Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Lanový most se dá objet ;) buď vrchem přes nový pražský okruh a pak na Prosek a dolů přes Libeň (Povltavská) a po nábřeží zpátky na Letnou. Anebo projet přes Černý Most, Kyje a Malešice a najet ZA Lanovým mostem ;)

Vloženo

Dobar dan,

hlásím návrat z dovči .

Okouknul jsem nějaký loďky v marině v Rogoznici, ale nemohl jsem se rozhodnout která by se mi hodila na Džbán.....

post-33271-0-07028300-1406989739_thumb.jpost-33271-0-10414400-1406989748_thumb.jpost-33271-0-65571500-1406989761_thumb.j

Vloženo (editace)

Dobré ráno lidičky....

Já spal jen 3 hodiny :(  ....tak to teď doma dospím ;)

Projel bych se něčím ostřejším ;) Budu muset popátrat, kde se co nachází a v tejdnu si udělat nějakou "expedici " :kol-135:

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No ještě nevím jestli budu moc jed. A mám tři auta. Z toho dvě ted nejezdí. A třetí sem pucil ségre Protoze jim odešli vstřiky na citroenu. Takže sou bez auta. A ja mám od kámoše a na tom hrozne hučí ložisko. Takže už abych měl svoje konečné. A nemusí ani létat.:)

Vloženo

Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě.

Vloženo

Tak to vím že chci škodovku zpátky určíte. Slepice je slepice. A nejvíc mne štve že nemám co leštit. Jo jinak ted v týdnu už bude Mít šéf to RS . V plné palbě.

jestli chceš leštit nějaký auto, tak se u mě stav ;):D

Vloženo

jestli nemas co lestit mohl bych ti tam hodit fabii co ma mama, tedko stoji chudinka v praze a ten venek ji moc dobre nedela... ;)

ty kola se k  té stříbrné nehodí.

Ona i ta stříbrná je na tom RSu nic moc.

ta kombinace je fakt nic moc, treba k te bile by to sedelo paradne, to by bylo super... :)

nicmene je to porad lepsi nejlepsi mozne auto - sluzebni :kol-31:

Vloženo

to sice ne, ale u nas v garazi vedle sebe stoji takovehle stribrne i s kolama a hned vedle jeste jedno bile - jinak je stejne a musim rict, ze ta bila je hezci na pohled...

jinak osobne proti stribrne nic nemam

Vloženo (editace)

tak ona celá O3 vypadá nudně, co si budeme namlouvat.. ale je pravda že žlutá s černými doplnky je pěknější.

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...