Honza9007 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 To bude muset máchat fuseklema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) Jinak je mi líto hoši zlatí, ale nepřijedu. Uspořádejte za mě zádušní mši , páč se tu upracuji k smrti. Pak můžete pomlouvat BlueKinderCar nonstop, zdědí ho manželka s dcerou a tak rapid dostojí svého jména. Jinak pro koktu, prý jde na Rapidu nakódovat posilovač řízení do režimu sport. Až se jednou sjedeme tak to budeme muset otestovat. mód SPORT, kanál 44, změna kódu z 11250 na 11220 umíš? Nebo mi z volantu uděláš řídítka? Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Tak mi, hoši, držte fleka u stolu. Přestalo pršet a začíná to osychat, tak vyjedu alespoň před garáž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) Tak jsem zpátky hoši, nakonec solidní účast deseti jedinců zaručila skvělou náladu a hlavně parádní svezení načipovaným RS-em Tdernuxe. Po řízení této jeho rakety musím říci, že rychlejší vůz jsem ještě neřídil, opravdu jede mu to naprosto neuvěřitelně. Taky se omlouvám Tdernuxovi za ty dvě kilča na okresce a ty dva manévry. Respektive ten poslední v Krušárně, jak na nás troubilo a svítilo to auto :D Snad už je Tdernuxovi a Panchovi lépe od žaludku a rozdejchali to (Pawouk měl celou cestu raději zavřené oči) Tdernuxi...díky Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 (editace) je mi jasné kde jsi ty dvě kila na okresce obkoukal nejsi ty náhodou Stig? Editováno: 7. Srpen 2014, autor: Hravec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Tak už taky doma. Díky za pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 klinte mám ti hledat kdes pomlouval čiply auta a vše okolo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2014 Clinte ale mne si nevezl:) jinak take diky za svezeni Tdernuxovi,fakt to jede pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 No koukam ze jsem prisel o hodne, to je trest ze jsem neprijel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Hele Radiusy ty si tu svojí O2 Tour prodal? Proc myslis? Bych byl blbej kdybych se atmosfery zbavil, jede dustojne. zere malo bena a volej vubec. Komfort jizdy neni spatnej. A po tom co jsem kupoval 14 dni jiny auto a to srani s tim + ted me cekaj urady. No clovek si to rozmysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 že to z tvého podpisu vyplývá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 To je kamufláž, to víš, po těch 1.4 16V jdou zloději nejčastěji. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 maskovani musi bejt... jinak ja byl doma v cca 22:20 po tom co jsem vylozil Pancha na sichte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 taky mě docela ted mrzí to svezeníčko ale opravdu jsem nemohl...šel jsem na pivko :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 však dyt budou další srazy/ja taky nebyl/ a další je v žamberku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Jojo. Udělali jste chybu. Žebra byla opravdu luxusní a svezeníčko byla už jen ta třešínka na dortu.[emoji6][emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 motosman, k nasemu vcerejsimu tematu - opraveno, stacilo opravdu jen zase znovu nalit aktualizaci a diky za tip na forum, uz jsem registrovany... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Clinte ale mne si nevezl:) jinak take diky za svezeni Tdernuxovi,fakt to jede pekne No vidíš, já v tom nadšení myslel, že jsi tam vzadu seděl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 klinte mám ti hledat kdes pomlouval čiply auta a vše okolo? Kokto...Kokto, pokud si důkladně přečteš mé poslední příspěvky, nikde není psáno, že chip je super a že ho musím mít. Psal jsem, že auto TDernuxe skutečně lítá jak z praku a že rychlejší jsem neřídil. Tím se ovšem nemění můj názor na chipování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) klinte klinte to bylo rejpání, ovšem vím jak si to myslí tvůj "svůj" mozek každopádně 300 poníku v 2.0 obsahu je to trošku takový SCI-FI Editováno: 8. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 že to z tvého podpisu vyplývá. Mobilni verze podpis neukazuje, takze ani nevim co tam mam. Ale matne si pamatuju ze jsem to opravoval a neulozilo se to... no a casem jsem na to zapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Jestli chceš, tak ti to můžu upravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 hoši, fotky nahraju večer. Mám toho dneska dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 prosím vás, 300 koní já mám v 1,2 TSI, nejsou to ale koně, ale poníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 305-310 (Tdernux neví přesně), jo je to slušnej zátah, i Pancho slzel dojetím a nejen to, už si představoval, že je to RS-o jeho a chtěl Tdrnuxovi přeblejsknout xeny 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky