Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 To jo, az na tu priskriplou brzdovou hadicku. Ze si dovoli na takovem otevrenem parkovisti krast. Lepsi klasicky tuctovy hlinikace a je vyhrano nebo plechace s poklicema. Kez by to auto spadlo tomu zlodejovi n ruku ci nohu, pak by mi ani to poskozeni auta nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jo ta nosnost je osemetna. Do technicaku se toto myslim nepise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ...kolonka tam na to je, ale je prázdná, nenašel jsem oficialní číslo ani na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ty wole krade z O1 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 (editace) Chleidy, mne se ta hmotnost pise v navodu vozu. 75Kg, ale mam pricniky od Thule ktere umoznuji nizsi. Schvalne mrknu. No tak Thule ma nosnost jen 60. V malem technicaku se to neuvadi, tak nevim z ceho policajti vychazeli kdyz vazili ty kola tedy bezpredmetne. Editováno: 21. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Krade se prostě všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ta nosnost je uvedena na hagusech a pripadne pak na pricnicich, vim ze po tom policajti celkem jdou. Nicmene na O2 combiku je to myslim 80kg na hagusech. ale do garaze kvuli tomu fakt nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ...nosníky za rám dveří mají nosnost 75kg, sami váží 4kg + 4 x4kg nosiče kol, takže celkem 20kg, a to se prý váhově počítá všechno do celkového zatížení střechy, takže plus kola 63kg...tím pádem přetěžuju... Su z toho jelen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jak píšou kluci. Stáhni si manuál na škoda auto a koukni. Tam je celkové zatížení střechy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak si kup nafukovací kajak a budeš to mít OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 strany 112 a 113 navodu O3: Přepravovaný náklad včetně střešního nosiče na střeše vozidla nesmí překročit hmotnost 75 kg a současně nesmí být překročena maximální přípustná hmotnost vozidla. Obsluha Pokud používáte nosiče s nižší nosností, nemůžete přípustné zatížení střechy využít. V takovém případě můžete nosič zatížit jen do hmotnosti uvedené v jeho návodu k montáži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ...není clinte nad dobrou radu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ...ozi díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 saab tam klidně udrží 2 tuny na střeše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 ...kluci...help,help...ve velkým TP není uvedena nosnost střechy, víte někdo kolik je ? Na fabii to bylo 75kg. Koupil jsem nosič thule a držáky pro ride 591 to má dohromady 20kg a čtyři kola mají 63kg...osobně jsem viděl jak policajti převažují kola, ale čeho se chytají, když nosnost není uvedena?...dík všem za reakci...Ahoj akorát se hrabu v kufru a mám origo příčníky na hagusi a v návodu píšou max75kg jenže na obrázku je závaží do 100kg takže jsem z toho taky zmatenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Tak a já mám taky jednu otázku hledám zdroj pazvuku v kufru. Rozebral jsem dvojitou podlahu a na bočnicich jsem našel nepřilepene nějaké krabičky asi nějaké senzory. K čemu slouží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 GPs pro škodovku, aby věděla kde s autem jezdíš a jak rychle, abys pak nic nezreklamoval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 To je tajná krabička satelitního vyhledávání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Aha takže když jsou na obou stranách tak asi počítají s tím že ho budu chtít rozpulit. :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Jo a clinte ty se moc nesmej máš taky dvojitou podlahu takže je máš taky odlepené a poposkakujou ti tam jako mě kolem nich je oklepana barva. No ať už jsou to krabičky k čemukoliv jsou zpět nalepené lepší oboustrannou páskou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 A není to senzor na dálku/ kessy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Fakt nevím ale spíš bych řek nivelace xenonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Ta je na nápravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Opravdu na nápravě ta je přeci pořád stejně vysoko tyhle krabice jsou přímo nad nápravou u podběhu v kufru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Červen 2015 Sdílet Vloženo 21. Červen 2015 Myslel jsem náprava versus kastle. Je to taková tyčka. Alespoň vpředu. Předpokládám, že vzadu to bude obdobné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky