Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Ale jdi ty, matlám to tím léta letoucí a bez větší námahy a za ty prachy to poslouží docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Njn, neznam znacky, jaky jsou dobry a jaky nejsou... Priste namazu lepsim, kdyz poradis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Kurňa asi začnu taky voskovat, abych byl in. Dá se použít indulóna? Nic jiného doma nemám.[emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Kolega v práci před mnoha lety "leštil" zašlou kapotu své Š110 motorovým olejem Mogul. A to byl les jak blesk, tedy dokud mu na to nešel prach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Kdyz reknes kamosovi, tak se da pouzit i indulona... )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Njn, neznam znacky, jaky jsou dobry a jaky nejsou... Priste namazu lepsim, kdyz poradis. Kokta to je deatailista, to se ti protočí panenky nad tím, co jsou tito šílenci schopní dělat a utratit za to prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 No jó. BVP jsem taky patlal naftou. Jenže dnes je to samá chemie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Kokta to je deatailista, to se ti protočí panenky nad tím, co jsou tito šílenci schopní dělat a utratit za to prachy. Tak já bych i koupil lepší, jen bych musel vědět, který jsou ty lepší značky. Jak sem psal, navoskoval jsem a hmyzáci jdou hezky dolů. Jak dlouho vosk vydrží se uvidí, ale zatím za ty peníze to plní účel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Kokta to je deatailista, to se ti protočí panenky nad tím, co jsou tito šílenci schopní dělat a utratit za to prachy. Vstupní investice je pravda vyšší, ale při přepočtu na jednu dávku/mytí to vychází jako low cost produkty. A rozdíl je ale znatelný Taky jsem tomu, kluci, nevěřil. Ale vyzkoušel jsem si to na vlastním autě. Mno nekdy se asi hecnu, koukam ze voskovani stoji cca 1300,- a to se me davatnechce :-/ Pokud je ti tohle moc, pak budeš neustále řešit nalepený mušky, zažranou špínu atp. a vyhazovat peníze za chemii, abys to z laku vytáhl. A peněz za to vyhodíš stejně, jako když to uděláš nebo necháš udělat pořádně hned ze začátku do čerstvýho laku. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Honza9007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Však já to Honzo vím, jen jsem chtěl koktu trošku poškádlit. Ono srovnávat želvu a ty vaše detailérské krémy, je jak srovnávat Octavii a BMW 7er. Pokud o to má někdo zájem, proč ne, ale leštit auto dva dny fakt nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Prijed na sraz Clintuv a az ti Pancho vytahne soupravicku od Duice tak ti vypadnou oci. Da ti 1,5h skoleni s Koktou co a jak a kdyz ti pak na konci povi co to stoji. Palivove cerpadlo ti nebude stihat dodavat benzin do motoru jak budes chtit rychle vypadnout. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 (editace) Jinak na FB OC je dopřesněn program Žamberku a další info. Nic jsem nenašel chlapče....asi čumim blbě, zkusím znovu. Editováno: 11. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmiro Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Prijed na sraz Clintuv a az ti Pancho vytahne soupravicku od Duice tak ti vypadnou oci. Da ti 1,5h skoleni s Koktou co a jak a kdyz ti pak na konci povi co to stoji. Palivove cerpadlo ti nebude stihat dodavat benzin do motoru jak budes chtit rychle vypadnout. Tak takova pecovatelka zase nejsem, abych den umyval a dva dny lestil... A protoze nemam BMW 7er, tak je zbytecny pouzivat i top chemii. Ale zase se nebranim necemu lepsimu, nez je zelva. Co tohle? Lepsi nez zelva? http://autokosmetika.heureka.cz/autoglym-extra-gloss-protection/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 http://www.detailingshop.cz/tuhe-vosky/653-dodo-juice-supernatural-hybrid-paste-sealant-100ml-tvrdy-vosk-5060209261928.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Clinte sdílel jsem to. Popř. zkus www. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 http://www.octaviaclub.cz/clanky/6octavia-sraz-2014-program-a-informace-746.html 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 a prej máme dělat s klintem sprinty a tůrovat motory Pavel bude jezdit dokola po trávě s velkým haldexem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Nikde jezdit nebudu. Mám rezervovaný místo u grilu a pak na menu v restauraci. Sice by stačili 3 chody, ale když jinak nedají. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Ale není zákaz stavět retarder Restaurace prej nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Ty wole Kokťáku, ty jsi opravdu maniak na ty vosky... Copak bys doporučil mě, na starý, zašlý a oprýskaný lak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Sraz bude luxusní, vožereme se, zazpíváme, zasmějeme....a hlavně nažereme! V programu nějak chyběj půlnoční dámské striptýzy a liveshow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Klint si jede pro pohár Stringo: do do šampon ,clay ironx, detailer od dodá atenhle vosk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Myslíte, že to můžu vyhrát? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Když postavíš pořadně vysoký retardér před vjezdem, tak jo.[emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky