Pawouk Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 Šlo mě o to, že zvažuju že bych si dal na střechu černou leskliu folii a chtěl bych to do té samé délky jako je ta černá střecha u toho "okna" Mám pocit, že toto už tady někdo řešil. Napiš Hravcovi, ten má přehled.
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 TO JE HODNĚ SLUŠNÉ, NA TO JAK VÍME ŽE JEZDIŠ "KLIDNĚ"
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=1446180022292605&fref=nf TOHLE URČITĚ NA LETIŠTI NEUMÍ ANI CLINT
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 Petrrr - tak ono je neco jineho mit to auto na co nejrychlejsi presun z bodu A do B a zpet na jeden den a jezdit s tim mesic tak nejak kombinovane, to se pak ty spotreby muzou hodne lisit... Motosman: jj taky bych ji bral, asi by to blyo vyrazne klidnejsi a zvukove prijemnejsi svezeni nez to co jsem si dal vcera... jinak to video je hodne drsny - asi bych si mel koupit pickupa
motosman Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 Mě to video přijde normál. Tuhle jsem se bavil s Clintem a říkal, že na Ruzyni to dělaj běžně. Prý je to velká úspora času. Mohou to éro rovnou posunout a nezdržujou se s přippjováním k tahači. 2
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 No jo, pátek = malá sobota a Pražáci zase vzali kramle co? Jupí na své chaloupky a už sedí s pivíčkem v ruce. Že to tu utichlo. Ach jo, že jsem se nenarodil za Pražáka, to je život.
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 ja taky ne, jeste sedim v praci, pocitam tak na dve hodinky a pak se uvidi...
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Vloženo 1. Srpen 2014 Nojo, já mám dneska noční fachu resp. celej víkend....to bude zase honička.
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 jj Pavle za me is dej... weithfisto - to snad ani vedet nechces ne?
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Vloženo 1. Srpen 2014 :D V tom doufám Běda jak mi tam něco soudruzi na noc vymyslej....
Ozi Toretto Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 ja myslil, ze kdyz se nezastavis, znamena to, ze bude jezdit trenovat pod vsechny letadla s dodavkou, aby to natrenoval a taky mohl bejt slavnej - titulek: Pirat silnic zesilel a snazil se predjet letadlo na pristavaci draze!!!
Honza9007 Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 Hele Clinte, jak je to teda s tím Antonovem/Ruslanem v Praze?
PANCHO Vloženo 1. Srpen 2014 Vloženo 1. Srpen 2014 tak ja uz mam take honicku v praci:) Clinte ten Antonov mne take zajima.
Clint Vloženo 1. Srpen 2014 Autor Vloženo 1. Srpen 2014 Zdarec, ty Ruslany, nj, to jsou tajný mise. Lítaj z Ukrajiny pendl, tajně se vyzbrojujou separatisti našema kvérama. Ti blbci amíci si myslej, že je zásobujou rusové a přitom to děláme my
Doporučené příspěvky