Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak hoši, nyní trochu teorie, zde žertovná křižovatka, v jakém pořadí pojedou jednotliví řidiči?

krizovatka2.png

Clinte to je jako nějakej nachytavák ?Nikdo nikam nejede jakože Stringuv sraz u Plzeňskýho globus:-D
  • Pozitivní 1
Vloženo

To je jasne, priklanim se k variante zeleny, zluty modry. A zulu je doma. Ve zlutem jede Johny a jeste ze tam nejede bile clinta vy pres ten cmoud z vyfuku nebylo videt. V modrem jede Motos s mrazakem s masem v akci z Kauflandu.

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak pánové:

1/ Zelený vjede lehce do křižovatky, musí dát přednost modrému jako protijedoucímu.

2/ Další jede žlutý, pač má přednost před modrým, přijíždí vůči němu zprava, projede a odjede.

3/ Další jede modrý, projede a odjede

4/ Zelený dokončí odbočení

Takže Zelený to načne, pak žlutý, modrý a opět zelený ;)  Kdo to napsal, má ZULU ;) Nejlépe se vyjádřil Motosman! ;) Má ji u mě....

Petr a další psali zelený, žlutý, modrý....zapomněli, že zelený musí dát přednost modrému jako protijedoucímu a tak nemůže jen tak projet křižovatku. 

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Clinte, jo tak nejak by to asi melo bejt, ale prakticky si to neumim moc predstavit... :(

Nicmene, ja bych to projel prvni s kterymkoliv autem, protoze bych byl suveren a nejrychlejsi...  :kol-46:

• Pozitivní 2
Vloženo

Je to nejake cudne ta krizovatka nejak se mi to nezda a i kdyby to byla pravda v realu tezko pouzitelna, jak muze odbocit zlutej kdyz tam bude najetej zelenej. Jde mi z toho hlava kolem.

Vloženo

Jo, to je jen teoretizování podle zákonů, ovšem v praxi těžko použitelné. Normální lidi by si ukázali, kdo pojede. Dělám to tak běžně, když v nějaké konkrétní situaci mám přednost, ale ve skutečnosti bych těžko křižovatkou projel, tak toho druhého pustím a je to.

• Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...