchem nasadili 150 tacho a tradá D1.... Průjezd solidní, zdržujou jen v úzkých místech kamióny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 A kolik jsi to teda měl kilometrů ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 A ještě vzkaz pro koktu : na Vysočině měli čipovanou Kofolu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 No asi 176km jedna cesta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Zdar leštěnkáři, dotaz: Jak na mouchy? Když jsem se tuhle dozvěděl, že na leštěné auto třeba želvou jen vodou bez šamponu. Chri na benzínku na wapku. tak jak? 1. jen wapkou? Mají tam horkou (s pěnou) 2. nastříkat nejdřív proti hmyzu a pak wapkou (třeba bez pěny)? 3. nastříkat proti hmyzu, rozšmudlat (pění to) a pak spláchnout wapkou? Tedy která varianta vyhraje? S ohledem na to abych si neumyl nově navoskovaný povrch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Já to nejdřív vostříknu vodou, aby se mouchy trochu osvěžily, pak postříkám tim sajrajtem, nechám působit a mokrou houbou pajcuju dolů. Pak spláchnu vodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Tím sajrajtem na hmyz to asi smyješ, budeš pak muset předek znovu přeleštit želvou. Ale ty mouchy jdou celkem dobře dolů, když je to navoskováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Mouchy taky poleju vodou a nechám 10min. "odpučet" pak jdou jen vodou a košťátkem, nebo houbou dolů i bez sajrajtů. I když jedu do myčky, tak napřed opláchnu v práci z petky vodou ty mouchy, než dojedu na myčku, tak se trochu odlepí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky