Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jo muze byt tvuj v DE uz zerejnili ceny, nejakych 1.15 mil v tom 5ti litru. No cca o 30% draz nez v juesej. :D Coz se dalo cekat.

Na chvilku jsem se probral, přečetl a půjdu si opět lehnout. Předsevzetí jsem si dal, že se nenechám chytit.

Mustang asi vyjde levněji než Sup3. Koukal jsem u nás na RAM 1500 HEMI a je za pouhých 1,2 mil.

Chytit od PCR? To je pekne predsevzeti.

Od všech, co maj ty blbý krabice, které ukazují něčí rychlost.

To pekne, akorad to v juesej bys za tu cenu mel noveho. Mozna i Shelby.

Jinak cumim na Samotare, to po tech x letech stale nema chybu.

Taky koukám. Taky mám rád Renaulty...

Tak priste na sraz prijedu Nathalkou a pujcim Ti svest. Nejsem jako Kokta co furt slibuje ze me sveze v 3,6 FSI, u tebe si zase clovek musi zrusit auto abys ho svezl (viz. Pancho). :D

[emoji33] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Na chvilku jsem se probral, přečetl a půjdu si opět lehnout. Předsevzetí jsem si dal, že se nenechám chytit.

Mustang asi vyjde levněji než Sup3. Koukal jsem u nás na RAM 1500 HEMI a je za pouhých 1,2 mil.

Jo to DODGE RAM je dost dobrý, nevím teď co si spolupracovník koupil přesně za označení, ale je to ten největší RAMBox 5,7l ve sport packetu... docela nářez s tou zavírací korbou na elektriku  :kol-47:  za komplet dával 1,4 mega... v černej barvě a prostě plná palba, fakt luxus... jen mě celkem zaráží, že tomu nedokážou dát češtinu za ty prachy bych to už tedy čekal s komunikací v CZ

Tak jsem si myslel, že si uděláme pohádkový večer a skoukli jsme tu novou pohádku od Svěráka "Tři bratři"

Důrazně vás od podobného činu varuji, větší hovadinu a zmatlaninu jsem dlouho neviděl. Nestojí to ani za stažení, natož za to dávat peníze. Lepší jít sbírat šišky, nebo krmit hladové zajíce do lesa....To už Svěráka

asi čeká brzká hospitalizace v Beřkovicích....že něco podobného natočil :(

tak je to chaos, ale malej se to líbilo  :kol-28:

A už to začíná:

b90a7909e5594bca1ec84265e1e321bb.jpg

A už to začíná:

....

To se asi dozvíme věci...  :kol-34:   Ve víně je alergenem mléko a vejce??? :kol-44: 

Už to asi tak bude. Už vidím ty ksichty na dietní tyčinky, nebo zrní. :-)

Dnes jdu na pivo, tak jsem zvedav jestli se z nalepky na pipe dozvim co to obsaguje. Bohuzel se musim snizit ke Staropramenu v Lokti nic jineho nemaji.

Něco pro piráty. :kol-28:

To je nestesti, pak rovnou vratim ridicak a kaslu na to... Tady je ten co jezdi rychle vrah a terorista... To, zentafy nikdo nepouziva hlavu, blinkry a jezdi si jak chce resit nebudeme. Ono vlastne jezdit vlakem a budem ve vysledku zly nebude

Klasika Johnáku, nejvíc se směji když mě vyblíkaváj nebo na mě troubí že je předjíždím a jedu svižně. A ještě nejradši mám závodníky, co si myslí že chci závodit nebo co....

Upraveno od kokta7

Stve me to, je to proste nejpohodlnejsi cinnost, jak naplnit kasu, ale neni to zadny reseni, jak lidi naucit ridit

To dělá maxík sám od sebe, nebo je to dodělávka nějaká, nebo snad fake z photoshopu???

Staci mit tak pojmenovanou MP3 (resp. otagovanou) a toto se zobrazi, pokud na maxidotu nastavis zobrazovani audia.

Upraveno od skodaforum20

Tak to mě nenapadlo, myslel jsem si, že to u FL takhle doopravdy je   :kol-28:

dyt mam auto 2roky stary, ještě abych ji měl propadlou :D

Upraveno od kokta7

Pawouk, shodou nahod jsem to zacal resit minulej tejden... :)

dve mam propadl komplet a jedinou platnou mam nacatou :( takze uz jen cekam na potvrzeni clenstvi a objednavam tri z OC fora... ;)

• Autor

Ráno jsem koukal na svoji kárku a zmocnilo se mě pomyšlení, že b ybylo potřeba auto po tom měsíci užívání také umejt. Jak zvenku, tak uvnitř, pač mám nějak pošlapané zadní sedačky a umazané od bahna, pak i přední sedačky jsou okopané vzadu od bahna, všude po sedačkách a kobercích drobky a podivuhodné barevné šmouhy, asi se mladému vylila šťáva :D  To vidět Pančo, tak zalapá po dechu a padne se zástavou srdce :D

Teď už auto nerozmazluju a začínám ho brát jako spotřebák. Potom, co mi udělalo s tím olejem a vodou....

A to jsem mu plánoval přístřešek, já vůl!   Ani nápad, to těch 50 klacků raději prožeru.

Upraveno od Clint

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.