MichalRr Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Malej tuning na sobotu :-) Závidím, to vypadá moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 tak prave jsem se vratil z dlooouuuhe porady a vyridil asi 20 neprijatych hovoru. a super zprava z pojistovny. moje pojisteni se jaksi nevztahuje na autoprislusenstvi - na ktere jsem se pri sjednavani vylozene ptal a neni mozne tedy z pojistky cokoliv dostat. to je parada... no nic, nemate nekdo nejakou garaz k pronajmu na zimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Hele, to jsou prostě zloději, vždycky si najdou něco, čím Tě uzemní a pojistka se na to kvůli čemu jsi jí zakládal vůbec nevztahuje... Mě vandalové ukopali zrcátka, ulomily stěrače a anténu a měl jsem ALLrisk.... no ono se havarijko ale na vandaly nevztahuje..... to jsem myslel že jí vytáhnu z toho pultu a zašlapu do země, takže já platil 20k ročně ALLin abych se pak dozvěděl že to na to neplatí, že jsem si měl připojistit... to bych blel, od té doby žádné pojištění, jen povinné se sklem + odcizení a nic víc nemá cenu, protože na tom člověk akorát prodělává a navíc když už, tak většinou je tam spoluúčast větší, než doplatí pojišťovna u těch ťukanců, takže to je stejně k hownu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 no ja timto kocnim s dalsi pojistkou u CP a jdu hledat opet dalsi jinou pojistovnu u ktere bych se mohl vklidu pojistit... novej byt uz mam poresenej, takze me to je jedno a tady dam ten mesic dva uz bez pojistky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 jestli chceš Kubo k Allianz, můžu poskytnout kontakt na velice šikovnýho pojišťováka v Praze. Nám v rodině pojišťuje všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Mně asi kuna vykousala ten tapec na odhlučnění motoru no a pojišťovna,že na to se to nevztahuje,ze by musela prekousat kabely.Super, priste ji tam dam jídelníček. Jinak je rozdíl i rozstřelit auto o divočáka nebo o prase domácí, prostě kundy:-) Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Sanek81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 A čemu ten tapec vadí, bych to neřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Snad jde o princip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Jde o princip Kokto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Sáňku: kvůli prokousanýmu tapeci za 700Kč chtít od pojišťovny náhradu škoda se spoluúčastí je vážně pitomost, to sorry :D To jsem se zasmál Stringo: já tedy havarijko mám, ne kvůli mnou zaviněné bouračce, nebo snad odcizení, ale hlavně kvůli střetu se zvěří, protože kde bych případně sehnal sto litrů, to nevím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 seš pojištěnej přímo proti kunám nebo jak? to já měl minulej rok taky 1% havarijko a bylo mě k hovnu, když je to totálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Preci u myslivcu Za 4 roky co nacpes pojistovne mas usetreno 100 litru na jeden stret se zveri Treba se zajicem. Vyluka ve VOP ovsem pravi vyjma srnek, divokych prasat, kocek, srnek a zjistis ze se to vztahuje akorad na zajice, mravence, sneky, kukacky apod. :D:D Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Kokto ty uz mas brzdy ne? ale tohle lepsejsi:) http://www.aliexpress.com/item/Front-car-brake-cover-for-KIA-K2-RIO-K5-OPTIMA-FORD-FOCUS-VOLKSWAGEN-JETTA-PASSAT-POLO/1171745429.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 jj to znám, používá to dost lidí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Preci u myslivcu Za 4 roky co nacpes pojistovne mas usetreno 100 litru na jeden stret se zveri Nevím chlapečku jak ty, ale já platím rovných deset tis. komplet havárko s připojištěním skla a povinným. Vzhledem k tomu, že jsem měnil sklo, tak jsem pojišťovně jak ty říkáš nacpal cca 20tis za 3 roky a v tom je už i povinné. Takže těch sto litrů, to bych musel mít auto skoro dvacet let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Klíne nevíš, tak se vážně nesměj,já to nechtěl z havarijka, ale z povinného. Z havarijka by to samozřejmě nakonec šlo, ale jelikož by byla spoluúčast 1000kč, tak jsem si to za 630kč koupil sám.Spíš si člověk pak řekne,co asi ještě nepokrývá ta úžasná pojistka, která při podpisu kryla aj erupce na slunci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) Důležitá informace: Psal jsem na mail Viktorovi, že máme s sebou na sraz Žamberk vlastní gril a jestli to nebude problém. Napsal jsem mu, že ačkoliv máme zakoupené jejich steaky, tak máme i své vlastní klobásky. Zde je odpověď: ahoj, budete s nim ale muset stranou od aut a pres obed nedoporucuju budou pak nahuleny auta a lidi vztekly kdyz se tam rozhori 20 grilu okolo aut S pozdravemViktor MyslilvittorioOctaviaClub.cz Editováno: 27. Srpen 2014, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Sáňku, asi jsi nepochopil smysl povinného ručení. To není na zaplacení škody, když ti vlčák vykouše tapec, ale na uhrazení škod účastníkům provozu, kterým ty způsobíš škodu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Tak budete přes poledne držet dietu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) jj to znám, používá to dost lidí jj to znám, používá to dost lidí tak ja na to cumel jak pero z gauce:) tohle si snad nekdo nemuze dat na auto Editováno: 27. Srpen 2014, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Klíne,tys viděl moji pojistku,že jsi tak moudrý? Ti říkám, že kdyby sežrala kabely nebo něco od elektriky, tak to můžu pokrýt z povinného. Možná jsem pro tebe objevil Ameriku.To ale nesmíš mít pojistku od České podnikatelské za 2000 jako každý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Hoši, takže mě z toho vyplývá, že gril bereme, Arlo přiveze metrák masa a klobás a žranice se rozjede do plného proudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 klinte to jev klidu, tak pujdem za chatku, jde o hovno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Taky jsem si říkal, že pořídím Brembo krytky, ale nakonec si dělám brzdy po svém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 ale co sem cetl tak auta nebudeme mít asi u chatek co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky