Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Clinte, to jsou ty asiatky co měly dojet na náš sraz, jak je domlouval Pawouk ... nakonec jely za Kenem testovat vliv gravitace na kozní hmotu

Vloženo

no  jeste ne  ale  uz se to rysuje  uz prisly  disky  i pneu a ted  hlavne uz aby poslali prachy  zatim sem platil ze sveho a sem vycucanej_( 

Vloženo

Co ten čtvrtek, přijede někdo?

něco mi uniklo?  :kol-32:

Zdarec, ty Ruslany, nj, to jsou tajný mise. Lítaj z Ukrajiny pendl, tajně se vyzbrojujou separatisti našema kvérama. Ti blbci amíci si myslej, že je zásobujou rusové a přitom to děláme my ;)

to myslíš teďka vážně, nebo ze srandy?

Vloženo

Honza:

1/ Ve čtvrtek čaj o páté v Krušovicích ;)

2/ Samozřejmě je to sranda, o Ruslanech nic nevím, jen to, že tam lítaj. Až budu v práci a on tam bude, tak to omrknu ;)

Vloženo

1) ok; pokusím se dorazit. Jen ještě nevím, zda nebudu muset naše vyzvedávat z letiště - vracej se z dovolený ;)

2) tak to jo. Jako rachot slušný. Vím, že jsou "zaparkovaný" v Lipsku na letišti; tam jsem je už několikrát viděl přistávat/vzlétat, ale nikdy jsem ten stroj neměl takhle nízko nad hlavou a neslyšel to monstrum na vlastní uši ;)

Vloženo (editace)

"Čaj o páté"

Čtvrtek 7.8.2014 na legendárním místě v Krušovicích

Účastníci:

1/ Clint

2/ Kokta

3/ Ozi

4/ Motosman

5/ Honza9007

6/ Pawouk (50:50)

7/ Petrrr  (?)

8/ Pancho (50:50)

9/ Tomiikk (80:20 že ano)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

clinte, tak vyji,ecne termin kdy mi prisla nabidka nekam jit asi hodinu po tom cps potvrdil caj o pate. a mozna to stihnu i na tu patou... :-)

kokto, nevim jeatli pojedu z prahe, ale kdyztak te muzu nablizit... ;)

Vloženo (editace)

:D  jenom mě štve, že je to zase daleko kvůli Klintovi 1 v nějaké hospodě u příkopu

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...