Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

však stanmare to není od předvádění, to dělají jiné lidé a že jich je. Mno to není,de o to taky jaká okreska atd... lidi nemusí ani závodit a můžou udělat blbost viz třeba co udělali stringovi, běžná věc ;)  no to seš taky jeden z mála kdo bere ohledy v čr na ostatní řidiče :)

tak to musíš někde domluvit klinte. njn ty máš rád u RS oktavie pluh na sníh :D

Pluh na sníh a terč pro mouchy.  :kol-44:  :kol-48:

Upraveno od Petrrr

takže O2 z roku 2004-2007 je stará plečka jo? to jsou mě teda novinky

tak ono pawouku plno lidí má víkendovku, někdo porsche, někdo oktavii RS vid pančo :D atd  když to bereš takhle, tak můžeš přijít o řidičák i s 1.6 TDI a umřít i v 1.6 TDI :) musíš jezdit s rozumem a ne jako pumpičkáři.

a vůbec, jenom se mě to líbí nic víc

To jsou taky starý plečky. Musíš se podívat pravdě do očí. Ta moje už taky není nová.

• Autor

Tak bráchovej Seat Leon 2006 už je zamluvenej a příští týden frčí dál do světa ;)

Novýho Leouše si ještě nepřevzal, pač mu tam dodělávaj Defend a leptaj skla (což si mohl udělat v klidu domova sám)

Řeknu mu, ať se přijede podívat na náš "Čaj o páté", ať si to můžeme prohlédnout ;)  To mi připomíná, že prakticky nikdo ještě nenapsal nějaké volné termíny....

Upraveno od Clint

jojo rs vikendovka  ale  i v tydnu,treba dnes a vcera sem jel:))

Snad piskujou ne?

No 1 nebo druhej tejden v červenci

hoši, ode dneška je na světě o oficiálního blbce víc :D 3.7. na to dostanu papír :D

Ing či Mgr?

Gratuluji třeba taky někdy dostuduji :)

• Autor

Kokto, myslíš tu základku v Hradci?

Rekl bych ze Bc. A gratuluji Honzo...

Gratulace, doufam ze tahnes dal na magisterskej titul. BC dnes skoro nic neznamena.

tady je to nejaky zdechly, snad jeste nechrapete :kol-24:

Clinte, měl bys koupit to RS hned... Dneska ráno říkali v rádiu když jsem jel do práce, že letiště je v nějakej krizi a teď abych nelhal, myslím si, že tam padlo něco o miliardové ztrátě... a že budou hromadně propouštět personál, který není vyloženě nezbytný pro provoz letiště. Klíčový bude příští rok, kdy od 1.ledna mají začít propouštět a uvidí, jak to dopadne...

Víš o tom něco?

Upraveno od Stringo

Nestraš Clinta, on je tam odborník na svém místě, umí spát za směnu nejlépe ze všech  :kol-28: , tak mu nic takového nehrozí.

• Autor

Přesně tak :D   Já jsem nepostradatelnej :D   Mno, něco na tom ale je Stringo, nicméně týká se to ČSA a já jsem u jiné firmy. ČSA je v hajzlu už dlouhou dobu.

Takže ne jakoby letiště, ale provozovatele českých aerolinek, jestli to dobře chápu...

• Autor

Přesně tak. ;)

Mno, i kdybych měl na RS-o, řešil bych barvu, pač bych se nemohl nějak rozhodnout :D  (nyní by prim hrály červená, šedá steel a modrá race)

Za mě červená, sekne tomu ohromě s černým paketem

Jo dobrá volba do výběru  :kol-47:  a co takhle bílá  :kol-98:  tzv. koktawhite tu ne?. za mě Modrá race. (proč?, protože metla).

Upraveno od Petrrr

Za me žádná o3 a když už tak žlutá s černým nebo stříbrná s černou

• Autor

Jo ta červená je fakt pěkná, až mě to překvapilo. Ta modrá metla je taky pěkná, ale působí studeně a má ji už každá Fábka :(  Bílou ne, z praktického hlediska a je jich už moc.

Stříbrná je samozřejmě dobrá a bezúdržbová, ale na RS si ji zatím představit nedokážu....

http://www.skodaplus.cz/Car/748779/skoda-octavia-rs-2-0-tsi-162-kw-rs?query=fulltext%3D%26mark%255B%255D%3D32%26model%255B%255D%3D404%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26fuel%255B%255D%3D1%26loadFrom%3D162%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26isRocnivuz%3D1%26mark%255B%255D%3D32%26model%255B%255D%3D404%26fuel%255B%255D%3D1

chyběj jí ale černy doplnky:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-rs-combi-2-0-tsi-xenon-pdc-gra-shz-k%C3%B6ln/195677311.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-limousine-2-0-tsi-green-tec-rs-sofort-hamburg/194399593.html?lang=en&pageNumber=2&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-octavia-combi-iii-rs-2-0tsi-kessy-traveller-r%C3%BCdersdorf/195655582.html?lang=en&pageNumber=9&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=147&minPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2013-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT

Stříbrnou jsem už viděl. Uspokojila, ale nenadchla. Za mě svítivá zelená a samozřejmě myslivec.:D

cervenej myslivec, kdyz uz neco ;)

a jinak dneska jsem potkal zlutej kombik s cernym paketem a teda masakr, to ja auto je skvost a barva fantasticka

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.