Clint Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Hoši, já jsem na dovolené. Ale mám problém, není tu internet a není ani signál na T-Mobile. Takže si to budete teď užívat sami, já to asi nebudu moct ani sledovat, pač signál wi-fi je jeden dílek a sotva se přihlásím. Tak ani nevím, jestli odešlu tento příspěvek... Je to bída v roce 2014.....A to jsem na Šumavě. Bude to pro mě děsné, být tolik dnů bez vás.....asi to nezvládnu Tak lidi bděte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jdi raději do lesa na houby, tady si toho užiješ ještě dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Tak v klidu odpočívej. My Tě zatím řádně properem.[emoji16][emoji16][emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Je to tu. Ty vole, zase na Sumave. Si tam byl nedavno, jj takhle se maji zamestnanci letiste. Behem roku 5 "malych" dovolenych 3x sumava, 2x Alpy Rakousko v zime. A pak vetsi Maledivi letni. JJ mel jsem se lepe ucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jak jste mluvili o kvalitě zpracování, tak jsem byl dnes v Audině na opravě el. k origo tažnému cca. 5 hod. Dělali svazek a něco v ŘJ tažného. Jak to mohlo projít výstupní kontrolou nechápu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 známý policajt má 5 týdnu dovolená, 2 týdny lázně a 3 tydny na táboře. dobrý ne? motosmane zlatej rolbař, ten elekterice rozumí u VAG ag na 100% a je to super chlap 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jj properem a mozna nastane i puc. Az se vratis mozna uz se to tu bude jmenovat Koktuv piratsky klub, tuhle se mi zminoval, ze se tu melou prdy, zadna problematika kolem chipu, haldexu atd. a ze by to tu dal do poradku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) Je to o něco lepší, v salónku jsem našel lepší signál. Ale znamená to velkou oběť. Musím v dešti jít v sandálech minimálně 50 metrů od svého apartmánu, po kamenité cestě až do salónku. Čili večer bych to mohl tak nějak checknout, co se tu blafe, vypít pivečko a moc dlouho se nezdržovat. Šumava ano, platí nám to zaměstnavatel, pro celou rodinu na týden se žrádlem. Zrovna jsem dojedl, tedy te´d už vím, že tu nezhubnu. Žrádla je tu mraky a chodíš si, dokud nepraskneš. (to by bylo něco pro Motosmana, ten by tu vyžral celej stůl a ostatní by utřeli hubu). Pak hodím nějakou fotku,až bude čas.... Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 známý policajt má 5 týdnu dovolená, 2 týdny lázně a 3 tydny na táboře. dobrý ne? U ozbrojených zborů nic neobvyklého. Toto mají již desítky let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Tak, tak. 25 všedních a 10 so+ne. K tomu 14 dní preventivní rehabilitace. Když ovšem zbyde místo. Kokta7: auto je v záruce, tak ať se snaží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jiste, at si opravi co si ve vyrobe poserou nebo ve vyvoji zanetbaji nebo na cem umyslne setreji. Tvrde do nich, moje heslo. Ted mala poznamka, kterou si nemohu odpusit - To Honza nikdy nepochopi Ten si rad zaplati za novy auto s vadama a nedodelkama. I kdyz sam novy auto vlastne nema, asi vi moc dobre proc :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) Teda co říkal Hurikán, tak kromě toho, že se mu snad ztrácí ten olej či co, tak všechno v pohodě Kdyby jste viděli, jak jsem přijel na Šumavu nařachnutej, to by ani Ozák nenacpal do svého myslivce, co já do Lifta (kočár, kolo pro mladého, 3 velké tašky, 3 bágly, notebook, spousta dalších malejch a igelitek..... To by brácha do svého pidi Leonka nedal ani za boha, možná tak ty ba´tohy Když Cupru, tak jedině v myslivci Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Docela problém, ztráta oleje. Ale to může být využíváním potenciálu motoru - prostě když tomu dá zabrat, tak si to něco cucne. Nicméně kolik má najeto? Pár km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Mě to taky chroustá a nebrečím Počítám tak 2-2,5/15tis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Voda mu mizí ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) Já myslel, že olej...že by tedy voda, možná máš pravdu.... No já taky mizím, tak zejtra stejnej čas Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Ta voda mizí i u meho auta. Kolik je v normě? Ja dolejval uz třikrát, dohromady neco pres litr. Najeto 18 tisic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jo rec byla o vode. Coz muze byt jen nekde nejakou netesnosti. Natlakovat a hned by se vedelo. Kam pak nam to proudi jestli ven a nebo hure dovnitr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) Litr pises, to asi nebude bezny odpar. Me za 27 tis neubylo ani deci. Ja vim je to jen posranej Rapid a je to uplne jine auto. Editováno: 21. Červenec 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Mně to přijde, že TSI si rády cucnou vody. A to všechny varianty a generace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Ze by zizen. Cucaji olej, vodu, dokonce i benzin (v oleji) jeste zbyva brzdovka a hydr. kapalina u posilovace ( u tech co maji). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalRr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Litr pises, to asi nebude bezny odpar. Me za 27 tis neubylo ani deci. Ja vim je to jen posranej Rapid a je to uplne jine auto. Ještě aby ubylo když máš záložní nádržky ve dveřích :-D 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Vidím, že máš Rapidy nastudovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 (editace) pawoučku já sem nedolejval ještě, u superba taky ne. jinak tohle funguje prý dobře: http://www.oleje.cz/p/liqui-moly-utesnovac-chladice-150-ml--1577 a že to žere vodu, to víte musí se to zajet časem :D nebo ta chladící kapalina má měsíční lhůtu Editováno: 21. Červenec 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2014 Jj zaslouzi 1* . Ja nemel, ale na servisce jsem tvrdil ze mel aby to i tak dali do poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky