Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Oziku chteli jsme jeste odladit sound generator ;-)

co, chceš přidat válce?  :kol-98:

Jop, chci sestihrnec verunu :-P

Copak už tě vibrátor přešel :D

Já vím že pak ti lépe dýchá tvůj zadek, ale moc přirozený to není.

Upraveno od kokta7

Oziku chteli jsme jeste odladit sound generator ;-)

nasel jsem zde

už je to tady, diesláci, budete platit v DE jak mourovatí. Budou všichni, ale dehet co by eco vůz více. 

Clint to nepotrebuje, je to naftomil a tedy nijak nepirati. Jizda pouze na zelenou a dle rychlostniho limitu to jsou ted jeho hesla...  :kol-46:

• Autor

A Kotex to taky nepotřebuje, víc mu to nejezdí [emoji23]

Copak už tě vibrátor přešel :D

Já vím že pak ti lépe dýchá tvůj zadek, ale moc přirozený to není.

Me presel jeste nez jsem to auto mel :-P jen nebyl zatim cas ho naladit jinak

nasel jsem zde

Otevre se mi pouze uvodni stranka :-(

Motosman,

a nepletes si me s nekym? Na Belohorsky nejezdim vubec, max kdyz se jede na Clintuv sraz/caj a jak to je v pracovni den, tak tamtudy jezdim jen v noci domu. Pres den radsi Prahu objedu.

A jak se zaclo vsude kopat, tak to slo zas do kopru vsechno. Samej pip na silnici.

Ps:

ta cervena barva a vysoko sedacky mi taky nevyhovujou. Ale neda se svitit, nebylo to auto pro me. V oktavce jsem sedel 10cm nad asfaltem, cejtil jsem kazdy kaminek odlitnuty od asfaltky do podlahy, v Hyundaji si pripadam jak v tanku, prejel jsem prkno, to flaklo do podlahy a ja to skoro ani nevedel, ale ti za mnou, ti pak klickovali :D

Upraveno od Radius

Ne nepletu. Po čaji si mě předjel na dálnici a já potom tebe v Praze. Bo tempomat i v Praze.[emoji6]

JJ, Pražáci Saňku, co bys chtěl. Sobota 1.  :kol-28:

No jo, ty vesnický fakt neví jak to ve velkým městě chodí a mají zkreslený představy... já třeba makal dnes a za kolečko jdu zítra i pozítra.....

Upraveno od stanmar

já už mam krásně přezuto a vypadá to jak když mám podložky 

Já ještě nemám ani gumy. Nevíte někdo, už maj pneuservisy letní výběr?

Motosman,

a nepletes si me s nekym? Na Belohorsky nejezdim vubec, max kdyz se jede na Clintuv sraz/caj a jak to je v pracovni den, tak tamtudy jezdim jen v noci domu. Pres den radsi Prahu objedu.

A jak se zaclo vsude kopat, tak to slo zas do kopru vsechno. Samej pip na silnici.

Ps:

ta cervena barva a vysoko sedacky mi taky nevyhovujou. Ale neda se svitit, nebylo to auto pro me. V oktavce jsem sedel 10cm nad asfaltem, cejtil jsem kazdy kaminek odlitnuty od asfaltky do podlahy, v Hyundaji si pripadam jak v tanku, prejel jsem prkno, to flaklo do podlahy a ja to skoro ani nevedel, ale ti za mnou, ti pak klickovali :D

Tak to si  asi nejel tankem,ten prevalcuje Hyundaje a nevis o tom:)

Já už mám také přezuto.post-85810-1427472047,1831_thumb.jpg

Tak ze jako termin caj o5 beru smerodatny toho 17. Chtel bych naplanovat s Rolbarem rovnou ten tempomat kdyz uz tam k vam na vychod jedu.

• Autor

Jojo, 17. v pátek, přijed dopoledne, zajedeme si zašít ;)

tak já přijedu taky na oběd k tobě. :D

• Autor

Nebudeme doma :D :D :D

Taky se nakláníš v zatáčkách? ;)

V dubnu to vidím s Čajem o páté na pátek 17.tého.....

V květnu ovšem, pokud bude hezky, bychom udělali Čaj o páté u mě na zahradě, spojíme to s nějakým grilováním masíčka ;)

Hele, duben jsem pryč. Hodně daleko.

A v květnu, když to bude do 14.5., tak přijedu. Pak jsem až do konce května opět pryč. :D A prodloužený víkendy na státní svátky nemůžu - to budu hostit rodinu v Rakousku. ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.