XJOHNNYX Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Pokud se zmeniprepakovani problem nebude. Kdyby se menil prumer a pocet pistku, tak vznikaj problem u jednotky ABS. Pokud se daji jiny adaptery a trmen zustane stejny, nic krom prepakovani se nezmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Je to jak píše johnak. Jenom musíš zvolit stejný desky a kotouče, ne jedny měkký a druhy tvrdý jako si to plno lidi neuvedomuje Trmen bude jinéj větší... Editováno: 27. Červen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 petrrr - presne to je ta finalni meta, kam se chci dostat kokto a S3 nemaj 4 pistek? me by osobne spis zajimalo jestli by se dalo nejak vyresit to vcetne zmeny poctu pistku - napriklad brzdy z RS jak ma treba Vasekk na OC klubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 :D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Pánové..díky...vyřešeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 kotkaku slusny prej: tos letel ty do ty travy? chces poslat video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Koktovo to není, dle stěračů a hlavně dle nejlepší kamery na světě (tu on totiž bohužel pro něj nemá). jinak hustý, kluk si asi spletl (dle barvy-červená), že nesedí v sekačce od Husquarny, ale v autě (je to tomu dost podobný) a chtěl posekat trávník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 to byl komentar spis k tomu najitymu videu jinak fakt mazec to tam proste poslal a jel dal, no stress Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Celej den u compu kurnik, jdu vzít auto, pustim si svoji oblíbenou ABBU a jen tak se projedu Křivoklátskem.....trochu si pročistit hlavu Editováno: 27. Červen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 ty se mas, ja jsem celej den u kompu a tedko v tom lepsim pripade vemu kolo a pojedu na nem dom, ale to jen v pripade, ze se mi nebude chtit jet sockou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 No vy se máte oba. Já mám dnes den a hodinu noc takže končím by zítra ráno v 7. A u compu sem ještě nebyl dnes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 No vy se máte oba. Já mám dnes den a noc takže končím by zítra ráno v 7. A u compu sem ještě nebyl dnes:)[emoji53] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Já už jsem doma a otvírám šampíčko na zahájení prázdnin.:'> Jsem se chtěl dívat na Černé ovce a oni je dnes nedávají. Měla tam být reportáž o DPF filtrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Copak ty máš prázdniny? Já ovšem ano. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Dcerka ve školce. A jelikož jsem zákonný zástupce, tak zastupuji. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Menší kviz co je to za auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Superb, co jineho. Motosmane, ty mas jeste dalsi dceru? Vdak jedna nedavno odmaturovala a druha je ve skolce? To je rozptyl. A kluky neumis? Editováno: 27. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Pawouk, ja taky uz mesic je to parada, akorat to psani diplomky me nejak deprimuje a do toho se me moc nechce... jinak prazdniny dobry, konecne se vylidnuje praha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Jo, modry zony prazdny a navsteva nema kde zaparkovat. Nesnasim Prahu, alespon v tomhle urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Petrr: Já dělám jenom holky. Kluky umí každej, ale vyraž ze starý škatule mladou. :-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 :D Ozi, jenže ty jsi na vyšším levelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 (editace) Tak to je drsny Snad manzelka nema taky skodu a nechodi sem. :D:D Treba pod prezdivkou Manfroto. Editováno: 27. Červen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Klííd. Sem nechodí. V nejhorším ji vyměnìm. :-) Jinak současná je 3tí v pořadí. :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky