motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Najeto cca 83 tis., rok 2009. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Hi, to mate na couracky ne? Clovek by u takoveho auta cekal vetsi najezd za 6 let. Otazka pak je, ze sice to jezdi za 9 ale co to bude stat az umrou baterie. Jinak za 9 to si to lechtal ne? To je az moc good spotreba v zime. Co to ma za prevodovku? CVT? Editováno: 8. leden 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Klasika automat 4x4. Převážně Pha. 5km sem 5 tam. Baterky v poho. Druhej má přes 200 a taky v poho. Poslední kvalitní autí. Čím víc s ním jezdím, tím víc ho mám rád. [emoji2] Však v tabulce je vidět šlapání na plyn. Klasika 150 dálnice, zbytek dle provozu. Editováno: 8. leden 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 To je husty. Hold mas stigro ze se takovym autem muzes svest To nekteri, jako treba ja se v takovem jen tak nesvezou, natoz aby ho ridili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 Kokto to je ten Barmskej special? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 (editace) My chytří si počkáme na ceny nového Supa 3 a pak se zařídíme, buď Sup, nebo O3 RS My, chytri, se nad cenami noveho Superba 3 pouze usklibneme a cenik odlozime. Pockame dva roky nez Skoda vychyta mouchy na novem modelu a novych technologiich a pak mozna zacneme nad nim uvazovat. :-) Editováno: 9. leden 2015, autor: skodaforum20 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Petře je z Argentiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 skodaforum20: přesně. Já se ovšem těším na Kabaně, až ofigo vyjede a jak se bude na nějakém autosalonu nad tím autem rozplývat a honit si ocas, křivka tuhle, křivka támhle a přitom po půl roce od koupě se to začne sypat (pokud jen dětské nemoci- tak to bude ještě ok) budeš mít vlajkovou loď ŠA, ale ta bude věčně stát v servisu při řešení prkotin, hned se pozná kde se nejvíc šetřilo. Stačí provoz jedna zima, jedno léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Jinak dnes ráno jedu pánové do práce, úplná tma a najednou koukám se v protisměru něco hejbe, černý SUV bez zapnutých světel + ženská. Tak jsem jí vyblikal, že snad bude mít nablikáno ještě večer. Nechápu, jak si za tmy nevšimne, že nesvití, to by mě trefilo. vypnutá světla se rozumí úplně vypnutá bez denních atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 To víš Klinte, musíš unést trošku srandy i na svoji osobu. A ne tady vyhrožovat P.S. Jak víš, že je drahej, když sám víš nejlépe že v jsou ČR slevy, slevy slevy(fakt nemám přestavu jaký se dávají slevy u fordu). Za to O3 RS oproti seatu nemá samosvor, novodobější led světla, větší výkon. zrovna chválit ty LED světla od SEATu je dobrý fór... Jinak dnes ráno jedu pánové do práce, úplná tma a najednou koukám se v protisměru něco hejbe, černý SUV bez zapnutých světel + ženská. Tak jsem jí vyblikal, že snad bude mít nablikáno ještě večer. Nechápu, jak si za tmy nevšimne, že nesvití, to by mě trefilo. vypnutá světla se rozumí úplně vypnutá bez denních atd. třeba tam měla systém nočního vidění, což v Kinderkháru není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 (editace) ta světla LED svítí na hovno? Nevím, nemám zkušenosti. Jinak my tady z okolí Jáchymovských dolů a já jsem z města kde se též doloval uran máme oči rentgenové, tedy vidíme lépe jak kočky ve tmě. Světla v podstatě zapínám jen aby mě viděli ostatní. Já je nepotřebuji. Proto jsem taky tu ženskou nepřehlédl. Editováno: 9. leden 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 (editace) Zas tak špatně ne, ale souhlasim, tyhle ledky sviti méně než bi xenon Editováno: 9. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 tak vzhledem k tomu, že je to low verze LEDkových světel, tak i obyčejný xenon svítí lépe. Chceš-li kvalitní LED světla, pak musíš začít u VW e-Golf či GTEčka a výš, tzn. nový Passat, anebo rovnou u AUDI. Seat to má jen z důvodu designu, ale je to děs a běs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Klasika automat 4x4. Převážně Pha. 5km sem 5 tam. Baterky v poho. Druhej má přes 200 a taky v poho. Poslední kvalitní autí. Čím víc s ním jezdím, tím víc ho mám rád. [emoji2] Však v tabulce je vidět šlapání na plyn. Klasika 150 dálnice, zbytek dle provozu. Kde mám poslat CV k Vám do firmy ? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Máme plno. Všichni u nás chtějí pracovat. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 To nevadí, to vyřešíme za běhu, zatím jenom budu jezdit autama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 9. leden 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Zdar vy grázlové, porovnával jsem ty tři káry, Ford Fosus ST, Seat Leon combi Cupra a O3 RS lift. Cenově, pokud bych chtěl auto do 600tis (po slevě), se dostanu pouze u O3, všude jinde jsem možná o 100tis vejš. Kufr potřebuji, pač jezdíme s rodinou sem tam na dovolenou a tím pádem u O3 není potřeba utrácet za myslivce, ale kufrem postačí lift, což je 30tis k dobru. No, motoricky by mi 220 koní stačilo. I když nepopírám, Seat a Ford jsou ve výkonu vítězové. Designově se mi nejvíce líbí Fosus ST. A pro všechny z Vás tady, už si nemyslím, že Octavia je nejlepší auto a vlastně jsem si to nikdy nemyslel. Jen jsem zastával názor, že Škoda patří k těm lepším a spolehlivějším značkám ve své kategorii. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 (editace) nechcete někdo rezervu? jedna 205/55/16 a druhá na 17". Editováno: 9. leden 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Zdar vy grázlové, porovnával jsem ty tři káry, Ford Fosus ST, Seat Leon combi Cupra a O3 RS lift. Cenově, pokud bych chtěl auto do 600tis (po slevě), se dostanu pouze u O3, všude jinde jsem možná o 100tis vejš. Kufr potřebuji, pač jezdíme s rodinou sem tam na dovolenou a tím pádem u O3 není potřeba utrácet za myslivce, ale kufrem postačí lift, což je 30tis k dobru. No, motoricky by mi 220 koní stačilo. I když nepopírám, Seat a Ford jsou ve výkonu vítězové. Designově se mi nejvíce líbí Fosus ST. A pro všechny z Vás tady, už si nemyslím, že Octavia je nejlepší auto a vlastně jsem si to nikdy nemyslel. Jen jsem zastával názor, že Škoda patří k těm lepším a spolehlivějším značkám ve své kategorii. A hle, Clinta postihlo lehké prozření, ale opravdu jen lehké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Kokto, já chci tu pračku, začíná se nám něják srát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 To ja budu mit vždycky jen škodovku. A možná subaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 kokto, mi vysvětli, jak jsi narval ty gumy do pračky na mytí ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 kladívkem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 Ale kokta už se polepšil a dělá fotky standartních rozměrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 9. leden 2015 Sdílet Vloženo 9. leden 2015 protože sem to dával z počítače, blbne forum a pawouk na to prdí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky