Hurikan88 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 V pátek jsem jel na Pardubice a byl jsem 4x na varovkách, nikde žádná bouračka jen se to prostě táhlo. Je to někdy peklo hoši, ale jsem rád za pořádný brzdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Hoši, včera jsem se snažil umýt auto a vypadá to že ten bordel se tam snad už zažrat či co Měl jsem od tatíka nějaký saponát. Mno a můj dotaz. Opravdu ty vaše "lepší" saponáty pouští i ty mrdky hmyzácke co se usídlili na kapotě ? Popřípadě takové ten bordel co na Ostravsku lítá ve vzduchu ? Včera jsem to vzdal po hodině a půl kdy se mě povedlo aspoň trošku umýt auto, že je zase do bíla a jebnu to nějaké firmě ať mě to umyje celé i zevnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Neřeš to...stejně vyjedeš a za půl hodiny to máš zase zasraný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Mno jelikož příští měsíc jdu na svatbu, tak bych právě tam nechtěl přijet s takovým zpraseným autem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 http://www.detailingshop.cz/predmyti/89-autoglym-active-insect-remover-odstranovac-hmyzu-500ml.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Noju, bílá, tam se ta špína zažere a bílá už není bílá.... Zkus tohle Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Jela odhadem 100 - 110, bylo to na rovince do kopce, takze kolona prehledna, evidentne nedavala pozor. Zhruba 2s jsem slysel kvileni gum a pak jenom bum, nestihl jsem ani zvednout hlavu do zpetnyho. Takze to do me naprala tak v 80ti. Kdyz jsem se do zpetnyho dival kdyz jsem zabrzdil v kolone, tak byla videt zluta tecka za horizontem... Hurikan: K cemu ti jsou brzdy kdyz ostatni je neumej pouzivat, brat ridicaky na 2 roky a je na silnicich do roka bezpecno. Bila: Jo to se zazere a je to, ja byl s felicii na mycce a mistama to vypada, jako by na strese byl mech . Ale ja to auto meju jen v mycce a max 2x do roka. Jestli na to jar pusobi teda nvm. Ale predchozi 01 jsem myl jen jarem, ale mel jsem metalizu stone. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Radius 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Fotky máš??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Mas je na predchozi strance A na hmyz se mi osvedcily 2 taktiky: Budto detsky vlhceny ubrousky a krouzit a krouzit nebo Postrikat auto hadici, nechat minitku pusobit (odmocit) a pak to jde hadrem, houbou atd... kdyz ne, tak namocit vic, pripadne namocit hadr a nechat mokrej pusobit na tu breberu treba 5 min a pak to slejza samo. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Tak to je mazec teda... to je Tvoje soukromé, nebo služebák? ...jinak já taky před mytím postříkám auto a nechám odpučet, chce to hadící 2x po sobě postříkat, aby to neoschlo a potom na to vletět. Jinak zásadně meju auto v létě hned po ránu, kdy je chladněji, odpoledne to nemá význam a to mám auto v garáži, kdybych parkoval venku, tak ani večer to nejde, jak je rozpálený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Ja auto meju jen na vecir pac nemam garaz a dokud nezapadne slunicko, tak myt nemuzu ;(, ale da se. Jo to byl muj sluzebak :/ Tomiik: Na hroude benzinka Prim, nafta 34.50 a beno 35.50, tak jakypak ze je nafta v Praze drazsi. Nejde ale platit kartou - jde, ale napocitaj ti treba +3% a to je pak suverene nejdrazsi benzinka. O bankomatu (sporka) vim na Hroude - modra budova PRE. Tankoval jsem tam parkrat benzin a ok, naftu nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) A mě se radiusi divili, že mě někdo naprcal.. hlavně že žiješ. nebolí tě krk? a dle fotky tvých sedaček, si neseděl opřený o opěrku sedadla? Editováno: 11. Srpen 2014, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 No, aby to nebyla totálka. je to nějaké pokroucené celé. Jak píše kokta, hlavně že jsi ok, ale asi si stál na brzdě co? Kokto: rapeři a drsňáci jako radius jezdí v leže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Jo Petrr to odhadl, Lezim v aute, proto nemam pas pres rameno, ale ruku a mam tam ted modrinu. Takze vsude vypravim o domacim nasili. Co myslis to operkou? Jestli jen ten kousek na temeno hlavy a hlavu, tak o to oprenej nejsem. Opiram se zadama o sedacku a pak mam mezi krkem a sedackou, ale i temenem hlavy a operkou mezeru a nejde to lip seridit. Bohuzel to sedacka asi schytala, lezela vice nez je zdravo a jeste se lehce vyklonila smerem ke dverim. Samozrejme krk a temeno hlavy me bolelo jeste v nedeli rano. Dneska uz jen na dotek. Hlavu jsem mel jak strep cely den, ale i presto jsem do Krusovic jel! A jak se to ty zensky povedlo netusim. Krasny den, slunicko svitilo, ale neoslnivalo, rovinka do kopce, prehledna, kolona je videt na 2 km snad. Psala sms nebo volala to jinak neni mozny. Pripadne usnula, bylo to v 8:20. U nas na doprave to obreceli, pac to byl jedinej kombik v dieslu a tyden predtim jsem mel vykloktanou 1.6 MPI. No a co cert nechtel, den pote nedostal jeden z autodopravy prednost u benzinky Prim a narval O2 FL 1.4 TSI do sloupu . Ta ma jen svetlo a blatnik ci naraznik. Takze relativne ok. Ta moje je na odpis, je to vrak. Cela kastle se zkroutila, leva nosna tyc sla dopredu, prava byla bez natlaku tak sla dozadu a obtocila Kacko. Cely auto je ohnuty, u kufru zlomeny na obou stranach a v interieru u ridice. Zadni sedacky hnuty, kufr zadnej. Dobre vypadaj jen dvere na pravy strane, sedacka spolujezdce, snad i palubka mohla prezit a motor. A jeste vsechny skla přežily Edit: jo dojel jsem kolonu a stal jsem na brzde, byt to o 2s dyl, tak mam uz zarazeno a rozjizdim se - pretocila by se prevodovka a urcite i motor, to by z auta nic nezbylo. Brzda pekne ztvrdla, asi to naposilovalo co to slo a vyslapla se az po nastartovani. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 já sem právě taky čekal na odbočení a měl sem neutrál hold se stane no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 jak se udělá hezky tak všichni bouraj, nebo spíš do nás bouraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Hoši, včera jsem se snažil umýt auto a vypadá to že ten bordel se tam snad už zažrat či co Měl jsem od tatíka nějaký saponát. Mno a můj dotaz. Opravdu ty vaše "lepší" saponáty pouští i ty mrdky hmyzácke co se usídlili na kapotě ? Popřípadě takové ten bordel co na Ostravsku lítá ve vzduchu ? Včera jsem to vzdal po hodině a půl kdy se mě povedlo aspoň trošku umýt auto, že je zase do bíla a jebnu to nějaké firmě ať mě to umyje celé i zevnitř. Můžu říct sám za sebe, že ta "lepší" kosmetika fakt pomáhá a je to znát. A máš-li bordel v laku, pak jej doporučuju po umytí vzít plastelínou(clayem); ten vytahá i zažraný tečky a špínu. Jen potom musíš ten lak zase "zavřít" voskem, jinak je lak otevřený jak kdybys ho vzal rejžákem a celá námaha k ničemu. Po vosku tě ani nebudou zajímat mouchy - vezmeš wapku nebo proud vody a smeješ je dolů... Jo Petrr to odhadl, Lezim v aute, proto nemam pas pres rameno, ale ruku a mam tam ted modrinu. Takze vsude vypravim o domacim nasili. Co myslis to operkou? Jestli jen ten kousek na temeno hlavy a hlavu, tak o to oprenej nejsem. Opiram se zadama o sedacku a pak mam mezi krkem a sedackou, ale i temenem hlavy a operkou mezeru a nejde to lip seridit. Bohuzel to sedacka asi schytala, lezela vice nez je zdravo a jeste se lehce vyklonila smerem ke dverim. Samozrejme krk a temeno hlavy me bolelo jeste v nedeli rano. Dneska uz jen na dotek. Hlavu jsem mel jak strep cely den, ale i presto jsem do Krusovic jel! Tak jakmile se cvakly přední a zadní dveře, pak je to jasný Jinak se nediv, že je sedačka prohnutá, resp. vykloněná směrem ke dveřím, když se zdeformoval celý středový tunel roznesením energie nárazu. Kdybys sundal koberec, uvidíš u lyžiny plechovou bouli a deformace, stejně jako u těch pedálů (jejichž fotku jsi sem dával taky). A myslím, že v řiti by mohla být i reakční vzpěra na převodovce, protože ta se zpravidla pak u takový nehody trhá, čímž se zneškodní hodně energie (od- a roztržením gumy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tdernux Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Zdravím ve spolek, včera jsem se celkem pobavil u těchto videí, tak pro toho, kdo ještě neviděl... www.stream.cz/porady/mistri-volantu Jinak, opět jsem absolvoval cestu z UL do Budapešti, tentokráte s chipem. Jako obvykle 150 km/h na tempomat po většinu cesty, samozřejmě krom D1:) Výsledkem je 7,8 l. Tudíž spotřeba je +- na stejno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Hezká spotřeba. Časem nám vyhodnoť i spotřebu pneumatik.[emoji16][emoji16][emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Jinak na FB OC je dopřesněn program Žamberku a další info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Tak s Chipem nestoupá spotřeba vlivem zásahu na jednotce, ale vzhledem k jízdě řidiče... Víc to jede, víc to využívám. Pokud jezdím stejně jako když jsem jezdil před chipem, jsem na tom taky úplně stejně, ale jinak jezdím o cca litr více, než před tím, ale prostě to jede, to je daň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Hoši, včera jsem se snažil umýt auto a vypadá to že ten bordel se tam snad už zažrat či co Měl jsem od tatíka nějaký saponát. Mno a můj dotaz. Opravdu ty vaše "lepší" saponáty pouští i ty mrdky hmyzácke co se usídlili na kapotě ? Popřípadě takové ten bordel co na Ostravsku lítá ve vzduchu ? Včera jsem to vzdal po hodině a půl kdy se mě povedlo aspoň trošku umýt auto, že je zase do bíla a jebnu to nějaké firmě ať mě to umyje celé i zevnitř. Ja koupil na hmyzaky nejakej odstranovac od Sonaxu, nastrikal, nechal pusobit dve minutky a pak to slo samo dolu. Pak jsem umyl samponem, vysusil a navoskoval. A jak pise Honza, tak priste uz jsem hmyzaky sundal dolu pohodlne jen wapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Mno nekdy se asi hecnu, koukam ze voskovani stoji cca 1300,- a to se me davatnechce :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Jsem koupil nejakej asi obyc vosk od Turtle Wax a navoskoval tim. Stal cca. 250,- a jak jsem psal, hmyz neni problem. Jen ta prace... To voskovani zabralo tak hodku a neco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 horší vosk snad neexistuje už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky