Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

pawouku a nevržou ti zadní sluneční clony? u mě je podezřívám, ale u předchozí okty mě nic nedělali, tak nevím. (stejně přes ty pneumatiky z vyrobny od nejlepší klintovy škodovky toho moc neslyším :D)

Nene, vrže a chrastí to různě po autě a s různou intenzitou naprosto nepředvítalně. Někdy je celkem ticho, někdy ne. Neznám škodovku, aby u ní někde něco nechrastilo. A když nechrastí, je to otázka času, kdy začne. :kol-31: Ty boční clony klepaly o rám dveří, ale to jsem dávno vyřešil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já takový zkušenosti nemám s Fordem mondeo s jestli me srovnaca s hravcem tak hodně štěstí chlape

Pochopil jsem, že jsi dislektik a disgrafik a že srovnaca znamená něco jako srovnáváš.... ale ty jsi kokto i nechápavý, Clint tě se mnou vůbec nesrovnával.... přečti si znovu co napsal.... pokud je to nad chápání, požádej Clinta o vysvětlení....

Ano, u nás se říká že majitelé Fordu Focusů se znají všichni osobně, neb se pravidelně potkávají v servisech... a Mondeo ne tom není moc jinak.... jen to není běžné flotilové auto jako Focus i když to je spíš minulost než realita, dnes už firmy od Fordu většinou utekly.....

Editováno: , autor: Hravec
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouku ty vis co je vrzanicko, klepanicko, praskanicko ? Tak to jsi ve spatne sekci, spadas tim padem a ne jen moderatorsky do Rapid sekce. Ja osobne jsem zatim O2 nikdy zadnou vrzat neslysel. Jinak musim potvrdit u Clinta je slyset chcipla moucha padnou na zem. Chtel jsem od nej za 100 tu Octu koupit az ji bude prodavat ale nejak se netvaril, kuckal se a poprskal si cele celni sklo.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Z jiného soudku....

když jsme se v Chorvatsku s kamarádem bavili co v té Africe kde byl dělali ve volném čase - že chodili střílet. První den trefili antilopu, kojota a dva plísňáky. Druhej den krokodýla a tři plísňáky. Třetí den pět plísňáků a pak už stříleli jen plísňáky. Když jsme se potom co jsme googlovali a nic nenašli, co že jsou ty plísňáci, tak to jsou takový černý zvířata s placatým nosem a když se na ně namíří puška - hrozně řvou "plís NO".....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...