Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Přesně tak, člověk za tím volantem musí trochu přemýšlet, nikdo až na Pawouka (ale u něj už to taky neplatí ) nejede úplně striktně podle pravidel. Stačí ovšem používat hlavu. Na přejezd jsem nikdy na červenou nejel. Někdy se taky svezu rychleji, ale pořád vím kde mám svoje a jaké má mé auto hranice. A nikdy vědomě neriskuji (předjíždění do zatáčky nebo tam kde není vidět atd.) ťuk, ťuk, ťuk za mou 15ti letou řidičskou kariéru s 300tis km bez mnou zaviněné nehody je toho důkazem. Jedinej kdo mi kazí statistiku v kolonce účastník nehody je Pancho, pak ten kluk z co mi chtěl dělat servis podvozku a ještě jeden co to do mě na křižovatce drcnul ze zadu u O1. Editováno: 27. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) No pane, moje cestička k domovu když jedu z čajů nebo z Práglu, pokud nejedu zkratkou. http://vary.idnes.cz/nehoda-autobusu-a-auta-u-obce-struzna-posadka-osobniho-automobilu-neprezila-1v5-/vary-zpravy.aspx?c=A150726_151105_vary-zpravy_eb No a protože je venku zase pěkně a aby mi v Kelly nevyprodali tu zázračnou tekutinu do palivové nádrže jedu domů. Seru tady na to jako každý správný Pražák, už chytám ty vaše pražský moresi. Editováno: 27. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Taky přidávám VIF, ale já kupuju v tom velkém balení a rozlévám si to s kamarádem, vyjde to ještě levněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Petrrr, mas naprostou pravdu, stejne jako cervenka. Kdyz mohou byt radary ve vesnicich, proc nemohou byt kamery na prejezd na cervenou i na prejezdech? Jezdim kazdy den pres nekolikery svetla v Praze a pravidelne u sjezdu u OC6 mi tam nekolikrat tydne vjede autobus na cervenou a jeste se rozciluje, kdyz na nej troubim, protoze me blokuje a nemohu na zelenou projet bez brzdeni a davani prednosti hovadu, ktere ma za sebou mrak lidi, ale predpisy nedodrzuje - a hlavne ze pak chytaji jestli jede nekdo 95 misto 90!!! Stringo, na benzin neni jine nez male baleni 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 VIF Super Benzin Aditiv 5L 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 kokto, nikde jsem ho nenasel pred par mesici skladem tu 5L a kdyz jsem se ptal na vif.cz pres formular bylo mi zdeleno, ze uz neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 i na webu maji jen 0,5L blaeni... http://www.vif.cz/produkty/aditiva-do-benzinu/super-benzin-aditiv-1.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Co to bylo teď na letišti za apocalypsu? Tma jako v pytli a někdo lil na auto kýble vody... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 nj, stane se, neco podobneho proslo i prez nas kancl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Raději jsem kárku schoval, ale kroupánky v tom asi nebyly.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 No už je klid a punťa zase pálí. Ještě jeden poznatek k VIFu. Když jsem po 1000km jízdy nastartoval, byl cítit z výfuku. Nicméně start byl jak u nového auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 a já si taky chci přečíst. kde to je? Pawouk se nějak opozdil či co. No já zatím zůstávám u Eurooilu Optimal 95, kde by ten VIF měl být také. Rozdíl mezi tímto a klasickým N95 je u nich 0,4-0,5 Kč/l Kdo to je? V každé slušné trafice, kde mají SM. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Už se vyprdněte na ten VIF, od rána nečtu nic jiného.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Však jednou poznáš, co je zač česká nafta. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) Tak to klinte nečti já ted čtu speed, tam o vifu nic není ale řeší se 911 a mergl GT mergl GT má krásně zakrytovanej motor Editováno: 27. Červenec 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Mě ten DropBox nejde otevřít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Boys, tady to máte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 No a tady je pro zajímavost test vzduchových filtrů (sice pro HTP, ale to celkem ničemu nevadí). K&N = totální propadák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Bud muže byt nafta kteří již aditiva má nebo musí byť VIF. Toto me taky čeka nějak poresit od konce srpna nejpozději... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ty fotky 2.0 TSI nevypadají vůbec pěkně. I když to snad bude extrém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Kluci, kde je u OII 2.0TDi PD (motor BKD) škrtící klapka, nebo u TDi to bude asi něco jiného, ale se stejnou funkcí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Klapku v sání tam máš, ale ne škrtící, nýbrž "chcípací". Nač to potřebuješ vědět? Zlobí? Dost často je po ní... Téma je zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 To ne, ale na volnoběh to občas cukne s motorem, doufám že to nejsou vstřiky, to už by mě asi hráblo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 To podle mě nebude mít s touto klapkou souvislost - klapka je určena pro "měkké" zhasnutí motoru. Tudíž by měla být za chodu motoru otevřena. Alespoň tak se o tom píše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Zkus kouknout na dieselforum.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky