Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Lanový most se dá objet ;) buď vrchem přes nový pražský okruh a pak na Prosek a dolů přes Libeň (Povltavská) a po nábřeží zpátky na Letnou. Anebo projet přes Černý Most, Kyje a Malešice a najet ZA Lanovým mostem ;)

nj to ani nevím, lepší to bude projet kousek městem no.

Dobar dan,

hlásím návrat z dovči .

Okouknul jsem nějaký loďky v marině v Rogoznici, ale nemohl jsem se rozhodnout která by se mi hodila na Džbán.....

post-33271-0-07028300-1406989739_thumb.jpost-33271-0-10414400-1406989748_thumb.jpost-33271-0-65571500-1406989761_thumb.j

Noční oběd v práci post-85810-1407012941,0371_thumb.jpg

dobre rano:))

tak  sem se dnes i vyspal  trochu v praci  a jinak sem celou noc paril:)

• Autor

Dobré ráno lidičky....

Já spal jen 3 hodiny :(  ....tak to teď doma dospím ;)

Projel bych se něčím ostřejším ;) Budu muset popátrat, kde se co nachází a v tejdnu si udělat nějakou "expedici " :kol-135:

Upraveno od Clint

Pancho, kdyz bys jel a mel problem s autem tak cinkni, nejak bychom to vymysleli... ;)

No ještě nevím jestli budu moc jed. A mám tři auta. Z toho dvě ted nejezdí. A třetí sem pucil ségre Protoze jim odešli vstřiky na citroenu. Takže sou bez auta. A ja mám od kámoše a na tom hrozne hučí ložisko. Takže už abych měl svoje konečné. A nemusí ani létat.:)

jj, to naprosto chapu, ale jako neni problem te pripadne vzit, aspon se svezes nejakou pleckou, abys vedel, ze chces zpet skodovenku ;)

Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě.

Foto z garáží z centrály kde mu ted stojipost-85810-1407055544,7439_thumb.jpg

ty kola se k  té stříbrné nehodí.

Upraveno od kokta7

Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě.

jestli chceš leštit nějaký auto, tak se u mě stav ;):D

stříbrná je pěkná, spíš ty obrovsky kola se tam nehodí...

jestli nemas co lestit mohl bych ti tam hodit fabii co ma mama, tedko stoji chudinka v praze a ten venek ji moc dobre nedela... ;)

ty kola se k  té stříbrné nehodí.

Ona i ta stříbrná je na tom RSu nic moc.

ta kombinace je fakt nic moc, treba k te bile by to sedelo paradne, to by bylo super... :)

nicmene je to porad lepsi nejlepsi mozne auto - sluzebni :kol-31:

Zas tolik stříbrných RS asi nepotkáš...

to sice ne, ale u nas v garazi vedle sebe stoji takovehle stribrne i s kolama a hned vedle jeste jedno bile - jinak je stejne a musim rict, ze ta bila je hezci na pohled...

jinak osobne proti stribrne nic nemam

Asi tak, stříbrné auto jsem měl, ale na OIII a speciálně na RS to vypadá dost nudně a nenápadně.  :kol-32:

tak ona celá O3 vypadá nudně, co si budeme namlouvat.. ale je pravda že žlutá s černými doplnky je pěknější.

Upraveno od kokta7

A kam máme přistavit ty auta na leštění??? [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

pancho si napred stezuje ze nema jaka auta lestit a mejt, a kdyz se mu jich nabidne hned nekolik tak uz se mu do toho nechce... :kol-32:

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.