Petrrr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Dobry a ted ho nekde schrastit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Pokoukám po benzínkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Rozhledna good, ale fotky jsou velký a na ležato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Pawouku co napsat. O5 Tapatalk. Zase v PC si je muzes otocit. Vez je opravdu pecka. Foukalo jako hovado a ona zpiva a nahore to s ni docela mava. Nejake vykyvy mit bude a ne male. Az nekdy budes mit cestu na zapad nuzeme udelat vylety. Jsou tu ty dve temer vedle sebe. Tahle a ta Krasenska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Motosi to budes hodnej. Ja uz byl v Kelly atd a tam maji hovno. Zase aby dcerce mezi tim nebylo 19 uz s nedelala maturitu. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Máš lepší výraz než Armstrong... Clint proc leták ted letadla přes beroun? Nemůžu kvůli tomu v klidu chlastat furt me rusi... Ozi Lance fetoval, ja ne. Proto mam dnes 110kg [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Pawouku co napsat. O5 Tapatalk. Zase v PC si je muzes otocit. Vez je opravdu pecka. Foukalo jako hovado a ona zpiva a nahore to s ni docela mava. Nejake vykyvy mit bude a ne male. Az nekdy budes mit cestu na zapad nuzeme udelat vylety. Jsou tu ty dve temer vedle sebe. Tahle a ta Krasenska. Jak daleko je to od nejbližší silnice? To profukování je náhodu fajn, hlavně když je hic, tak nahoře to prakticky vždy fouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Je ale uz docela mozne ze se da jed blize. Nevim prijizdim tam vzdy jjnym smerem kde je zakaz pro motorova vozidla. Na tom rozcestniku na zacatku byl vzdy zakaz take, ale id toho mista je to cca neco pres 3km. U te Krasenske je to asi kilometr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Chlapci, vzhledem k velkým letošním nákladům na opravy auta jsem nucen zkusit ušetřit na zimních gumách (ačkoli chápu že gumy s brzdama jsou základ)... Každopádně se začínají objevovat akce na zimní pneu a tak trochu koukám, jestli by se něco nenašlo. Zaujaly mne tyto 3 gumy, které se dají pořídit cca kolem 1500,- /kus a při tom jsou na ně celkem slušné recenze a v tabulkách spolehlivosti jsou v té lepší polovině. Sava ESKIMO S3+ Nokian WR A3 Hankook Winter i*cept RS W442 parametrově jsou na tom gumy celkem shodně, mají jen rozdílné vzorky, nevím který z nich případně vybrat... ještě jsou zde hodně používané Barum Polaris 3, ale ty v testech jsou spíše za polovinou a jsou hodně velkým kompromisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Chlapci, už jste viděli takovýhle RS nárazník??? http://auto.bazos.cz/inzerat/49050396/Skoda-octavia-rs-naraznik-jen-2490Kc.php vypadá to strašně, to snad nemohlo ani vyjet z fabriky takhle bez mlhovek ne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Barum Polaris urcite nebrat. U nas na tovarne maji dobre zkusenosti se Savou, zrovna ted jsem to tay resil, protoze budu na podzim pneu kupovat a mam na zimu nastaveny Economy pneu... Nokian bych zkusil popatrat, ale vesmes na jejich zimnich jezdi par znamych po okoli Prahy (mysleno vesnice kde je i snih obcas) a taky chvalej. Ma je i kamarad, ktery jezdi se subaru primo z brd z jedne samoty a neda na ne dopustit, ale nevim jaky ma presne model. Hankook jsem mel letni Ventus a to byla parada, mnohem lepsi jizdni vlastnosti nez treba kontiky, ale zimni netusim a ani nevim kdo z okoli by mel... Ad naraznik, podle me neslo RSbez mlhovek a ma to jen zasepeny necim a prekitovany Pancho kolo pekny, kolik si toho na nem letos najel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Podle vzorku se mi líbí ty SAVY, budu denně vyjíždět z vesnice do kopce a bývám jeden z prvních, ještě než to posype sypač...takže potřebuju asi větší drážky aby dobře vyhazovalo sních... Ani ty Nokian a Hankook u nás moc lidi neberou, protože té značce nevěří, ale v testech si nevedou vůbec špatně... Barumy dávají servisy, protože jsou levné, mají je v zásobě a když někdo přijede, hned mu je tam dají, ale v testech nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Ozi letos vůbec nic. Ale jinak to kolo má celkem najeto 18000 tisíc. potom kompletní GO a asi 3 tisíce. Ale to bylo v době kdy sem opravdu hodně jezdil. Ze sem za sezónu najel 7 tisíc km. No chtělo by to zas ale nějak se k tomu nemůžu dokopat. Hlavně není s kym. Nebo mám dva kámoše ale to sou blázni. To bych ted vůbec nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Stringo u nas pouzivaji Savy v Choustniku, to je konec sveta za Taborem a vesmes tam do Prace jezdi na smeny, coz je sypacum jedno a jezdi proste rano, takze hodne jezdej na snehu a chvali si, takze bych se jich vubec nebal. I sef autoparku u nas rikal, ze to je to nejlepsi z te ekonomicke tridy co mam na zimu a ze by me je klidne doporucil. Hankook na zimu bych mel mozna taky strach, ale Nokianu bych se nebal. Pancho, tak to jsme na tom stejne, ja si jeste porad nezvlad dovezt koloz minule prace tak tam stoji v garazi... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Tak alespon je to mix a uvidi se co bude ok a co ne. To by si ovsem Clint musel umet tu baterku vymenit. Zatim si neumel ani vymenit lampicky SPZ a az dojde na vymenu zarovky v zadni lampe pojede s tim za profiky do AS. Trochu mi pripomina stryce s tou autodopravou. Na kamionech si servisuje 70% veci sam, ale u osobaku je vysranej si i vymenit olej. tohle jsem skoro prehlid, ale musim na to odepsat Clint to porad neumi, po neuspesnem pokusu vyndani lampicky to nechal na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 No to jsem si mohl myslet. Clint je typický Inkoust, umí vše jen teoreticky. Stringo: Nokiany je moje značka, měl jsem jak letní, tak zimní a nedám na ně dopustit. Barum nebrat určitě, to je tak do města na druhé auto pro Pražáky. Zase do barumek obouváme druhé auto, které moc nenajezdí a cena poměr výkon je dobrý. Teď s nimi krouhám zatáčky na zimákách v létě 5,5 mm vzorek, možná by ještě sezonu dali, ale už se mi je nechtělo přehazovat (už mají 4 sezony stejně za sebou), pokud tam zůstane nějaký vzorek i před zimou, nechám je ještě jednu zimu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 My jsme to udelali tedko stjene na pezotu, jsou tam horsi zimni - hazou, tak je krouhame zima-leto-zima, aby se sjeli co nejrychleji a dali se nove pneu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Protože tu Clint není, můžeme ho pomlouvat. Tedy jak, že to bylo s těmi lampičkami ? Když je chtěl vycvaknout, klepaly se mu ruce a zrychlil se mu puls? Hold náročná operace, kterou by zvládla i moje 1,5 letá dcerka ( bys koukal jak umí vycvaknout baterky z TV ovladače), to je podobné. Hold Clint umí jen sbírat ty rozšmelcované zajíce a ptáky z ranveje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 pancho: těch 7tis to máš ale blbě nastavenej tachometr ne? To je v průměru 33km denně (pokud budu počítat sezonu 7měsíců). Navíc na tomhle kole, se silničkou bych to možná bral. Tedy dokud neuvidím nějakou fotku tebe s tím kolem nebo na něm neuvěřím ani hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Clint zacal vyndavat jednu a pak mu prislo, ze uz je to moc velky tlak tak se bal, aby ji neulomil. V tu chvilku to vypadalo, ze bude mit infarkt, ze si podre auto a celej ropak se rozpadne jen pri dalsim doteku. No a pak nez dosel pro ledkove, tak jsem je vycvak obe a pak to vymenil. Museli jsme trochu spekulovat, jak to vlastne ma spravne prijit, aby tam nebyl problem, ale to se nakonec podarilo. Pak jsme nakodovali a bylo hotovo. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Petre najezdit jde a neni to problem, staci jezdit. Kdyz jsem pred par lety jezdil denne do prace a o vikendech vylety tak jsem nalital cca 8500km za sezonu na horskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 (editace) a jakej máš rozměr pneu? 195/65/15? jinak ty základní nokiany stáli teda pěkně za hovno v 205/55/16... s tím nešlo ani na scoutovi nic vyjet, po koupi T850 už o dost lepší... Editováno: 20. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 :kol-98: JJ, to je náš Clint, ten se určitě doma bojí vyměnit i žárovku v lustru, on je strašnej strašpytel. Dle toho vím, že ten barák určitě nestavil svépomocí a nic na něm, pod nim, ani kolem něj. Vím i z našeho střeleckého odvětví, když měl něco rozebrat, raději si to nechal udělat taky od někoho jiného. U nich asi všechno dělá manželka a on jenom vysává a myje nádobí Potom Ozi Tobě ten tachometr taky ukazoval špatně, budu vám ty tacháče muset správně nastavit. Netvrdím, že se ty km nedají najed, ale to už většinou najíždí trochu jiná kategorie lidí než jsme my. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 Koktu neposlouchej, ten je proti Nokyanům zaujatej. jo třeba já měl 195/65/15 zimáky, letňáky 205/60/15 obojí u O1. Ale možná hold každý čeká od pneumatiky něco jiného. Kokta ovšem nemá rád Finy od jakživa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2015 já rád letní pirelli od italu, ty věděj vše nejlépe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky